Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 106
    Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624

Pėr: Rekord: 500,000 shqiptare ne shesh per te mbyllur fushaten e PD

Lone ti e di shum mirė qė edhe unė kam respekt maksimal pėr Ju.
    Me ardhjen e PS nė pushtet unė mendoj dhe kam bindje se shumēka do ndryshojė pėr mirė nė Shqipėri.
    Nė rast se ndodh ajo qė Ju thoni atėher kėtu nuk ka mė shpresė...unė mendoj se nuk do tė dali parashikimi qė bėni.
    Pastaj edhe njė gjė tjetėr...Saliu po e zhyste Shqipėrinė thellė edhe mė thellė nė gropė...qoft edhe kjo arsye e vetme mjafton qė tė thuash se ai duhej larguar.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    Thjesht kurioze cfare do bej ndryshe Rama & Ruci??? As njeri, as tjetri s'kane rregulluar veten e vet. Kur do tregohet njehere i zgjuar ky popull????
    Lonee mendoj qe Shqiperia humbi dhe 4 vjet te tjera qe kur kandidatet ne zgjedhje ishin po ata Edi vs Saliu . Tani memdoj qe po si dhe nje shanc s'ke per ta mesuar kurre. Edi eshte cik i cakerdisur por nuk i dihet. Shpresa ekziston. Si do te jete perfundimi dicka e mire mund te dali per te ardhmen.. Populli do zhgenjehet dhe do kerkoje alternativa te reja. Nese do fitoje prape Saliu, do rrijme prape ne vend numero. Keshtu e mendoj une te pakten. Uroj vertet qe te mos zhgenjehemi me shume se c 'jemi zhgenjyer deri tani.
    Feelings change - memories don't.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Lone ti e di shum mirė qė edhe unė kam respekt maksimal pėr Ju.
    Me ardhjen e PS nė pushtet unė mendoj dhe kam bindje se shumēka do ndryshojė pėr mirė nė Shqipėri.
    Nė rast se ndodh ajo qė Ju thoni atėher kėtu nuk ka mė shpresė...unė mendoj se nuk do tė dali parashikimi qė bėni.
    Pastaj edhe njė gjė tjetėr...Saliu po e zhyste Shqipėrinė thellė edhe mė thellė nė gropė...qoft edhe kjo arsye e vetme mjafton qė tė thuash se ai duhej larguar.
    Shpresoj qe ti te kesh te drejte, por thuhet qe e kaluara eshte menyra me e mire per te parashikuar te ardhmen. Fatkeqsisht une vazhdoj te ngelem e pashprese per popullin shqiptare. Do zoti jam gabim! Une dua qe ta shikoj sa me mire Shqiperine!
    I LOVE GOD

j&g

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Lonee mendoj qe Shqiperia humbi dhe 4 vjet te tjera qe kur kandidatet ne zgjedhje ishin po ata Edi vs Saliu . Tani memdoj qe po si dhe nje shanc s'ke per ta mesuar kurre. Edi eshte cik i cakerdisur por nuk i dihet. Shpresa ekziston. Si do te jete perfundimi dicka e mire mund te dali per te ardhmen.. Populli do zhgenjehet dhe do kerkoje alternativa te reja. Nese do fitoje prape Saliu, do rrijme prape ne vend numero. Keshtu e mendoj une te pakten. Uroj vertet qe te mos zhgenjehemi me shume se c 'jemi zhgenjyer deri tani.
    Mia, edhe une ate frike kam qe do zhgenjehemi perseri. Nejse koha do e tregoj. Per popullin Shqiptare nuk ka me kohe per prova sepse kane vuajtur mjaft.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2013
    Postime
    87

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Po edi s'ka drejtuar ndonjehere qeveri. Ku e di ti si eshte Edi ne qeveri? Tiranen e rregulloi ne dy mandatet e para. Ne te tretin nuk beri gje, por ama keshillin e kishte PD dhe e pengonin. Ndersa tani Basha me te ardhur po prish parkun e po e ben xhami.

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Nė fakt u mundua ti vjedhi duke ēuar makinėn e CEZ-it tė mbushur me kuti por nuk i eci.
    Pėr mė tej tė shohim....
    Te ishte per te vjedhur do e kishte bere ne gjithe Shqiperine. Kaq budalla paska qene Saliu qe donte te vidhte ne nje qender votimi. Saliu aty eshte dhe partia juaj po fiton, pse nuk dilni te protesoni per vjedhje ? Kur partia juaj fiton thoni u mundua, kur humbet e vodhi e beni fakt te kryer. Dhe pastaj shkoni e beni 21 janar per gjoja korrupsionin e Metes , pastaj e merrni ne koalicion dhe ja lepini by..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 24-06-2013 mė 13:51
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

E o Noellag pash zotin. PS e merr Meten dhe i lepin menderen megjithe korrupsionin ndersa PD e mbajti aleat megjithe korrupsionin. Aty eshte te vesh kujen. Kur ka ardhur puna qe te behet kokemadhi i Skraparit, nje cope shtangist, faktor politik qe vendos fitoren ose jo te nje force politike, ai vend ka marre fund.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Lol, kokemadhi i skraparit , epo kete popull kemi, keto lider meritojme.

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    E o Noellag pash zotin. PS e merr Meten dhe i lepin menderen megjithe korrupsionin ndersa PD e mbajti aleat megjithe korrupsionin. Aty eshte te vesh kujen. Kur ka ardhur puna qe te behet kokemadhi i Skraparit, nje cope shtangist, faktor politik qe vendos fitoren ose jo te nje force politike, ai vend ka marre fund.
    Ishte gabimi i PD qe e mori ne koalicion kete me vila ne gjirin e lazit, apo c'vile ka bere me parate e korrupsionit... Pse mos te behet faktor ky burre qe kerkon lezetin , shkon me njerin shkon me tjetrin..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 24-06-2013 mė 14:02
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Te kesh dy b.th.(thot popolo)

Nje ta cash e nje ta mbash.

Durojme sic kemi duruar
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •