Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24

Për: PS: Këta janë 40 policët që do të manipulojnë votën në 23 qershor

Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Dmth.

1. Nese PS fiton zgjedhjet athere keta i mbrojten votat.
    2. Nese nuk i fiton, ato u manipuluan.

Llogjike debilash.
    Mund ta permbledhesh sipas qefit, por artikulli nuk thote ashtu ne fakt. Thote qe "janë perfshirë në makinerinë e manipulimit të votes dhe fushatës se Partisë në Pushtet". Nese po e bejne apo jo si dihet dhe vetem llafe do mbeten besoj.

E marrim si te qene se po manipulojne. Nese fiton PS apo PD nuk ndryshon asgje, ata kane manipuluar. Nese fiton PS, thjesht nuk kane manipuluar sa duhet.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Mund ta permbledhesh sipas qefit, por artikulli nuk thote ashtu ne fakt. Thote qe "janë perfshirë në makinerinë e manipulimit të votes dhe fushatës se Partisë në Pushtet". Nese po e bejne apo jo si dihet dhe vetem llafe do mbeten besoj.

E marrim si te qene se po manipulojne. Nese fiton PS apo PD nuk ndryshon asgje, ata kane manipuluar. Nese fiton PS, thjesht nuk kane manipuluar sa duhet.
    Ty te kane zene lesh syte me duket.
    Po ta citoj dhe njehere

.// Deputeti Saimir Tahiri nxori një listë me 40 emrat e parë të drejtuesve dhe efektivave të Policisë së Shtetit, që sipas informacioneve të PS po manipulojnë votat për llogari të PD-së.
    "

Kjo eshte akuze serioze dhe nese keta jane aq te sigurte duhet te padisin ne prokurori, ose ne te kundert Prokuroria duhet te marri ne pyetje Saimir Tahirin dhe nese rezulton fallco te procedohet penalisht. Fakti qe e bejne kete po me le te dyshoj se PS po pergaditet per skenar te mundshem humbes.
    Kaq deshtem te themi neve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 21-06-2013 më 13:47
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Votat i kane "manipuluara" paraprakisht SHBA dhe BE...
    Ata e dine rezultatin qysh tani.

Krejt cfare ndodh me 23 e tutje do te jete kryesisht teater i organizuar nga keta, per ti argetuar shqipetaret dhe per ta terhequr vemendjen nga aksionet e tyre "diplomatike" ne funksion te instalimit te pushtetin ne pazare mes partive dhe personaliteteve te preferuara nga ta per legjislaturen e ardhshme.

Nese p.sh. kane vendosur per formimin e nje qeverie te perkoheshme, atehere rezultati do te jete shume i ngushte.
    Zgjedhjet e ardhshme do te mbaheshin brenda nje apo dy viteve te ardhshme.
    etj...

Ty te kane zene lesh syte me duket.
    Po ta citoj dhe njehere

.// Deputeti Saimir Tahiri nxori një listë me 40 emrat e parë të drejtuesve dhe efektivave të Policisë së Shtetit, që sipas informacioneve të PS po manipulojnë votat për llogari të PD-së.
    "

Kjo eshte akuze serioze dhe nese keta jane aq te sigurte duhet te padisin ne prokurori, ose ne te kundert Prokuroria duhet te marri ne pyetje Saimir Tahirin dhe nese rezulton fallco te procedohet penalisht. Fakti qe e bejne kete po me le te dyshoj se PS po pergaditet per skenar te mundshem humbes.
    Kaq deshtem te themi neve.
    Se kuptova ca kundershtove nga ato qe thashe une, qe duhej te flisje per pune leshi. Sa per kete qe shkruajte, e thashe disa komente me pare "Nese ka shpifur do denohet"

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Se kuptova ca kundershtove nga ato qe thashe une, qe duhej te flisje per pune leshi. Sa per kete qe shkruajte, e thashe disa komente me pare "Nese ka shpifur do denohet"
    Ehuuu, Futja kodra pas bregut, tani!
    Une e kisha me ate qe ti thua se nuk e thote artikulli, nderkohe te citova pikerisht per ate arsye, sepse artikulli e thote kryekeput ate.
    Per te dyten sigurisht eshte koment perforcues edhe e parafolesve. Paragjykimet e ketilla thjeshte jane ogur i asaj qe mund te pritet nga nje opozite debile sot, dhe nje pozite me "tru gomeresh" (Kushtimisht) neser.
    Nese ty stu bo qefi se Sajmeja ia keputi kot, tani ketu une skam cte te bej
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anëtarësuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Immagjino te marrin pushtetin keta kmerrat e kuq se cfare jane te afte te bejne

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Keta na qenkan vetem 40 te paret,me nje fjale paska dhe te tjere,bela e madhe me keta ''te kuqte mavi'' shohin vetem komplote kunder tyre,ne fund te fundit e kane trashegimi.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Dmth.

1. Nese PS fiton zgjedhjet athere keta i mbrojten votat.
    2. Nese nuk i fiton, ato u manipuluan.

Llogjike debilash.
    citoj dhe konfirmoj,

Si u bekan keto akuza pa fakte? Si qenka kjo "sipas informacioneve te PS", qe kur eshte bere PS-ja agjensi e sigurimit te shtetit?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Ne Shqiperi parashikojne kush do manipuloje ne te ardhmen?! Interesante!!!! Uroj te jene po aq te zot si ta luftojne ate nese ndodh. Llafet i merr era.
    Feelings change - memories don't.

Citim Postuar më parë nga KORCARI 2 Lexo Postimin
    Immagjino te marrin pushtetin keta kmerrat e kuq se cfare jane te afte te bejne
    keto foto jane te mara nga vet nje korcaras,ku dhe ju si korcare qe jeni,munde te keni ndegjuar per bemat e ketije "rilindasi" komunist te rames.

Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •