Su gjendet dermani ketyre femrave, shume shpejt harruan nga kane ardhur
Su gjendet dermani ketyre femrave, shume shpejt harruan nga kane ardhur
o debile..cka pate moj..une thjeshte thash mundet..a e kupton cka do te thote '' mundet ''..me dy fjale mund te thoje se nuk e ke problem kete e ate dhe jo te pergjigjeshe keshtu nervoze..duket se dicka fsheh por gjithsesi eshte pune e jotja..nuk je e vetmja qe sillesh rrugeve te londres pa shprese ..nejse..
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
CITIM--Pėr: vajza ka lindur ne uk po dua tja ndryshoje nenshtetesine ne shqiptare
Ju duhet njė Ēertifikatė e Lindjes Internacionale (pėr vajzen) e perkthyer nė Shqip nga Perkthyesi i Autorizuar e Vulosur dhe drejtė e nė Zyrėn e regjistrimit ,pas 5 min.largohesh nga Zyra mė ēertifikatė Shqiptare dhe s'humbė asgjė nga Anglia ,kshtu ėshtė nė Kosovė dhe flas nga pervoja ime Personale ,i kemi 2 Shtetėsitė edhe pse s'me kan lindur tė gjithė Fėmijtė nė Kosovė
Pėrshendetje
Nese femija i ka prinderit te dy shtetas Shqiptare, nenshtetsine shqiptare e merr lehte edhe pa problem, sigurisht duhet dokumentacioni i duhur. Pasi te kete marre nenshtetsine shqiptare ka te drejte te dorezoj ate angleze. Por per nje gje te jesh e sigurt se ligjet e nje shteti aplikohen njelloj si per shtetas edhe per rezidentet. (PERVEC EKSTRADIMIT) Pra mos mendo se do heqi nenshtetsine vajza edhe ligji do veproj ndryshe. Cilido qe te jete qellimi te dyja procedurat kryhen lehte, por si thashe edhe me siper duhet dokumentacioni i duhur. Per info si te marri nenshtetesi shqiptare shko ne ambasaden shqiptare ne Angli. Personalisht nuk do ia hiqja femijes nenshtetsin e huaj, sepse jetes nuk i dihet. Plus qe edhe nenshtetsin shqiptare e merr pa pengese fare. Ti shif e bej, si te behet ty me mire!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 30-08-2013 mė 15:04
I LOVE GOD
j&g
Ore ju jeni serioz apo jo ?! C jane keto lloj komentesh ?! C dreq kulture eshte kjo ?!
Une jam i martuar me suedeze , momentalisht nuk kam femij , por do kem . Kam vendosur qe do kene pashaporte shqiptare .... se sben ! Juve do ju pyes p.sh ?! Po ikni shikoni punet tuaja .
NQS dini ti thoni procedurat asaj femre , beheni . Nqs nuk dini , rrini rehat , se ansjeri nuk ju pyet si do rrisi femijet e vete .
Ej zot , ju duket europa disave si parajsa ... Nuk ka me mire se te jesh i zoti ne vendin tend .... !!! Mbaheni mend kete qe po ju theme , edhe ne Amerike apo luxemburg te vesh .
Ceshtja eshte te jesh i zoti , luxemburgun tend personal ta krijosh ne shqiperi ... Po nejse !!!!
Krijoni Kontakt