Astronomet/Astrofizikantet me te njohur ne Bote ne 500 vitet e fundit.
http://cnr2.kent.edu/~manley/astronomers.html
Cili nga nga keta eshte konvertuar ne fene islame?
Astronomet/Astrofizikantet me te njohur ne Bote ne 500 vitet e fundit.
http://cnr2.kent.edu/~manley/astronomers.html
Cili nga nga keta eshte konvertuar ne fene islame?
Shih, na doli ky ne ndihme te ateistave. E perse te kryj une punen e saj, t'i pergjigjem per tekat qe i vin ne koke.
Them edhe njeher majfton t'i beni nje search emrave te tyre, edhe kaq.
ps, Ka prej astronomeve te shquar, te cilet nga ateizimi u kthyen ne besimin se Ky univers ka nje Krijues, Zotin e vet, qe e drejton dhe mbikqyre, mire po mbeten me kaq. Andaj gjeni se kush jane keta autore?![]()
S'ka te adhuruar me te drejte, perveq Allahut
Ata njerez qe nuk kan fakte i fshehin burimet kur ja fusin kot, rasti ketij "Arberit"
O Amebe, e the vete mer derman, dole ketu u krekose dhe hodhe nje tullumbace. Dhe ne te thame, gjej nje ... qofte edhe nje!
Vete ziheni me ato qe thoni, askush nuk iu ka faj ... toca
Ja ku e ke dhe postimin origjinal, qe te ta rifreskojme kujtesen!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 18-03-2013 mė 05:07
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Nuk do te bi ne nivelin tende prej njeqelizori .
Nese ske qfare te thuash nga libri hyjnore i zoterave pagan te shkretetires mos i mundo serveret me shkrime idioteske .
Ik mor trushperlar sepse kur jam marr une me Kuran ti ke lojt me top tpllastikes .
Idiotsia e nje besimtari eshte se nuk tregohen te drejte dhe te thojne , jo keto nuk i gjen dot , sepse kur te zbulohen nga shkenca vijne dhe na qajn bolet duke pretendu se jane edhe ne Kuran .
Flm per shqetsimin tende .... i'm finish with Islam once and for all .
Nuk ka nevoje qe nje astronaut te konvertohet ne Islam per ta kuptuar vertetesin e besimit Islam.
Po t'i shfletonim biografit e tyre, do te dalin te gjithe ateist, dhe asnje "katolik" !
Katolicizmi eshte kancer per shkencėn, prandaj edhe vihen kushte te mos-besimit ne momentin kur aplikon per te qen pjes e progresit shkencor.
Shkenca s'ka fe, ajo i perket te gjitheve.
///
Pikerisht per kete nuk kam sjellur emrat, sepse e kam ditur qe do te kete nje grumbull postimesh per te sulmuar sikur grajzit ne folene e tyre.
Sa per demantimit te tyre, na sjell fjalet e tyre ne original, sepse kete doja te gjeja, andaj nuk i sillja emrat!...
E sa per ata astronom te cilet ishin ateist dhe pastaj u kthyen ne besimin se ka nje krijues ky univers, ke te atille perplote.
ps, Teoria e big bengut dhe e zgjerimit te universit e zbuluar ne kohen e fundit, nga astronom dhe astrofizicient, dikur ateist, ne kohen e fundit jan kthy ne besimin ne nje krijues.
Pra teoria e shperthmit te madh (big bang), nga kjo eshte bere nje univers i perkryer me shperndarje dhe levizje te trupave qiellor, ne menyre precize te kontrolluar dhe drejtuar ne menyre absolute, pastaj nje krijim te nje toke te pershtatshme me te gjitha elementet per jete, etj. Kjo ka bere qe autoret ateist te mendojn se ketu eshte dashur qe ne menyre te pa tjetersueshme te kete nje NDERHYRES, MENAGJUES, KONTROLLUES, I GJITHDIJSHEM, qe te Perkujdeset ne fillim per kete, dhe ne te ardhmen.
Keto teori te shperthimit te madh, dhe zgjerimit te universit ne forme te vazhdueshme, te zbuluara tashme vone, KUR'ANI FAMELARTE, i ka paraprire qe 1430.
A po ju vjen inati, plasni!....![]()
Krijoni Kontakt