Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Itali, seks me priftin, i merr 350 mijë € për të mos publikuar videon

ITALI – Policia italiane ka vënë në pranga një 32-vjeçare rumune, e cila kërcënonte një prift në Torino me publikimin e videos, ku ata shfaqeshin duke kryer marrëdhënie seksuale.

Mësohet se vajza kishte kryer marrëdhënie seksuale me pagesë me priftin e moshuar, të cilit i kishte marrë brenda dy viteve 350 mijë euro, duke e kërcënuar me publikimin e pamjeve.

Mediat italiane bëjnë të ditur se prifti e ka denoncuar gruan në polici, duke deklaruar se ajo i kishte marrë gjithçka kishte përmes kërcënimeve. Mësohet se kërcënimet e gruas kishin nisur në tetor të vitit 2011, kur prifti kishte vendosur të ndërpriste marrëdhëniet me pagesë me rumunen.

Pas arrestimit të 32-vjeçares, policia zbuloi se realisht ajo nuk kishte asnjë material filmik, që mund të implikonte priftin në raporte intime me të.

(er.nu/BalkanWeb
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Për: Itali, seks me priftin, i merr 350 mijë € për të mos publikuar videon

Policia e piste.
    Kisha plackit njerzit tash 2000 e sa vjet,keta arrestojne nje rumune qe fitoi parate duke bere lutjet n'gjunje dhe pozita tjera.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Ky prift bjen ne kundershtim me Biblen, si ky me poshte, sot feja e organizuar eshte bere politike, shume te krishtere po i pershtaten asaj se cfare njerezit deshirojne te degjojne e jo cfare predikoi Jezusi. Ndoshta nuk do te ishte mire te mashtrohen njerezit keshtu nga njerez jo kompetente. Kur ka njerez injorante si keta normal se ateistet dhe te tjeret shfrytezojne rastin qe te sulmojne besimin krishter por edhe mediat manipulojne me te madhe. I mire eshte Muhamedi qe mashtroi njerezit per 72 gra ne xhenet. Cfare te duhet Perendia nese beson se ai ka krijuar 72 hyri ne xhenet. Tru shperlarja vazhdon, sot mund te themi lirisht se bile ka hyre ne mode.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ky prift bjen ne kundershtim me Biblen, si ky me poshte, sot feja e organizuar eshte bere politike, shume te krishtere po i pershtaten asaj se cfare njerezit deshirojne te degjojne e jo cfare predikoi Jezusi. Ndoshta nuk do te ishte mire te mashtrohen njerezit keshtu nga njerez jo kompetente. Kur ka njerez injorante si keta normal se ateistet dhe te tjeret shfrytezojne rastin qe te sulmojne besimin krishter por edhe mediat manipulojne me te madhe. I mire eshte Muhamedi qe mashtroi njerezit per 72 gra ne xhenet. Cfare te duhet Perendia nese beson se ai ka krijuar 72 hyri ne xhenet. Tru shperlarja vazhdon, sot mund te themi lirisht se bile ka hyre ne mode.

Ti mesi, beson se feja perfaqësohët sipas "dëshirës", e jo sipas Bindjës. Nga kjo, un dyshoj se ti je besimtar, por me shume nje "fans" i Krishtit. Te thash, ne adhurojm Zotin qe krijoi Krishtin, vetëm Atij i përulemi e askujt tjetër !!

Kurse çfar ben prifti e rumunja, jan ceshtje qe s'kan te bejn me besimin, pervec defektit madheshtor qe u pamundeson prifterinjeve dhe murgeshave te krijojn femilje dhe te ruhen nga imoraliteti.
    … ///

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Ti mesi, beson se feja perfaqësohët sipas "dëshirës", e jo sipas Bindjës. Nga kjo, un dyshoj se ti je besimtar, por me shume nje "fans" i Krishtit. Te thash, ne adhurojm Zotin qe krijoi Krishtin, vetëm Atij i përulemi e askujt tjetër !!

Kurse çfar ben prifti e rumunja, jan ceshtje qe s'kan te bejn me besimin, pervec defektit madheshtor qe u pamundeson prifterinjeve dhe murgeshave te krijojn femilje dhe te ruhen nga imoraliteti.
    Imoralitet seksi pa kurore ndermjet dy te rriturve dhe moralitet seksi me kurore ndermjet kusherinjeve,dhunimi i nuseve femije dhe nje burri me disa gra ne shtepi ,morali musliman na qenka institucioni i marteses.. ,nje cope letre apo nje deklarate !!!

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ane për postimin:

iliria e para (18-09-2013)

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin

Sincerisht po ta theme , ti djale ke probleme me veten tende ! Cfare te shtyt ne shpirt ne cdo krim te krishtereve sidomos te atyre qe me se paku pritet prifterinjeve te krishtere ta permendesh Muhamedin a.s ?! Vetem djalli te ka ber pervete ore i gjore , se nje njeri i larguar prej djallit nuk do te kishte bere keshtu !

E kam thene edhe njehere se ju nuk jeni ne gjendje ta kuptoni kete bote si duhet , spo mund ta konceptoni kete bote , e si athere merrni guximin ta perceptoni boten tjeter ???????????? Bota tjeter eshte e krijuar jashta logjikes tende o Insan ! Muhamedi a.s , ka thene ALLAHU e ka ber Xhennetin qe syri nuk ka par kurr bukuri te tille , veshi nuk ka ndegjuar kurr , qe as mendja s'ka mundur ti shkoj kurr ...! E kupton tani Xhennetin ? Por kuptohet , Xhenneti eshte i pergaditur vetem per muslimanet qe e besojne Allahun dhe e adhurojne Ate sic ka kerkuar Ai . Si te shperblej me Xhennet Zoti nje rob si ty qe sa here shkruan mallkon dhe shane ! Kend e shan , Ate i cili te ka krijuar ! E merresh me ato perralla te njerezve qe i kane shkruar disa njerez te krisur , dhe i beson si fjale te verteta .

Kjo puna e 72 virgjereshave qe shume i permendeni ne forum , te drejtohem ty dhe te gjithe atyreve se a ka pasur Pejgamber te Zotit ne kete dynja qe ka pasur dhjetera femra ??? E keni ne Biblen e juaj pergjigjen o te gjore ! Nese ne kete dynja ka pasur Pejgamber dhe njerez me dhjetera femra te martuar , mendja e juaj si nuk mund te ja konceptoj se mund te jene me dhjetera femra edhe ne boten e perkryer Xhennetin e pergaditur per neve muslimaneve . Ne nuk i besojm perrallave , ne besojm se do te ringjallemi ne boten tjeter me shpirt e trup , dhe te ju shohim juve se si do te digjeni ne ferr , per fyerjet dhe ofendimet qe beni ndaj Zotit tuaj ! Dhe te gjithe atyre qe kane bere krime ne kete bote . Atje ne do ta marrum hakun e vertete ndaj cdo keqbersi , nese ne kete bote s'kemi mundur ti hakmerremi ne te njejten menyre .
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Ceni-1 Lexo Postimin
    mendja e juaj si nuk mund te ja konceptoj se mund te jene me dhjetera femra edhe ne boten e perkryer Xhennetin e pergaditur per neve muslimaneve . Ne nuk i besojm perrallave , ne besojm se do te ringjallemi ne boten tjeter me shpirt e trup , dhe te ju shohim juve se si do te digjeni ne ferr , per fyerjet dhe ofendimet qe beni ndaj Zotit tuaj ! Dhe te gjithe atyre qe kane bere krime ne kete bote . Atje ne do ta marrum hakun e vertete ndaj cdo keqbersi , nese ne kete bote s'kemi mundur ti hakmerremi ne te njejten menyre .
    Ti nuk je besimtar,por je nje person qe beson nga frika se mos ndeshkohesh ne boten tjeter,besimi nuk vjen nga frika..

Nese Zoti eshte keshtu sic e pershkruan ti,ai do te ishte diktator dhe pervers,por akoma me shume perversa do te ishin njerezit qe sipas teje do jene ne parajse,njerez qe kenaqen kur vuajne te tjeret dhe hakmarres,jo te meshirshem.

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Archon për postimin:

iliria e para (18-09-2013)

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Imoralitet seksi pa kurore ndermjet dy te rriturve dhe moralitet seksi me kurore ndermjet kusherinjeve,dhunimi i nuseve femije dhe nje burri me disa gra ne shtepi ,morali musliman na qenka institucioni i marteses.. ,nje cope letre apo nje deklarate !!!
    Martesa behet me dëshmitar dhe haptas, nese palët bien dakord dhe jan ne pajtim me ligjët e vendit atehere nuk eshte imoralitet, sigurisht mbrenda kornizave fetare sepse martesa e pederave nuk konsiderohet si martes, por si nje krim. Kurse Prifti i gjore nga pamundesia qe ta shijon jeten martesore, te krijon familje dhe te meson vlerën e femiut, ai shkon ne prostituta rumune por serish nuk eshte faji i tij ngase eshte mashtruar nga ndjenjat dhe keto ndjenja i keqperdor vet Kisha e cila nuk u lejon jetesën familjare. Allahu ne Kur'an flet per ta, dhe u thot se nje gje e till, asnjehere nuk u eshte kerkuar !
    … ///

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Citim Postuar më parë nga Archon Lexo Postimin
    Ti nuk je besimtar,por je nje person qe beson nga frika se mos ndeshkohesh ne boten tjeter,besimi nuk vjen nga frika..

Nese Zoti eshte keshtu sic e pershkruan ti,ai do te ishte diktator dhe pervers,por akoma me shume perversa do te ishin njerezit qe sipas teje do jene ne parajse,njerez qe kenaqen kur vuajne te tjeret dhe hakmarres,jo te meshirshem.
    Une jam besimtar qe edhe e adhuroj Zotin edhe kam shprese tek Ai , por edhe kam frike nga Ai . Adhurimi im vjene nga dashuria qe kam per Te . E frika vjene nga njohja e fuqis se Tij ,e per ata frika ndaj Tij mua si njeri me largon nga veprat e keqia . Njohja dhe Meshira e Tij per krijesat me shtyte ta dua dhe ta adhuroj . Mund ta konceptosh kete cka shkruajta ???
    Pse Priftat bejne krime sot , sepse ata vetem e duan Zotin dhe shpresojn tek Ai , kurse frike nuk kane , sepse po te kishin frike do te ishin te tjere (muslimane ne besim ) e do te ishin larguar prej pedofilise !

Nese Zoti nuk do ti kishte ndeshkuar kriminelet dhe pabesimtaret , do te ishte i padrejte i nderuar . Sepse une mundohem ta adhuroj Zotin tere diten duke u falur dhe bere vepra te mira , dhe duke ju shmangur veprave te keqia . Kurse ti i nderuar e mohon Zotin tend , bene cdo veper te keqe qe te mundesh , si mendon se Zoti do te na bashkoj ne boten tjeter ?> Kjo do te ishte padretesi apo jo ? Per ata , Zoti i Madheruar me Dijen e Tij te pakufishme ka krijuar ferrin dhe Xhennetin . Ata te cilet besojn ne Allah dhe bejne vepra te mira do te shperblehen ne Xhennet , kurse ata qe e mohojn (e kuptohet kur e mohojn Zotin , pasojne veprate e keqia ) dhe bejne vepra te keqia do te ndeshkohen me Zjarr . Kjo eshte drejtesi absolute . P.sh, diktatur eshte sikur ne muslimanet e Kosoves te jemi se bashku me shkiet(serrbet) se bashku ne zjarre ! Mund ta konceptojsh kete fakt ?

I Nderuar si bejne shaka me neve muslimaneve , na shajne dhe na ofendojne pse besojm ne ALLAH ne kete bote , edhe neve ALLAHU do te na mundesoj te bejme shaka me juve ! Dhe athere do ta kuptoni se kush ka qene ne rruge te gabuar , dhe kush ka qene i deshtuar . Dhe sigurohuni se athere do te ju largohen perdet prej syve dhe do ta kuptoni te verteten !
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Ceni edhe une po te shperlaja trurin me kesi videosh do te shkruaja postime te njejta me ty.

The Buraq answered: "I heard the name of Muhammad forty thousand years ago, and my yearning for him has prevented me from eating and drinking." Gabriel chose that buraq and he took him.

Kur thoni Burak, e keni fjalen per kete.

http://asianmajor.files.wordpress.co...01/buraq21.jpg

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •