Close
Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 189
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Për: Masakër në zonën e Ujit të Ftohtë në Vlorë

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    a nuk kam te drejte?
    te ishte aq trim te vriste at grupin jo te gjunte kot
    Mire thua, i ra nga 50 metra me kallash e perfundimisht vrau te pafajshem..

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

Citim Postuar më parë nga Toffee Lexo Postimin
    Elian a ishe ti atje qe flet..
    I kane hedhur nje llaf? Dy llafe apo e kane prekur gje?
    Ti vete si ke hedhur ndonje llafe ndonje goce me shoqerin gjate xhiros mbasditeve?
    Nqs se ke bere? a ske pare shok nga te tut qe e bejne?
    nuk besoj se ishte nje llaf e mos ia fut kot, kuptohet qe se kane lene rehat dhe e kane shqetesuar....
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

a nuk kam te drejte?
    mire e ke ti por ceshtja eshte se si te parandalohet se per te share me pas eshte gjeja me e lehte, biles me vjen shume keq per viktimat

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800

ok, ky eshte postimi im i fundit per kete teme:
    Ne rradhe te pare duhet ti sqarojme ca gjera se ka faj dhe media qe i ben historite lesh e li. Me nga sa po lexoj tani keta te tre jane vrare aksidentalisht dhe nuk ishin keta objekt i sulmit. Ne kete rast ngushellime viktimave dhe sigurisht qe autori do denohet.

Tani ka dhe nje debat te dyte qe eshte hapur ketu: nese ata qe i ngacmuan motren ketij duheshin vra apo jo:

Per sa i takon ketij debatit te dyte duhet te sqarojme kuptimin e fjales ngacmin se disa nga keta qe postojne keto nuk ja dine kuptimin me duket mua. Dikush ketu (se mbaj mend nickun) tha "po kjo motra nuk duroi pak por shkoi dhe i tha te vellait"; nje tjeter tha "si vritet tjetri per nje KOMPLIMENT qe i ben nje femre" apo "pse nuk vjati kjo vajze ne polici ti denonconte".

Po i marr me rradhe te tre keto "arsye":
    1. Pse duhet te duroj vajza ngacmimet e disa horrave? absolutisht jo. Nje vajze duhet te ndihet e sigurt te eci ne rruge; jo te kene frike vajzat te dalin nga shtepia ose jane te detyruara te dalin te shoqeruara se horrat skan pare femer me sy dhe si barbar sapo shikojne nje femer ne rruge e bejne objekt ngacmimi.
    2.Dikush e cilesoi ngacmimin kompliment.
    Komplimenti nga ngacmimi ndryshon shume. Jam i sigurt se fjalet qe kane perdoruar ata horrat nuk mund te cilesohet kompliment. Ngacmimi ne rradhe te pare nuk eshte i mirepritur nga viktima. psh edhe nqs i ben nje kompliment nje vajze "psh dukesh shume simpatike" nqs ajo nuk e pelqen komplimentin tend dhe ta thote ose te injoron mos vazhdo me se pastaj nuk eshte me kompliment por ngacmim.
    3.Pse nuk e denoncoi vajza ne polici. Jam shume dakort qe ta denonconte ne polici nqs policia do bente dicka. Te gjithe e dime si perfundojne denoncimet ne polici. kush me thote a eshte ndaluar ndonje per ndonje rast te tille. Maksimumi policat i thone vajzave qe do bejne dicka e se vene fare ujin ne zjarr; ose ne rastin me te keq ne vend qe te bejne dicka i thone vajzes ik se vet e ke fajin; ke dash ti pa te kane ngacmu ata.

Prandaj, nqs ai ka vajt per nderin e motres mire ka bere; por ka bere gabim qe ka vra njerez te pafajshem.
    Moderator, e di vet ti...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Citim Postuar më parë nga Elian70 Lexo Postimin
    nuk besoj se ishte nje llaf e mos ia fut kot, kuptohet qe se kane lene rehat dhe e kane shqetesuar....
    Ore ti ske qene atje edhe po flet sikur ke qene deshmitar okular..
    Nejse seshte se me intereson kaq shume, ka organe per te hetuar e per te vene drejtesin.

Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

o shiu te gjithe kemi ngacmuar femra por ne menyre pozitive dhe kur e kuptojme qe nuk u pergjigjen kemi hequr dore se s'donte shume mend per t'u kuptuar. sa per vrasesin me pak mend duhej ta mbyllte kete muhabet per te miren e te gjitheve, por si pushka e jevgut na la turpin e radhes ne vlonjateve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-05-2013
    Postime
    215

Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    ok, ky eshte postimi im i fundit per kete teme:
    Ne rradhe te pare duhet ti sqarojme ca gjera se ka faj dhe media qe i ben historite lesh e li. Me nga sa po lexoj tani keta te tre jane vrare aksidentalisht dhe nuk ishin keta objekt i sulmit. Ne kete rast ngushellime viktimave dhe sigurisht qe autori do denohet.

Tani ka dhe nje debat te dyte qe eshte hapur ketu: nese ata qe i ngacmuan motren ketij duheshin vra apo jo:

Per sa i takon ketij debatit te dyte duhet te sqarojme kuptimin e fjales ngacmin se disa nga keta qe postojne keto nuk ja dine kuptimin me duket mua. Dikush ketu (se mbaj mend nickun) tha "po kjo motra nuk duroi pak por shkoi dhe i tha te vellait"; nje tjeter tha "si vritet tjetri per nje KOMPLIMENT qe i ben nje femre" apo "pse nuk vjati kjo vajze ne polici ti denonconte".

Po i marr me rradhe te tre keto "arsye":
    1. Pse duhet te duroj vajza ngacmimet e disa horrave? absolutisht jo. Nje vajze duhet te ndihet e sigurt te eci ne rruge; jo te kene frike vajzat te dalin nga shtepia ose jane te detyruara te dalin te shoqeruara se horrat skan pare femer me sy dhe si barbar sapo shikojne nje femer ne rruge e bejne objekt ngacmimi.
    2.Dikush e cilesoi ngacmimin kompliment.
    Komplimenti nga ngacmimi ndryshon shume. Jam i sigurt se fjalet qe kane perdoruar ata horrat nuk mund te cilesohet kompliment. Ngacmimi ne rradhe te pare nuk eshte i mirepritur nga viktima. psh edhe nqs i ben nje kompliment nje vajze "psh dukesh shume simpatike" nqs ajo nuk e pelqen komplimentin tend dhe ta thote ose te injoron mos vazhdo me se pastaj nuk eshte me kompliment por ngacmim.
    3.Pse nuk e denoncoi vajza ne polici. Jam shume dakort qe ta denonconte ne polici nqs policia do bente dicka. Te gjithe e dime si perfundojne denoncimet ne polici. kush me thote a eshte ndaluar ndonje per ndonje rast te tille. Maksimumi policat i thone vajzave qe do bejne dicka e se vene fare ujin ne zjarr; ose ne rastin me te keq ne vend qe te bejne dicka i thone vajzes ik se vet e ke fajin; ke dash ti pa te kane ngacmu ata.

Prandaj, nqs ai ka vajt per nderin e motres mire ka bere; por ka bere gabim qe ka vra njerez te pafajshem.
    Jam plotesisht dakort me postin. Po mos merren masa per ti ndaluar kto gjera kudo qe do jemi do ndihemi te pasigurte duke mos ditur se nga do na vi plumbi i ndonjerit qe mbrovi nderin e motres.

Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

Citim Postuar më parë nga Toffee Lexo Postimin
    Ore ti ske qene atje edhe po flet sikur ke qene deshmitar okular..
    jo po e pe ti nga kina

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Jam shume dakort me ty mo vella, po keta karafila me precedent penal qe ne moshen 18 vjece jane te tipit qe ngacmojne femrat vete e kur ia ngacmojn motren hidhen perpjet si puna e pleshtit.

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

a nuk kam te drejte?
    po nese je trim dhe burr , prite personin apo ruaje deri sa te jet vet dhe mbaro punet me te , e jo te gjuajsh ne turm, se ka njerz qe nxerrin hakun dyfish siq e ceke edhe ti me lart.
    - une harrova se sa vjeqar ishte ky killeri , m'duket se i takon moshes se re dhe kesaj moshe shumica ju duket vetja Gengsta si neper filma apo si ne counterstrike.
    Vv - Palaço+LISBA :D

Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •