Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 61
    Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Pėr: Dhe ky eshte ajet kuranor?

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Leni perrallat dhe me thuani se a eshte ky ajet KURANOR?
    Oj motra e nderuar,

Ose je shume e re, ose je murgeshe.....se perndryshe duhet ta dijsh, se si "perzihen" gjaknat.....e din ???..........a ka perzierja e gjaknave dimenzion politik ???.........nese PO, atehere e merr vesh ajetin, nese JO, atehere nuk do ta marish vesh deri ate dite kur do te bjere shii.....a ka qene i derguari i Allahut edhe politikan ???........e njeh politiken arabe paraislame ???.....pse mundohesh ta lodhish trurin me gjana qe nuk ti kap dot ???

Tregom ti keshtu, sa njerez njeh, qe kane roberesha per nuse, qe kane vajzen e dajes per nuse, qe kane ciken e tezes etj....TI personalisht, SA NJEREZ te tille njeh ???..........nese behet fjale per doktrina fetare, dhe nese shqiptaret jane musliman, atehere duhet te njohesh njerez te tille se paku sa per me e mbush rimorkijon e nje kamioni....

Kurani nuk interepretohet ndryshe perpos ne aspektin POZITIV.....ngase, islami eshte FE e PAQES.....apo, si mendon ???, eshte islami FE e paqes ???, hajt shpjegoma SAKTE gjuherisht se cka do me thene ISLAM dhe MUSLIMAN....

tungi
    albanish by nature

Kosovė e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anėtarėsuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362

Islami eshte dhun dhe teror, asgje tjeter me shum,
    E per pytjen e iliria_epara, ta jep une pergjigjen
    Po une njoh shum nusliman te vertet qe kan martu vajzen e agjes ose vajzen e tezes

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Mire mor Nuh, ti me quaj cka te duash (Iliria nuk eshte as femer as mashkull, por kjo nuk ka rendesi), thjeshte lere filozofine ne njeren ane dhe me thuaj se a eshte AJET KURANOR ky
    50. O ti Pejgamber, Ne tė kemi lejuar gratė, tė cilave u ke dhėnė shpėrblimin e kurorės, dhe ato qė me ndihmėn e Akkahut hynė nė posedimin tėned (robėreshat e luftės) dhe bijat e axhės tėnd, bijat e hallave tua e dajės tėnd, bijat e tezeve tua (tė janė lejuar, pos grave me nuqah dhe tė afėrtat), tė cilat kanė migruar (kanė bėrė hixhret) si ti, dhe njė grua besimtare nėse ajo ja falė veten Pejgamberit dhe nėse Pejgamberi dėshiron tė martohet me tė (njė martesė e tillė pa shpėrblim tė niqahit) duke qenė kjo (rast) vetėm pėr ty e jo edhe pėr besimtarėt. Ne e dimė se ē’u kemi bėrė atyre obligim rreth grave tė tyre dhe rrėth atyre qė i kanė nė pronėsinė e vet, ashtu qė ti tė mos keshė vėshtirėsi, e All-llahu ėshtė qė falė shumė, ėshtė mėshirues.
    ? Po, ose Jo? Kaq nuk po due me shume.

PS
    Aska, une deri me sot nuk kam takuar shqiptar qe ka bere ashtu si thue ti. Degjue kam, por une nuk kam takuar.Une seriozisht kam deshire ta di nese shkruan ne Kuran dhe jo se si veprojne njerezit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga iliria e para : 19-07-2013 mė 11:45
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Po Nuh Musa, Muhamedit me Islam i lejohen pra grate te cilat hyne ne posedimin e tij, ai mund te beje seks me aq gra sa t'ia doje qejfi. Me 4 gra mund te martohet, por mund te kete seks me shume roberesha. Behet beteja, vriten burrat, grate kidnapohen, Muhamedi mund te kryeje marredhenie seksuale me shume gra. Sa t'i teket. Nese ato refuzojne a e din cka ndodhe se? Allahu e din me se miri, Allahu lejon rrahjen e gruas nen kunore, ne Kuran shkruan keshtu, keshtu qe mund te perdoret edhe dhuna nese robereshat e luftes refuzojne te bejne seks me Muhamedin. Deshe s'deshe ato kane qene prone e Muhamedit. Kryerja e marredhenieve seksuale pa deshiren e gruas eshte dhunim. Po del se Muhamedi vet i ka atribuar deshirat e tij dhe i ka bere urdhera e lejesa te Allahut.

Po Musa ne skanojme, printojme, postojme, shqyrtojme, i rishqyrtojme, i analizojme e rianalizojme ngjarjet, 'Yes we scan, of course we scan'..) Soon in color we hope.

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Mire mor Nuh, ti me quaj cka te duash (Iliria nuk eshte as femer as mashkull, por kjo nuk ka rendesi), thjeshte lere filozofine ne njeren ane dhe me thuaj se a eshte AJET KURANOR ky ? Po, ose Jo? Kaq nuk po due me shume.

PS
    Aska, une deri me sot nuk kam takuar shqiptar qe ka bere ashtu si thue ti. Degjue kam, por une nuk kam takuar.Une seriozisht kam deshire ta di nese shkruan ne Kuran dhe jo se si veprojne njerezit.
    Oj ti shoqe kallomoqe, mblidhi trut e futi ne koke e mos prodho shkrime kontradiktore...

Nese une te pyes se a njeh ndonje shqiptare musliman qe po e praktikon ate qe shkruan ne ajetin kuranore, dhe ti e MOHON ate me poshte indirekt (duke ju pergjigjur atij "inteligjences" tjeter), atehere nuk e shoh me KU E PERQENDRON motivin per me u hamend edhe me tej mbi ajetin kuranore, i cili eshte shume i qartem, shume i THJESHTE, qe, edhe ti, po qe se don ta kuptosh, je e afte ta kuptosh....pra, cfare motivi ndjek ???, don te mesosh dicka mbi fene ???, nese don te mesosh, atehere ja ku e paske dijtur, se ajo qe shkruan ne ajetin kuranore nuk eshte doktrine fetare obliguese. Islami eshte FEE e madhe, eshte FEE e PAQES mbi te gjitha, dhe nuk ka deshire ti kufizoj njerezit, dhe nuk i kufizon, ashtu sic e verteton historia e shkruar, ashtu sic e vertetove edhe ti vetvetiu.....

Nuk eshte pune FILLOZOFIE kjo....islami e lejon martesen me gjakun qe nga brezi i dyte e perpjete, islami e lejon poligamine.........aksundi NUK E KUFIZON njeriun, vetem e keshillon per nje jete sa me te mire dhe te lehte....jane njerezit ata qe i mveshin Allahut plane dhe ideja nga me te ndryshmet, ashtu sic e ben edhe ti.....e ke lexuar Allahun se cka thot ne kuranin madheshtore ???....NJERIU NUK GUXON TA NDALOJE ATE QE E KA LEJUAR ALLAHU !!!, nese dikush martohet me ciken e axhes, TI, nuk ka se cka te te interesoje puna e atyre....nese dikush martohet me DY apo me shume GRA, TI nuk ka se cka te te interesoje puna e tyre....TI mund vetem atehere te merzitesh, kur shkilen te drejtat e njerezve, kur keqtrajtohen njerezit, kur keqperdoren fuqite, kur behet ZULLUM.....lidhje poligame ke ne perendim me shume se ne boten islame, vetem me nje dallim rrenjesore qe ti akoma nuk je e gatshme ta kuptosh....ne islam jane te ligjshme lidhjet, dhe shkelja e te drejtave gjykohet, ne perendim hamenden avokatet deri ne ate shkalle kur te FITOJE ai qe ka me shume para.....ku me ne fund e drejta e gruas mbetet e shkelur.....KJO duhet te te merzite, e jo fjala e Allahut......ato jane te qarta....lexoj sa me shpeshe, aq me te kthjelleta do te duken...

Nuk na tregove se a je me rrenja muslimane, nese po, ke qene ndonjehere ne xhami ???, a je FALE ne jeten tende NJE HERE ???...........nje njeri qe miret kaq shume me islamin, dhe harxhon AQ ENERGJI per te qendruar large islamit, nuk do ti kushtoje shume te kerkoje ne te dicka qe ndoshta mund ta terhiqte, apo ???

E ka shpik njeriu thiken per me bere zullum ???, si thua ???, pse atehere e ushqen kete mendje ne lidhje me islamin, me fene e PAQES !!!

tungi
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Po Nuh Musa, Muhamedit me Islam i lejohen pra grate te cilat hyne ne posedimin e tij, ai mund te beje seks me aq gra sa t'ia doje qejfi. Me 4 gra mund te martohet, por mund te kete seks me shume roberesha. Behet beteja, vriten burrat, grate kidnapohen, Muhamedi mund te kryeje marredhenie seksuale me shume gra. Sa t'i teket. Nese ato refuzojne a e din cka ndodhe se? Allahu e din me se miri, Allahu lejon rrahjen e gruas nen kunore, ne Kuran shkruan keshtu, keshtu qe mund te perdoret edhe dhuna nese robereshat e luftes refuzojne te bejne seks me Muhamedin. Deshe s'deshe ato kane qene prone e Muhamedit. Kryerja e marredhenieve seksuale pa deshiren e gruas eshte dhunim. Po del se Muhamedi vet i ka atribuar deshirat e tij dhe i ka bere urdhera e lejesa te Allahut.

Po Musa ne skanojme, printojme, postojme, shqyrtojme, i rishqyrtojme, i analizojme e rianalizojme ngjarjet, 'Yes we scan, of course we scan'..) Soon in color we hope.
    O kukulele....trego nga perdithsmeria e nje muslimani ate qe e pershkruan me larte, dhe une do te behem jo vetem qafir, por edhe shkavell, do ta nderoj emer e mbiemer, dhe bilbilit do te ja ngjes nje copez lekure per me i hjek kejt gjurmet e muslimanit....

Cfare llogjike e bastardizuar........pfffffffff......tamam, TI ose JU analizoni....sa jeni 10 copa ???, sa ju kemi ne kosove ???.....llogjika jote i ngjan asaj te south park-ut (season 6)....nese hame nga goja dhe e nxjerim nga prapanica....atehere thote llogjika se, nese hame nga prapanica do ta nxjerim nga goja....dhe aprovohet me shembull empirik....pra, eric e fut nje gjymes pule te pjekur ne prapanice, dhe e nxjere m.ut nga goja.....PROVOJE edhe ti....futi keto analiza e shqyrtime ne prapanice, dhe kush e din cka ndodh....provoje...

tungi
    albanish by nature

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anėtarėsuar
    02-04-2003
    Postime
    528

50. O ti Pejgamber, Ne tė kemi lejuar gratė, tė cilave u ke dhėnė shpėrblimin e kurorės, dhe ato qė me ndihmėn e Akkahut hynė nė posedimin tėned (robėreshat e luftės) dhe bijat e axhės tėnd, bijat e hallave tua e dajės tėnd, bijat e tezeve tua (tė janė lejuar, pos grave me nuqah dhe tė afėrtat), tė cilat kanė migruar (kanė bėrė hixhret) si ti, dhe njė grua besimtare nėse ajo ja falė veten Pejgamberit dhe nėse Pejgamberi dėshiron tė martohet me tė (njė martesė e tillė pa shpėrblim tė niqahit) duke qenė kjo (rast) vetėm pėr ty e jo edhe pėr besimtarėt. Ne e dimė se ē’u kemi bėrė atyre obligim rreth grave tė tyre dhe rrėth atyre qė i kanė nė pronėsinė e vet, ashtu qė ti tė mos keshė vėshtirėsi, e All-llahu ėshtė qė falė shumė, ėshtė mėshirues.
    Po eshte!
    Ky ajet eshte shkruar kur Muhamedi ishte ne fazen e pubertetit.

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

.NJERIU NUK GUXON TA NDALOJE ATE QE E KA LEJUAR ALLAHU !!!, nese dikush martohet me ciken e axhes, TI, nuk ka se cka te te interesoje puna e atyre....nese dikush martohet me DY apo me shume GRA, TI nuk ka se cka te te interesoje puna e tyre....TI mund vetem atehere te merzitesh, kur shkilen te drejtat e njerezve, kur keqtrajtohen njerezit, kur keqperdoren fuqite, kur behet ZULLUM....
    Ju kini ikur per lesh o te mjere.... ju duket e drejte te maroheni me gjakun tuaj ....ju duket sikur grate i kini prone, sikur te ishin mobilje shtepie..... kjo nuk ju duket "zullum" , kjo nuk eshte te shkelesh te drejtat. Nuk eshte cudi kur shikon e lexon vrasje motrash/bijash nga familje injorante per ceshtje nderi..... Ju jeni nje e keqe e domosdoshme. Pa ju nuk mund te vleresonim si duhet keto qe kemi.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Ju kini ikur per lesh o te mjere.... ju duket e drejte te maroheni me gjakun tuaj ....ju duket sikur grate i kini prone, sikur te ishin mobilje shtepie..... kjo nuk ju duket "zullum" , kjo nuk eshte te shkelesh te drejtat. Nuk eshte cudi kur shikon e lexon vrasje motrash/bijash nga familje injorante per ceshtje nderi..... Ju jeni nje e keqe e domosdoshme. Pa ju nuk mund te vleresonim si duhet keto qe kemi.
    O gjysmak, shqiptaret e praktikojne rregullin brezi i 7 e perpjete.....brezi i 7 nuk nenkupton martese gjaku ???.............islami e kufizon minimumin, ai nuk te OBLIGON martohu me ciken e axhes....kur nuk ta kap truri ceshtjen, mesohu te pyesesh....perkundrazi, islami LIGJERISHT e ka menjanuar incestin, i cili, me advokat te djallit, do te ish praktikuar nder faren njerezore....ashtu sic praktikohet ne perendim, rrende, aman i ligjshem....ne islam NUK KA INCEST te ligjshem !!!, e sheh, sa i avancuar eshte islami ???

Tregom pra, PSE martesa ne brezin e 7 qenka ndryshe se ajo e brezit 2 ???, a nuk njihen te fares vaj halli pas 7 brezeve, ndryshojn gjenetikisht a, behen francuza ???.........hajde dru me pre...

Ju gjysmaka, lere se nuk ja keni haberin natyres te islamit, lere se nuk i njihni edhe shqiptaret vet, por bile jeni aq prepotent, saqe edhe budallakite me te thjeshta nuk i hetoni kur i beni......sikur me e pate ate vizen internacionale "gjithecka eshte e lejuar" kur derdellitni mbi islamin...........

Na trego edhe ti me gjithe kompanine, SA raste nder shqiptaret musliman njihni nga ajo qe permendet me larte ???...nese nuk njihni raste te tilla, atehere, pssssssssssssst!, jeni pikerisht ju dilbera qe nuk e kuptoni islamin, se shqiptaret musliman e kane kuptuar moti kohe, ngase nuk eshte rreden per ta kuptuar.....e per ti pra pse eshte rrende ???, tregoj lales nush e te ndihmoje une, ti zbardhi syte lala....

tungi
    albanish by nature

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Zoteri a po flasim ketu per myslimane apo krishtere, apo po flasim per ngjarje e ndodhi qe ndodhen sipas Kuranit, Bibles dhe Haditheve te Islamit. Nese ti don te flasim per persona krishtere apo myslimane apo ateiste se cka bejne e cka jo, une skam kohe te mirrem me kesi gjerash. Mund te postoj nje video se cka ben nje mysliman, perderisa ka baze ne Islam, sheriat e hadithe, jo pa baza qe flisni ju. Nese deshiron te debatojme per Biblen, Kuranin, Hadithet, pretendimet e Muhamedit, pretendimet e Jezusit, jam i hapur. Tung, te uroj shendet fizik dhe psikik (per kete te fundit jam gati te lutem per ty). Yes, we can scan.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •