Close
Faqja 17 prej 30 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 292
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Për: Siri, grupe shqiptarësh në luftë kundër Assad-it

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Flas per jevgjiterit me origjine gjithfar sojit, por jo per shqiptar..., mua nuk me shqeteson fare se ç'fare feje je boll shqiptar!
    Nuk thashe qe nuk te dua, por qe ti e pohon vete se ç'provon karshi meje...
    Jam shqiptuar qarte, kush shkon per te luftuar per dhe te huaj sot nder shqiptaret, probabiliteti qe ky i ashtuquajturi "shqiptar", 'çdo
    gje mund te jete por vetem SHQIPTAR NUK ESHTE! Ti e te tjere si ty, me kot kerkoni te mjergulloni mendjen me ane te fese e duke
    u treguar viktima mendoni se kori i ngjirrur qe mbani, do te ndryshoje kursin qe shqiptaret me besim islam te futen ne orbiten e vendeve
    ekstremiste ku heret o vone do te bejne hesapet me boten mbare...
    Nuk ka shqiptar thashe, qe te shkoje per lufte si ne kohen e kuzbabes..., sot nuk ka shqiptar qe ta beje, pasi eshte ngritur ndergjegja
    kombetare, liria qe gezojme sot nuk detyron me shqiptarin te shkoje neper shkretetirat per lavdi te jevgjiterve, kur them shqiptar,
    nuk bej dallim, si nga Kosova si nga Shqiperia! - Kete ta kesh te qarte ti e kush spekullon pas fjaleve................
    Keta nuk qenkan shqiptar sipas teje ,a jan shqiptar ata qe nuk i dolen ne ndihm Kosoves ,Lugines e Ilirides ? ,a jan shqiptar ata qe ather kur vellezerit e tyre masakroheshin ne Kosov ata bredhshin neper kafenet e shqiperis e te botes ? , apo ndoshta ju nuk e ndienit si obligim per te rrok armet me mbrojt ket pjes te shqiperis sepse eshte dashur te luftoni kunder atyre qe keni te njejten fe, apo ndoshta nuk e keni dit keni mendu se kosova eshte serbi

Keta ne siri jan shqiptar ,edhe me shqiptar se ti dhe une ,keta jan burra qe ne momentet me te veshtira kur une dhe ti iknim keta i dulen shkaut perball,andaj eshte turp qe sot ti japim vetes te drejt dhe tju mohojm kombsin atyre qe para 14 viteve ishin te gatshum te jepnin jeten vetem e vetem qe ne ket tok te flitet shqip dhe te fluturoj e lir shqipja ne qiellin trojeve shqiptare, e shum prej ketyre djelmoshave kan derdhur gjak ne betejat e kosoves lugines e ilirides e sot na del ti mor zotri dhe vjell vrer kunder tyre ,separi duhet me te ardhe turp dhe duhet me pyt veten se cke ber ather kur kombi shqiptar ishte ne rrezik ,para se te marresh ate kompetenc per ti klasifiku njerzit se cili eshte shqiptar e cili jo

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

Nga gjithe Europa kane shkuar ne siri e luftojne kunder asadit.Jane shume te nderthurura interesat dhe agjensite e spiunazheve ne kete lufte.Ne frontin kunder dhe pro dihet kush jane, ata dhe po i nisin.Sidoqofte une mendoj qe ata qe po shkojne ushtar ose kane qene te paguar gjate gjithe kesaj kohe nga ato "organizatat bamirese" ose po paguhen tani.Pastaj si justifikim mund te jene edhe keto qe "na bashkoi mjekrra" por e verteta duhet te kete lidhje me parane.Pasi une besoj se me deshire ne lufte shkohet vetem ne nje rast...ne mbrojteje te Atdheut.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Nje fytyre dhe nje flamur kane kriminelat.Flamuri serb dhe serbet ne perkrahje te vrasesit Beshar Esed.

Emri:  foto2.jpg

Shikime: 371

Madhësia:  156.1 KBEmri:  foto2.jpg

Madhësia:  156.1 KB
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Kudo ne europe jane bere protesta PRO-ASAD. Bej nje google se do gjesh sa te duash. Sa per keta "trimat" qe shkuan ne siri....atje ngelshin
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-05-2013
    Postime
    215

Citim Postuar më parë nga Xhemis Lexo Postimin
    Nje fytyre dhe nje flamur kane kriminelat.Flamuri serb dhe serbet ne perkrahje te vrasesit Beshar Esed.

Ti me ke pale ne siri je ? Se te dya palet jane kriminele. Njeri eshte vrases i popullit te tij sic e shkrojte e vet kurse te tjeret jan terrorista qe duan te krijojne nje shtet islamik duke pasur lidhje me Al kaida etj. Fatkeqsisht u vertetua qe kan mar pjese dhe Shqiptare ne ate masakren qe po ndodh atje.

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Citim Postuar më parë nga Xhemis Lexo Postimin

Mos prito,na sjell edhe fytyrat e muslove nga Maqedonia,Kosova dhe Shqiperia.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Citim Postuar më parë nga MaqoKorca Lexo Postimin
    Ti me ke pale ne siri je ? Se te dya palet jane kriminele. Njeri eshte vrases i popullit te tij sic e shkrojte e vet kurse te tjeret jan terrorista qe duan te krijojne nje shtet islamik duke pasur lidhje me Al kaida etj. Fatkeqsisht u vertetua qe kan mar pjese dhe Shqiptare ne ate masakren qe po ndodh atje.

Une jam me popullin, pikerisht dhe amerika, Europa dhe gjithe vendet arabe po e perkrahin opoziten siriane.Vete amerikanet kane derguar komando, ruset nga ana tjeter luftojne pro Basharit bashke me serbet..

Po mire ne kemi fol gjere e gjate per luften e Amerikes ne Kosove dhe per nderhyrjen e saj duke thene qe populli shqiptar i eshte mirenjohes, mirepo nga ana tjeter ne duhet te pranojme qe amerika do nderhyje ne Siri, ne ndihme te Opozites Siriane, kete gje paskan bere dhe disa shqiptare sipas mediave duke iu bashkangjitur opozites Siriane.Per mua shqiptaret duhet te punojne ne vendin e tyre sepse serbi dhe greku po ua copetojne tokat per tua marre sic ndodh ne Mitrovice dhe Himare.ckuptoj une me fjalen duhet te punojne?Duhet te ndergjegjsojne popullin, familjet, prinderit, te afermit, farefisin, shoqerine qe mos e shesin atdheun e tyre per nje pension 300 euro, mos e shesin fene e tyre, kombesine e tyre.Kete duhet te bejne shqiptaret e shqiperise dhe kosoves.

Nese nje Amerikan shkon ne Siri pro opozites dhe nje Shqiptar i Maqedonise shkon ne Siri pro opozites , ku eshte ndryshimi midis nje serbi apo Rusi qe shkon pro pushtetit ?

Mua me duket se kjo lufte gjeopolitike ka bere dhe ndarjet e perkrahesve.

http://www.albtime.com/public/lajme/...e-hyre-ne-siri
    http://www.tvklan.al/lajmi.php?id=31470

Une jam kunder cdo grupi ekstermist, pushtetari kriminel dhe shteteve qe perkrahin krimet ndaj njerzimit.

une jam me kete prind qe i gjen te vdekur femijet e tij

Jam dhe me kete prind qe i gjen femijen e tij gjalle

http://www.youtube.com/watch?v=FPOO6...&feature=share
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhemis : 06-09-2013 më 15:59
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Njeriu eshte futur ne toke nga focat e Beshar Kriminelit, Ai deklaron se Ska Zot tjeter pervec Allahut, ndersa forcat e Esedit i thojne te thote qe Zot eshte beshar Esedi.I varrosuri per se gjalli nuk pranon dhe vdes me deshmine e monotezimit ne goje.Ky eshte akt me sublim ne historine e njerzimit.Varrosje e gjalle per deshmine e monoteizimit.

Ndryshuar për herë të fundit nga Xhemis : 06-09-2013 më 16:06

Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    ....]
    ILiri njeriu zgjedh se cfare te postoje ne vend te postosh keto videon poshte, poston video qe kane qellim te ulet dhe tregojne se sa i ulet eshte njeriu.Ja nje video qe motivon shprese.

Faqja 17 prej 30 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •