Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 74

Për: A munden meshkujt dhe femrat të jenë vetëm miq?

edhe une desha ta them qe me pare qe homoseskualet jane "shoqet" me te mire te femrave. Kurse sa i perket terheqjes, ajo eshte proces kimik jashte vullnetit te njeriut. Mundet shume rralle te ndodh qe dy persona te gjinise se kundert te kene marredhenje shoqerore. Dhe vet fakti qe thua "do te doja ta kisha nje shok" dmth se nuk e ke
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga optimus.prime Lexo Postimin
    edhe une desha ta them qe me pare qe homoseskualet jane "shoqet" me te mire te femrave. Kurse sa i perket terheqjes, ajo eshte proces kimik jashte vullnetit te njeriut. Mundet shume rralle te ndodh qe dy persona te gjinise se kundert te kene marredhenje shoqerore. Dhe vet fakti qe thua "do te doja ta kisha nje shok" dmth se nuk e ke
    Nuk e kam se te tilla i kam mundesite ne fakt. Punoj me shume me femra, plus qe jam e martuar. Nuk mund te ze shok cilindo qe takoj rastesisht ne rruge, apo diku tjeter.
    Feelings change - memories don't.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Nje pyetje kam per ju: çfare ju ben te mendoni se midis dy miqve nuk mund te kete seks??!!
    Jarigas

nuk mund ta jesh edhe shoke edhe te besh seks, ne mos per asgje tjeter qendron fakti se mund te lindesh femije me te, pastaj lind xhelozia, dhe thjesht seksi eshte pertej shoqerise.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

sa qejf i kane njerezit etiketimet...

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

nuk mund ta jesh edhe shoke edhe te besh seks, ne mos per asgje tjeter qendron fakti se mund te lindesh femije me te, pastaj lind xhelozia, dhe thjesht seksi eshte pertej shoqerise.
    Pyetja ishte per ata qe kur flas per "seks" e per "miqesi", e kuptojne fare mire se per çfare po flas!!Sidoqofte, flm per pergjigjen!!
    Jarigas

atehere shkruaju atyre ne privat sepse ne publik mund te japin çdokush mendimin e vet, te pakten mendoj ashtu.

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

atehere shkruaju atyre ne privat sepse ne publik mund te japin çdokush mendimin e vet, te pakten mendoj ashtu.
    Doja te shprehja ne menyre elegante dhe jo-fyese se nuk ke kuptuar ate qe kam shkruar dhe megjithate te falenderova per mendimin tend!!
    Nese une flas per "seks" e ti flet per "lindje femijesh", flas per "miqesi" e ti ia keput per "shoqeri", duket qarte se ka nje problem komunikimi e , perderisa je ti ai qe ndryshon termat, nuk varet prej meje ky problem! Sidoqofte, meqe nuk "jam shprehur qarte" ne menyre te mjaftueshme per ty, po e perseris pyetjen sipas skemes tende: çfare te ben te mendosh se nese ben seks(le te themi se je i rritur dhe din te besh seks pa bere gomarlleqe) me nje femer me te cilen ke miqesi te ngushte(jo shoqeri hesapi), kjo pushon se qeni "miqesi"??!!
    Jarigas

atehere dmth se e ke "mike" per seks. Dhe nese mendon se me kete dukesh me evropian apo me i emancipuar, une jam kunder.

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Munden ore, si s'munden!!

Pas sheksit, kuptohet...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •