Stela tani katundaret preferojne furgonat se i ndalon furgoni mu aty ku duan ata/ ato. Mundesisht mu para oborrit te shtepise, Lol
Feelings change - memories don't.
hahha Mia mire e ke ti goc... e sidomos ata te bathores...mundesisht deri te guzhina ti ndaloje furgoni...hahhaa
ooops harrova mi, katunaret tani ikin me Benzi mi.. hahahhaha
e kam pas fjalen per trenat ne pergjithesi, dhe per trenat e shqiperis ne vecante, mund te kete shqipare ktu ne forum qe mund te mos kene jetuar asnje dite ne shqiperi, ose te pakten skan udhetuar asnjehere me trenat e shqiperise, po sdo i perjashtojm nga tema tani, ndaj dhe secili te thot eksperiencen e tij
skam ndermend te udhetoj me tren, kur kam qen e vogel udhetoja...me pelqen shum, kohet e fundit kam udhetuar tr-dr thjesht per tu rikujtuar... shum keq trenat , vec te tjerave kishe frik te rije se skishte kemb njeriu ne tren.... me rastisi te isha ne tren un me nje shoqe dhe nja 5 burra, kaq !!! qyqjaaaa , mezi po prisja te zbrisja :P
Didii!
Per trenat e Shqiperise e kane privatizuar krejt komuniteti rom,kurse ata neper vende tjera s'kam hip ndonjehere!!
Sa kujtime kam ne tren![]()
Just me!
na i thuj, ato qe thuhen..:P
Krijoni Kontakt