Ndryshuar për herë të fundit nga didii : 24-07-2013 më 19:23
Une them qe eshte e mundur me pas shoqe pa bere sex me te por shoqe qe takohesh nje here ne jave se me e taku perdite te ka lali xhan.Kur ben sex ndryshon vetem emri nga shoqe ne dashnore ose grua.
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Derisa të vazhdojë respekti reciprok, besimi, mirëkuptimi, mbështetja pa kushte mes tyre, do jetë gjithmonë miqësi e sinqertë; e sinqertë përderisa buron nga virtytet. Ajo që njerëzve iu duket e dyshimtë në këtë lloj shoqërie, madje kjo krijon xhelozi të theksuar nëse këta të dy kanë partnerë respektivë, është pikërisht natyrshmëria dhe sinqeriteti në komunikim që ka një mashkull dhe një femër që janë shokë, sepse i shfaqen njëri tjetrit ashtu siç janë (pa dorashka), pa sforcimin e të bërit një figurë të mirë domosdo deri në fallsitet, siç ndodh në çiftet të cilat pas një farë kohe i japin fund pikërisht sepse iu mungon kjo natyrshmëri - duke qenë se rrinë me frikën se "mos bëj ndonjë gabim dhe s'do i pëlqej më", dhe lindin ato pasiguritë që çojnë në xhelozim të natyrshmërisë dhe sinqeritetit që kanë në fakt mes tyre një shok me një shoqe
Gjërat e rralla janë për njerëzit e rrallë![]()
Pse jo??????
Personalisht kam shoqeri qe nga fillorja dhe deri ne shkolle te larte .Jane miq qe nqs une kam nevoje do me ndihmojne .
Krijoni Kontakt