Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 75
    1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Pėr: Batmani eshte i vertete !!!

Citim Postuar mė parė nga JuliusB Lexo Postimin
    A e di si eshte puna ? Dorzohem. Por ta dish, nuk dorzohem se me munde por sepse nuk ia vlen te merresh me injorantet dhe te humburit. Eshte humbje kohe.
    Gjithashtu dorzohem sepse Batman me tha : "Lere se e rregulloj une ZANen". Keshtuqe hajt ndeshkimi i tij i drejte rafte mbi ty.
    Po!
    Ke apsolutisht te drejt.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

un pajtohem me mesian

xhizes krajst iz namber uan
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Jo i nderuari Derjansi une mendova se 'number one' eshte feja e ateisteve 'big bum bam bim bum' doli nje skrraje, pritni miliarda vite qe te evoluoje peshk, pastaj pritni qe peshku te evoluoje ne qen, qeni hoqi dore prej jeteses ne toke hyri ne uje dhe u be balene. Nese ia tregon perrallen nje femije 10 vjecar do te mendoje se je duke u tallur, nese ia thua te njejten nje ateisti per te do te kete sens dhe do te vrapoje pas 'provave'.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Jo i nderuari Derjansi une mendova se 'number one' eshte feja e ateisteve 'big bum bam bim bum' doli nje skrraje, pritni miliarda vite qe te evoluoje peshk, pastaj pritni qe peshku te evoluoje ne qen, qeni hoqi dore prej jeteses ne toke hyri ne uje dhe u be balene. Nese ia tregon perrallen nje femije 10 vjecar do te mendoje se je duke u tallur, nese ia thua te njejten nje ateisti per te do te kete sens dhe do te vrapoje pas 'provave'.
    Nese do ekzistonte nje zot, ai do ishte apostafat vetem per ty per te te falur injorancen e jo mekatet.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Mua Perendia me fal mekatet, sepse edhe une jam njeri, edhe une gaboj, edhe une mekatoj, ka shume gjera qe nuk i di, kete e pranoj por nuk e quaj veten te gjithedijshem si ti. Nuk jam njeri perfekt, por dua te besoj se Perendia me ka krijuar, e nuk jam pasues i skrrajave, kur te besoj se jam pasues i skrrajave vetem do te mbyllem ne nje dhome e do te qaj ne pafundesi. Mos me thuaj se nuk ka argumente te besosh ne Zot, argumente ka sa te duash per ata qe deshirojne te besojne, per tipa si ti qe deshiron me te jep prova empirike ne laborator cka po te nevojitet ne laborator kur ke gjithe kete toke e gjithe kete gjithesi ku gjithcka shihet se eshte e krijuar, qe nga uji, ajri, dielli, hena, toka, pemet, gjallesat tjera.

Ku e merr moralin ti zoteri i nderuar qe po te mos ishin te krishteret si Toni Bler dhe USA Kosova sot do te ishte 100 % serbe, le me qe Shqiperia do te ishte fshire nga harta qe moti. Cka ka dhene ateizmi per shqiptarine, nje te mire, u bete gazi i botes duke e shpallur Shqiperine shtetin e pare ateist ne bote. Per vellezerit e tu ateiste ne Korene e Veriut dhe Kinen komuniste do te beheshim sallate krejt.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Unreal dikush ne forum me pyeti mua: A ke qene ti aty kur lindi Jezusi nga virgjeresha Mari?! Epo po te mos lindte ne menyre mbi natyrore nuk do te quhej 'Bir i Perendise', por do te quhej bir i Jozefit.

Hof si nuk u bere serioz njehere e te punosh me logjike te njeriut racional, por me sharje e ofendime. Une nuk anetaresohem ne forume per t'i ofenduar ateistet dhe per t'u tallur me ta por i respektoj. Mund te leshoj nje shaka por jo me terma ofendues. Tungat
    Sipas kesaj logjike, i bie qe edhe Adami te jete bir i perendis, meqe s'kishte babe e nene

U bere hor o mesi, veshtir e ke t'ia mbushesh dikujt mendjen se nje njeri sic ishte Jezusi (paqja qoft mbi te), te kete krijuar gjithe kete univers, me gjithe keto krijesa te panumerta e te lloj-llojshme. Cfar thon muslimanet ? "Ne adhurojm Zotin/Krijuesin e Jezus Krishtit" e jo krijesėn Jezus Krishti.
    … ///

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Mua Perendia me fal mekatet, sepse edhe une jam njeri, edhe une gaboj, edhe une mekatoj, ka shume gjera qe nuk i di, kete e pranoj por nuk e quaj veten te gjithedijshem si ti. Nuk jam njeri perfekt, por dua te besoj se Perendia me ka krijuar, e nuk jam pasues i skrrajave, kur te besoj se jam pasues i skrrajave vetem do te mbyllem ne nje dhome e do te qaj ne pafundesi. Mos me thuaj se nuk ka argumente te besosh ne Zot, argumente ka sa te duash per ata qe deshirojne te besojne, per tipa si ti qe deshiron me te jep prova empirike ne laborator cka po te nevojitet ne laborator kur ke gjithe kete toke e gjithe kete gjithesi ku gjithcka shihet se eshte e krijuar, qe nga uji, ajri, dielli, hena, toka, pemet, gjallesat tjera.

Ku e merr moralin ti zoteri i nderuar qe po te mos ishin te krishteret si Toni Bler dhe USA Kosova sot do te ishte 100 % serbe, le me qe Shqiperia do te ishte fshire nga harta qe moti. Cka ka dhene ateizmi per shqiptarine, nje te mire, u bete gazi i botes duke e shpallur Shqiperine shtetin e pare ateist ne bote. Per vellezerit e tu ateiste ne Korene e Veriut dhe Kinen komuniste do te beheshim sallate krejt.
    scion ja fut kot se ty ska zot e bir zoti qe ta fal injorancen. je tru peshk ne katror
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Sipas kesaj logjike, i bie qe edhe Adami te jete bir i perendis, meqe s'kishte babe e nene

U bere hor o mesi, veshtir e ke t'ia mbushesh dikujt mendjen se nje njeri sic ishte Jezusi (paqja qoft mbi te), te kete krijuar gjithe kete univers, me gjithe keto krijesa te panumerta e te lloj-llojshme. Cfar thon muslimanet ? "Ne adhurojm Zotin/Krijuesin e Jezus Krishtit" e jo krijesėn Jezus Krishti.
    Zoteri La Dova qellimi i Kuranit nuk eshte qellim tjeter perpos qe te shtieje konfuzitet tek njerezit, ky liber nuk din asgje per Jezus Krishtin, qellimi i ketij libri eshte vetem te fuse ne kaos njerezit e shtetet te tera e te fuse konfuzitet tek njerezit, Muhamedi mund te argumentohet shume lehte se nuk ishte asgje tjeter perpos nje profet i rreme qe nuk ia ka patur idene rreth besimit ne Perendine, as per Biblen per te cilen e pranonte se ishte e derguar prej Perendise, por ne te njejten kohe bente gjera plotesisht me urdheresat e Zotit. Kjo eshte debatuar dhe jane sqaruar gjerat qe moti, nuk ia vlen me t'i rikthehem debatit me me njerez si ti dhe vetem te humbas kohe, nuk mund te qendroj tere diten ne forum 24/7. Shko lexo per fene tende por jo me tru shperlarje nga hoxhallaret por tamam se si eshte formuar feja jote.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

... Perndryshe, Mesia, ne gjuhen filozofike menyra se si ti ngre nje argument quhet "argumentum ad ignorantiam", e cila ngrihet mbi pohimin "per sa kohe nje gje nuk eshte provuar gabim nuk ka perse te mos jete e vertete", thene shkurt, po sipas menyres se si argumenton ti, ne te njejtin nivel si zoti yt qendrojne dhe Batman, Goku apo dhe Xhuxhat nga perrallat mitollogjike. Ty te lumte, se duhet te kesh guximin e budallait qe vjen e shprehesh ne kete teme , kushedi sa ateiste ke krijuar vetem duke shkruar ne kete menyre.

"What can be asserted without evidence, Can be dismissed without evidence"
    Christopher Hitchens
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 17-09-2013 mė 15:13
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Une vetem edhe dicka dua te postoj ketu. Shqiperia ka nevoje per kesi debate mbi besimin, shqiptaret nuk kane nevoje per sulme personale dhe abuzim me njerez qe shprehin mendim ndryshe. Kjo e tregon kulturen e debatit qe kemi dhe ku jemi fatkeqesisht

"What can be asserted without evidence, Can be dismissed without evidence"
    Christopher Hitchens

This means that big bang can be dismissed without evidence.
    This means that evolution can be dismissed without evidence.
    This means that the theory that life came from non-life can be dismissed without evidence.

apo keto nuk vlejne per ju. Te mos harrojme se nuk kemi as edhe nje fosil qe tregon nje forme te ndermjetme. Kete e pranojne vet evolucionistet.

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •