Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 46
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Vdes burri, përdhunohet nga 6 gratë e tij

Një biznesmen ka gjetur vdekjen pasi është përdhunuar nga të gjashta gratë e tij. Ngjarja ka ndodhur në një qytezë të Nigerisë, ku biznesmeni Uroko Onoja, i martuar me 6 gra dhe jetonte në Ogbadibo. Pasi u kthye një pasdite nga puna në banesë në orën 3 të drekës, ai kërkoi të shtrihet në dhomën ku jetonte gruaja më e re në moshë.
    Por duket se gratë e tjera në shtëpi ishin xheloze që ai preferonte të renë ndaj sipas “Nigeria’s Daily Post”, ato kishin planifikuar një plan. ‘Të pesta hynë në dhomën e nuses më të re dhe të armatosura me thika e litarë i kërkuan atij të bënte seks me secilën prej tyre, të paktën 1 herë’, shkruan “Nigeria’s Daily Post”.
    Beteja e seksit nisi fillimisht me gruan më të re në moshë. Por Onoja nuk mundi të marrë më frymë kur gruaja e tij e pestë iu drejtua shtratit të tij.
    “Pushoi së marri frymë dhe unë renda drejt tij, por ato të pesta nisën të qeshin. Kur e panë që çështja u bë serioze, vrapuan në drejtim të pyllit dhe nuk i pashë më”, tregon më e reja e grave.
    Okpe Odoh, kryeplaku i fshatit tha se e raportoi incidentin në polici. Sipas tij, policia hodhi dyshimet e para tek gratë e biznesmenit, të cilat u larguan në drejtim të pyllit, menjëherë sapo Onoja vdiq.
    Policia prej ditës së martë kur ndodhi ngjarja është në kërkim të grave përdhunuese./Shekulli Online
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Për: Vdes burri, përdhunohet nga 6 gratë e tij

ahahaah e ka merituar qe momentin qe vendosi te marohej me 6 gra lol. C'do gje e tepruar te vret!
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Do ti qe s'me dhimbset hic! C'kerkoi gjeti!
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

SA PA SHPIRT KJO MIA,

si mbante me shkopi i shishqebapit, nigerianit,...lol

p.s

ju be autopsia atqille?

se mos i ka plasur damari te shkretit
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Une e pashpirt xhuje? Nooooooo por kur merr 6 gra duhet ti marresh parasysh te gjitha. Kane dhe ato te tjerat nevoja biologjike, jo vetem burri dhe gruaja e re e burrit. Lol :

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

epo, cfaj ka nigeriani, qe grate e tij o dun t'atij o ska :d

sdine gje fare per LGBT-n dhe per dildot?

p.s

po cen, kuaj, gamore kishin ne fshat?...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Po pse shkoni ne nigeri,po ja keshtu e keni dhe gjeni edhe nder viset tona...Une personalisht e kam njhohur nje pasanik islam(nga ku une jetoj ka edhe shume te tjere qe kan nga dy e tre gra,sepse ua lejon feja) qe kishte kater gra,bile ne tere lagjen pati dalur fjalija,eh!!!filan ka martuar lagjen e ti ske gjete grua ende,,heheh...

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    Një biznesmen ka gjetur vdekjen pasi është përdhunuar nga të gjashta gratë e tij. Ngjarja ka ndodhur në një qytezë të Nigerisë, ku biznesmeni Uroko Onoja, i martuar me 6 gra dhe jetonte në Ogbadibo. Pasi u kthye një pasdite nga puna në banesë në orën 3 të drekës, ai kërkoi të shtrihet në dhomën ku jetonte gruaja më e re në moshë.
    Por duket se gratë e tjera në shtëpi ishin xheloze që ai preferonte të renë ndaj sipas “Nigeria’s Daily Post”, ato kishin planifikuar një plan. ‘Të pesta hynë në dhomën e nuses më të re dhe të armatosura me thika e litarë i kërkuan atij të bënte seks me secilën prej tyre, të paktën 1 herë’, shkruan “Nigeria’s Daily Post”.
    Beteja e seksit nisi fillimisht me gruan më të re në moshë. Por Onoja nuk mundi të marrë më frymë kur gruaja e tij e pestë iu drejtua shtratit të tij.
    “Pushoi së marri frymë dhe unë renda drejt tij, por ato të pesta nisën të qeshin. Kur e panë që çështja u bë serioze, vrapuan në drejtim të pyllit dhe nuk i pashë më”, tregon më e reja e grave.
    Okpe Odoh, kryeplaku i fshatit tha se e raportoi incidentin në polici. Sipas tij, policia hodhi dyshimet e para tek gratë e biznesmenit, të cilat u larguan në drejtim të pyllit, menjëherë sapo Onoja vdiq.
    Policia prej ditës së martë kur ndodhi ngjarja është në kërkim të grave përdhunuese./Shekulli Online
    Po ç'tu desh mo Uroko mavria...o i ziu ti ç'të gjeti, të përdhunuan të poshtrat që mos e gdhifshin ditën e nesërme ishallaaaaaa.

Uroko vetëm një gjë ka aritur të realizojë 100%, mu kujtua një thënie që e përdornin djemtë shpesh

..........
    "Nga p**** kemi dalë,
    p**** po kërkojmë,
    edhe kur të vdesim p**** do thëresim"

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

dielli, ne Kosove mbase eshte dicka me e zakonshme, por ne Shqiperi mund te numerohen me gishta, dhe kryesisht ndodh ne fshatra te thella ku mbizoteron varferia e injoranca.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    Po pse shkoni ne nigeri,po ja keshtu e keni dhe gjeni edhe nder viset tona...Une personalisht e kam njhohur nje pasanik islam(nga ku une jetoj ka edhe shume te tjere qe kan nga dy e tre gra,sepse ua lejon feja) qe kishte kater gra,bile ne tere lagjen pati dalur fjalija,eh!!!filan ka martuar lagjen e ti ske gjete grua ende,,heheh...
    Po 4 (katër) mo dielli...jo 6-të...se edhe Uroko tek e pesta kishte vdekur...katër i kishte hedhur tuç.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •