Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 44
    i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Për: Kreshnik Spahiu sulmohet me gurë e vezë

atehere une po te sjell edhe nje link,po ma solle edhe ti linkun tend atehere une heq dore

http://www.kosova.info/index.aspx?SI...pe=1&ACatID=27

Ja ta bej nje faqe interneti dhe te coj link

Pastaj te ajo qe ke sjelle, thote se burimi i vertete eshte Ex-press.al qe mesa pash nga lajmet ne faqe te pare, nuk ishin ndonje faqe shume e besushme. Besoj se do e kesh ven re dhe ti kete gje dhe prandaj solle lajmin nga http://www.kosova.info
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 01-04-2013 më 12:40

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    ska shance qe te jete kaq shuma !!! shuma te tilla sjepen ne dite zgjedhjesh per komisioner apo per vezhgues jo me per tubime te rendomta sic ishte ai dje i elbasanit !!! tani mbetet per te thene me gjysem zeri qe keta mund te jene paguar nga dikush tjeter per te thene ate skenar !!! ose Ak i paska leket me shumice per te derdhur miliona e miliona per tubime te njepasnjeshme !!! me duket me i besueshem varianti i pare !!!
    besoj se duhet te jete 10 mije lek te vjetra se per 100 mije sbesoj te kene buxhet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    besoj se duhet te jete 10 mije lek te vjetra se per 100 mije sbesoj te kene buxhet.
    ju thate qe skane paguar shumen 100 mije leke ( te vjetra ) dhe une nga kjo u nisa per te thene qe jane shume leke dhe sme duket lajm i besueshem nga ana e personave qe kane gjuajtur me veze !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

U kane premtuar pagese nese marrin pjese ne miting.
    Kurse keta pa mbaruar mitingu kane leshuar veze qe i kishin sjell me vete, se nuk ishin paguar.
    Normalisht nuk duhet te jepet pagesa pas mitingut? Pasi permbushet kushti i pjesemarrjes ne miting?

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ja ta bej nje faqe interneti dhe te coj link

Pastaj te ajo qe ke sjelle, thote se burimi i vertete eshte Ex-press.al qe mesa pash nga lajmet ne faqe te pare, nuk ishin ndonje faqe shume e besushme. Besoj se do e kesh ven re dhe ti kete gje dhe prandaj solle lajmin nga http://www.kosova.info
    tani dihet shume mire se shumica e tubuesve te akz jane te paguar,kemi degjuar me veshet tane plot raste,,

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

U kane premtuar pagese nese marrin pjese ne miting.
    Kurse keta pa mbaruar mitingu kane leshuar veze qe i kishin sjell me vete, se nuk ishin paguar.
    Normalisht nuk duhet te jepet pagesa pas mitingut? Pasi permbushet kushti i pjesemarrjes ne miting?
    po si duket do ja kene dhene qe sa dolen nga autobuzi,bashke me sandwich-in

tani dihet shume mire se shumica e tubuesve te akz jane te paguar,kemi degjuar me veshet tane plot raste,,
    Kjo shton me shume mundesine qe lajmi eshte i rreme. Pra shumica jane paguar, ndersa keta te dy jo???

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Kjo shton me shume mundesine qe lajmi eshte i rreme. Pra shumica jane paguar, ndersa keta te dy jo???
    ketyre te dyve u ishte premtuar me shume se cu dhane,dhe keta nuk ishin te kenaqur

ketyre te dyve u ishte premtuar me shume se cu dhane,dhe keta nuk ishin te kenaqur
    E ke nga burim tjeter kete?

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •