Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Greqi, neonazisti rreh 20 vjeçarin kur i tha “jam shqiptar"

Një shqiptar 20 vjeçar ka denoncuar në policinë e Lamias, në Greqi se është rrahur nga një militant i Agimit të Artë.

Incidenti ka ndodhur në qendër të qytetit të Lamias mbrëmë rreth orës 21 00.

Sipas 20 vjeçarit, një person i është afruar dhe e ka pyetur “nëse është shqiptar”. Kur ai u përgjigj “po”, militanti i Agimit të Artë filloi ta godasë derisa sa e ka gjakosur dhe e ka lënë shtrirë në tokë.

Me telefonin e tij shqiptari informoi policinë e cilia mbërriti në vendngjarje përballë zyrave të Agimit të Artë.

20 vjeçari u dërgua me ambulancë në spitalin e Lamias, për të marrë ndihmën e parë, ndërsa mbi militantin e partisë neonaziste është ngritur një padi për rrahje.

(a.jo/Balkanweb)

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763

Për: Greqi, neonazisti rreh 20 vjeçarin kur i tha “jam shqiptar"

Ky te falenderoje zotin qe shpetoi se nje djale tjeter grek e vrane .Fashistat e qelbur.

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ky te falenderoje zotin qe shpetoi se nje djale tjeter grek e vrane .Fashistat e qelbur.
    Vranë një djalë Grek ?!!! Pse ?
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Vranë një djalë Grek ?!!! Pse ?
    po,para 2 ditesh,ishte nje kengetar 34 vjec(i ideologjose te majte) hip hopi,vrarja ndodhi pas nje zenje ne nje kafe,arsyet e sakta nuk dihen aoma,por flitet se e kishin vene ne sy sepse shante nazistet me kenget e tij,kjo vrasje,meqe i vrari ishte grek,tronditi gjith greqine,por nuk ishte e para,para pak muajve kishin vrare dhe nje pakistanez e jo vetem,per te mos folur per ata qe kane lene te gjymtuar apo pa sy te cilet jane te shumte,keta tipa pra na vine ne shqiperi dhe bejne ligjin brenda ne himare....
    -un po them vetem dicka,po qe eshte e lehte per ta kuptuar te ghithe,greket,mediat dhe politika e tyre tani po korrin frytet e asaj qe vete krijuan dhe rriten....agimi i arte ekzistonte gjithmone..me numer te vogel pjesetaresh..por njerez me mendimet e agimit te arte ka ne te gjitha shtresat fatkeqesisht jo pak,dhe ne te gjitha partite greke..eshte vete ideja e superioritetit qe kane per veten greket qe gjithmon mban lart ide te te tilla... i dhane jete agimit te arte..per ta pasur nen kontroll..kur agimi arte vriste dhe godiste emigrant...nuk i jepnin dhe aq rendesi ..por vetem fjale,fjale,fjale...tani qe kuqedra u rrit dhe filloje te vrase dhe grek..tani eshte vone....agimi arte pas kesaj vrasjeje mund dhe te zhduket si parti,mun ta nxjerrin dhe jasht ligji,por ajo qe nuk do zhduket kurre jane idete qe perfaqeson agimi i arte qe here u shfaqnin nga nje parti e here nga tjera..madje me te tilla ide ka shume dhe ne partine e cila sot qeveris vendin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

kam mendu se jemi pak me trima e do na kishin frike APO vari lesht jemi bere
    JO SEKS PARA MARTESE

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin

Një shqiptar 20 vjeçar ka denoncuar në policinë e Lamias, në Greqi se është rrahur nga një militant i Agimit të Artë.

Incidenti ka ndodhur në qendër të qytetit të Lamias mbrëmë rreth orës 21 00.

Sipas 20 vjeçarit, një person i është afruar dhe e ka pyetur “nëse është shqiptar”. Kur ai u përgjigj “po”, militanti i Agimit të Artë filloi ta godasë derisa sa e ka gjakosur dhe e ka lënë shtrirë në tokë.

Me telefonin e tij shqiptari informoi policinë e cilia mbërriti në vendngjarje përballë zyrave të Agimit të Artë.

20 vjeçari u dërgua me ambulancë në spitalin e Lamias, për të marrë ndihmën e parë, ndërsa mbi militantin e partisë neonaziste është ngritur një padi për rrahje.

(a.jo/Balkanweb)
    Cfare don ai shqiptar 20 vjec qe shkon dhe sorollatet ne nje lagje me nazista.
    Rob komplet idiot,kesaj i thone ta kerkosh vete belane me qiri.
    Nazisti e ka rrahur pasi nazistet jane jo vetem racist por edhe shume territorial.
    Shqiptari 20 vjecar debil eshte future ne territorin e nazisteve i paftuar.
    Dhe si i paftuar ka marre grushta dhe shkelma.Mori nje mesim dhe mire ti behet se eshte treguar idiot.
    -----
    Turp per qeverine dhe parlamentin grek qe lejon shkardhata dhe te degjeneruarit,naziste te bejne aktivitete mblidhen
    demostrojne.
    Partia e Agimit te Arte duhet te shpallet organizate kriminale dhe merri te gjithe ne tufe dhe futi ne burg
    dhe mos i nxirr me qenat.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

po,para 2 ditesh,ishte nje kengetar 34 vjec(i ideologjose te majte) hip hopi,vrarja ndodhi pas nje zenje ne nje kafe,arsyet e sakta nuk dihen aoma,por flitet se e kishin vene ne sy sepse shante nazistet me kenget e tij,kjo vrasje,meqe i vrari ishte grek,tronditi gjith greqine,por nuk ishte e para,para pak muajve kishin vrare dhe nje pakistanez e jo vetem,per te mos folur per ata qe kane lene te gjymtuar apo pa sy te cilet jane te shumte,keta tipa pra na vine ne shqiperi dhe bejne ligjin brenda ne himare....
    -un po them vetem dicka,po qe eshte e lehte per ta kuptuar te ghithe,greket,mediat dhe politika e tyre tani po korrin frytet e asaj qe vete krijuan dhe rriten....agimi i arte ekzistonte gjithmone..me numer te vogel pjesetaresh..por njerez me mendimet e agimit te arte ka ne te gjitha shtresat fatkeqesisht jo pak,dhe ne te gjitha partite greke..eshte vete ideja e superioritetit qe kane per veten greket qe gjithmon mban lart ide te te tilla... i dhane jete agimit te arte..per ta pasur nen kontroll..kur agimi arte vriste dhe godiste emigrant...nuk i jepnin dhe aq rendesi ..por vetem fjale,fjale,fjale...tani qe kuqedra u rrit dhe filloje te vrase dhe grek..tani eshte vone....agimi arte pas kesaj vrasjeje mund dhe te zhduket si parti,mun ta nxjerrin dhe jasht ligji,por ajo qe nuk do zhduket kurre jane idete qe perfaqeson agimi i arte qe here u shfaqnin nga nje parti e here nga tjera..madje me te tilla ide ka shume dhe ne partine e cila sot qeveris vendin.
    E kuptova, faleminderit për sqarimin !!
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Cfare don ai shqiptar 20 vjec qe shkon dhe sorollatet ne nje lagje me nazista.
    Rob komplet idiot,kesaj i thone ta kerkosh vete belane me qiri.
    Nazisti e ka rrahur pasi nazistet jane jo vetem racist por edhe shume territorial.
    Shqiptari 20 vjecar debil eshte future ne territorin e nazisteve i paftuar.
    Dhe si i paftuar ka marre grushta dhe shkelma.Mori nje mesim dhe mire ti behet se eshte treguar idiot.
    .
    ti me duket nuk je ne vete,shpjegim tjeter nuk di ti jap ketij IDIOTLLEKU qe ke shkruajtur ketu...si ore paska kerkuar vete belane vetem sepse paska kaluar nga nje rruge???madje ti dhe e shane shqiptari per ''krimin '' qe paska bere vetem se paska kaluar nga nje rruge apo nje lagje???-po sikur ai te kishte ndonje pune te tij personale andej dhe duhej te kalonte???-cfare te bente???,po sikur te mos e dinte se atje prane ishin zyrat e agimizijve??-le qe ata te godasin ne cdo zone nqs ashtu i teket,si ne rastin konkret,nuk ka territore naziste or tej,lagjet dhe rruget jane publike,keshtu qe ska pune te ftuari ketu apo te paftuari..ti vazhdon shan shqiptarin dhe na flet pa pik turpi dhe per mesimin qe mori...,ti spaske pik turpi,fati i tij i mir qe u nda me aq...,dhe fati tij i keq qe i qelloi ta ndalonin ne rruge.
    thirini mendjes o njerez vejini pak trurin ne pune para se te shkruani kesi zhgarravinash.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 22-09-2013 më 03:09

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-05-2013
    Postime
    215

Jetoj ne Greqi por nuk besoj qe eshte zgjidhje qe kjo parti te shpallet jasht ligjit. Kjo gje do ta bente gjendjen akoma me te rende. Erdhi me menyre demokratike ne parlament dhe ashtu duhet te ike. Vet populli e ka ne dore ta perzeje nga aktiviteti politik. Me sa shohim ka arritur te jete partia e 3-te ne preference dhe vazhdon pa ndalim. Populli grek ne pergjithsi nuk besoj qe eshte as racist as ideologji naziste nuk ka. Po ne kte gjendje ku ata kan arritur mendojn se fajin ja kan te gjithe, Evropa, politikanet, emigrantet etj dhe kan pershtypjen qe duke mbeshtetur kte parti do ndeshkojne ata qe e kan fajin dhe do vihen disa gjere ne rregull...Besoj se shpejt a vone njerzit do ta kuptojne se per cfare organizate kriminale flasim, e perbere nga karagjoza dhe pseudonacionalista.

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar MaqoKorca për postimin:

Korcar-L1 (22-09-2013)

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

ti me duket nuk je ne vete,shpjegim tjeter nuk di ti jap ketij IDIOTLLEKU qe ke shkruajtur ketu...si ore paska kerkuar vete belane vetem sepse paska kaluar nga nje rruge???madje ti dhe e shane shqiptari per ''krimin '' qe paska bere vetem se paska kaluar nga nje rruge apo nje lagje???-po sikur ai te kishte ndonje pune te tij personale andej dhe duhej te kalonte???-cfare te bente???,po sikur te mos e dinte se atje prane ishin zyrat e agimizijve??-le qe ata te godasin ne cdo zone nqs ashtu i teket,si ne rastin konkret,nuk ka territore naziste or tej,lagjet dhe rruget jane publike,keshtu qe ska pune te ftuari ketu apo te paftuari..ti vazhdon shan shqiptarin dhe na flet pa pik turpi dhe per mesimin qe mori...,ti spaske pik turpi,fati i tij i mir qe u nda me aq...,dhe fati tij i keq qe i qelloi ta ndalonin ne rruge.
    thirini mendjes o njerez vejini pak trurin ne pune para se te shkruani kesi zhgarravinash.
    Je ti idiotik me ate koment.
    Edhe sikur ai te kete pune , ai nuk duhej te kalonte
    ne ate rruge ku behej mitingu i nazisteve per shume arsye.
    1.Nazistet greke i urrejne shqiptaret
    2.Jane shume agresive te rrahin e vrasin per qejf ose urrejtje dhe mbajne dhe arme.
    Fakti eshte qe nazistet greke kane vrare me arme
    A do e lejoje cunin tat te kalonte andej?????Nqs sdo i flisje fare cunit tat por do e leje te kalonte atehere
    ti je nje idiot dhe i rrezikshem per familjen tende.
    Nuk duhet shkuar se eshte me shume rrezik per jeten.
    Eshte idiotesi pasi mund te shkosh per lesh thjesht per inatin e ndonje nazisti aty.
    Kur ke rruge te tjera me te qeta dhe me te sigurta pse duhet te kalosh ne rruge me nazista dhe arme?
    Cpune ka nje 20 vjecar shqiptar qe i afrohet mitingut te nazisteve?
    Me ndrico pak me ate "zgjuarsine tende.
    Shpjegimi i vetem eshte kurioziteti idiot i nje adoleshenti gomar pa tru.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •