e di o burre i dheut sa ka...
ne itali ka 600.000 shqiptare dhe ka plot nga ato qe nuk njohin fare femra shqiptare, e jo me ne amerike e kanada. pffff.
cfare do besh? do interesoshesh ku ka shqiptare e do i trokasesh ne dere:
"miredita, kerkoj nuse shqiptare." do i thuash. pastaj jo te gjithe qe jetojne jashte mendojne si ti. ka plot shqiptare qe lidhen me te huaj pa me te voglin problem.
Vasudhaiva Kutumbakam
o admiral se si do e gjej at se di por di qe do e gjej
un vdes beqar e me te huj nuk martohem (le mo person me ngjyr qe as nuk bohet fjal). un du nuse per shpi o vlla ti do nuse per qef. un du dikan qe njef gjak e gjini qe me kujdeset per prinder e mi respekton ato, du qe fmit e mi te rriten si shqiptar e jo gjysma gjysma. mentalitetet tona jan shum larg njoni tjetrit. nuk po them qe un e kam mir e ti e ke keq thjesht un ashtu e du jeten time
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Vasudhaiva Kutumbakam
Situata te tilla, nuk jane te kendshme per te dyja palet, ne dac familjet po dhe te rinjte qe duhen. Sepse, prindi ka expectations per femijen e vet, por dhe femija kerkon te bej ate qe ndihet dhe e ben happy. Shpresoj te mos gjendem ne situata te tilla ne jete, se keta amerikanet ketej kane nje shprehje 'never say never' sdua te them me plot gojen qe JO nuk do e lejoja apo sdo i ndodh femijes tim, por ama, gjate edukimit qe i ben femijes, pak a shume i jep te ditur, te kuptoje qendrimin tend si prind per ceshtje te caktuara serioze si puna e marteses, cfare jane te pelqyeshme dhe te tolerueshme. Por nese kete do e kete ne mend, dhe prape do bjeri ne dashuri me nje njeri te denje per nivelin e tij/saj, por ngjyra nuk perputhet me tonen te bardhe, dhe nuk do me ngelet pervecse ta pranoj nje gje te tille. Lumturia e femijes e para, pastaj padyshim dhe imja.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Nuk do lejoja askend ne bote te nderhynte ne zgjedhjen e partneres sime . Zgjedhjen e bej vete pasi une do jem ai qe do kaloj jeten me te. Te njejten gje do beja dhe per femijet e mi. Nuk kam deshire ti rris femijet e mi me mentalitet racist. Te jesh i bardhe nuk te ben absolutisht njeri me te mire se nje me ngjyre ashtu dhe e kunderta.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Ku e shikoni racizmin?
apo ngjyra e bardhe te ben me te mire?![]()
plaku me kostum, pink, angmokio pikerisht ate them edhe une.......me ju jom por ka disa qe kane mbetur shume shume prapaaaaa edhe mendojne se diferencimi, diskriminimi i bejne me te "mire"..........harrojne qe diferenca eshte tek personi panvarsishtt nga ngjyra apo idealet apo kultura eetj etj.....
koha nuk sheron plaget, thjesht te meson te jetosh me to...
E them me plot bindje qe dashuria nuk ka qene e sinqerte edhe s'luan fare role rracizmi. Ka me miliona njerez ne bote qe edhe pse familja ka qene kunder perseri e kane vazhduar lidhjen. Nga postimet e hapesit te temes kuptova qe djali vjen nga nje familje e bardhe edhe refuzoj lidhjen me mulaten sepse e detyroj familja??? I eshte mbushur vete mendja atij se po ta donte do e merrte. Pra mos e lidhni kete situate me SHQIPTARET JANE RRACISTA!
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt