Close
Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 136
    Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Pėr: Perse Ortodokset Shqipetare nuk Perdorin emra Shqipetare por emra Grek?

Citim Postuar mė parė nga MaqoKorca Lexo Postimin
    Por per emra qe kan shum Shqiptare sidomos ne Kosove dhe Maqedoni, si hasan, murat, ibrahim mustafa mehmet qemal ali halil ismail abdyl etj qe skan fare lidhje me emra evropjane por jane turkoarabe car keni per te thene ?
    Me tha nje here nje e njohura ime kur lindi qe i vuri emer shqiptar djalit....si ja vure i thashe..... Hasan me tha !! - Eshte nga Maqedonia
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Kam pare ne Shqiperi musliman shqiptar me emra te krishtere, por kurre te krishtere me emra musliman. Kjo tregon qe muslimanet kane qene shume here me tolerant se te krishteret, dhe jo vetem per emrat. Toleranca ne Shqiperi ka ekzistuar vetem fal shumices muslimane qe s'donte t'ja dinte shume per fe. Me falni qe dola nga tema.
    Feelings change - memories don't.

3. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar mia@ pėr postimin:

Doni-88 (07-09-2013)

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Emrat Shqiptarė nuk kanė lidhje as me emrat Ortodoks, as me emrat Arabė dhe as me emrat Turq e Latinė. Nuk dua tė them qė nuk ka Shqiptarė me emra tė tillė, sepse ka plot, e kan pėr mode , ju duket vetja i plotėsuar kur pėrveē fesė tė importuar, vėndosin dhe emrin pėrkatės Grek, Arab, Turk apo Latin. Emrat Shqiptarė janė emra pagan dhe nuk ka njeri qė t'a kundėrshtojė. Emrat Shqiptaro-Pagan ekzistojnė para Krishtit dhe Muhamedit.

Shėndet dhe paqe
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Kam pare ne Shqiperi musliman shqiptar me emra te krishtere, por kurre te krishtere me emra musliman. Kjo tregon qe muslimanet kane qene shume here me tolerant se te krishteret, dhe jo vetem per emrat. Toleranca ne Shqiperi ka ekzistuar vetem fal shumices muslimane qe s'donte t'ja dinte shume per fe. Me falni qe dola nga tema.
    Ne shqiperi eshte bere nje corbe me emra,gjen mysliman me emra ose mbiemra te krishtere,gjen edhe te krishtere me mbiemra mysliman,psh Edi Rama edhe pse eshte ortodoks,mbiemrin e ka mysliman.
    Ka pasur edhe nga ato familje para shume vitesh kur lindnin femije te semure,vendosnin emra te feve te tjera.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga Archon Lexo Postimin
    Ne shqiperi eshte bere nje corbe me emra,gjen mysliman me emra ose mbiemra te krishtere,gjen edhe te krishtere me mbiemra mysliman,psh Edi Rama edhe pse eshte ortodoks,mbiemrin e ka mysliman.
    Ka pasur edhe nga ato familje para shume vitesh kur lindnin femije te semure,vendosnin emra te feve te tjera.
    Te mbiemrat kam vene re qe jane disi te ngaterruar. Ka mbiemra qe i gjen dhe te muslimanet dhe te krishteret, por jo emrat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2013
    Postime
    215

Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Me tha nje here nje e njohura ime kur lindi qe i vuri emer shqiptar djalit....si ja vure i thashe..... Hasan me tha !! - Eshte nga Maqedonia
    E po mire atere qe kemi edhe patriota te tille qe vene emrat shqiptare dhe rruajne identitetin Shqiptar

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Ne ate lloj ambjenti eshte rritur me aq eshte mjaftuar. Injoranca ben te sajen.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Nuk eshte ceshtje tolerance por tjeter gje ..e kam cek disa here

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Nuk eshte ceshtje tolerance por tjeter gje ..e kam cek disa here
    Thoje dhe njehere te me mbushesh mendjen per te kundreten.

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Ne ate lloj ambjenti eshte rritur me aq eshte mjaftuar. Injoranca ben te sajen.
    Me pak fjale as Amerika nuk te ben njeri lol...... E njohura ime ka lindur atje. ritur martuar dhe tashme nene e Hasanit.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •