Close
Faqja 29 prej 36 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 357
    i/e regjistruar Maska e Shkenca
    Anëtarësuar
    29-09-2012
    Postime
    1,424

Për: Përse dashuria nuk jeton "Përjetësisht"?!

Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Sepse dhe ne nje dite vdesim .Dashuria eshte nje lule e bukur qe po nuk i hodhe uje vyshket .
    E vertete Ksanthi
    Femera, lulja me e bukur ne kopsht dhe mashkulli, kopshtari qe duhet kujdesur per ujitje
    ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-09-2003
    Vendndodhja
    USA, Evrope:P
    Postime
    12

Duashuria nuk jeton pergjihtmone sepse njerezit si qenie njerezore dhe me ndjenja ndryshojne dhe kjo "dashuri" humbet kur gjejne dike tjeter qe i thote njodnje llaf me te bukur ose me te embel.

i/e regjistruar Maska e stel.a
    Anëtarësuar
    21-02-2013
    Vendndodhja
    far away
    Postime
    77

shume dakord me parafolesin.....do te shtoja edhe qe jo vetem kur gjen tjeter por edhe kur nuk merr grohtesi ose kujdesje nga partneri!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Sepse egon tone e ngop vetem perjetesia..

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440

Përse dashuria nuk jeton "Përjetësisht"?!

dashuria ime qe kam esht perjetsisht ..pse nuk mbijeto ke ca njerez nuk edi dhe nuk mundem ta kuptoj....kam pa shume raste qe deri sonte them nuk jan normal po hajd mo
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776

Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    Përse dashuria nuk jeton "Përjetësisht"?!

dashuria ime qe kam esht perjetsisht ..pse nuk mbijeto ke ca njerez nuk edi dhe nuk mundem ta kuptoj....kam pa shume raste qe deri sonte them nuk jan normal po hajd mo
    po de po...se ki keq ti jo.....te i bejm te gjithe si ty

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-06-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    456

Asgje nuk jeton perjetesisht

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Nje mardhenie eshte produkt i pranimit te njeri tjetrit qe do te thote se ka per baze pelqimin,dashurine.Perderisa shoqeria ndryshon cdo dite dhe mardheniet mes ciftit,jane ne varsi te ketij procesi.Mardhenia vazhdon apo nderpritet dhe kur njeri nga partneret nuk gjen mundesi, per arsye nga me te ndryshmet ta ushqeje mardhenien me dashuri te vazhdueshme.Nje mardhenie mund te konsiderohet e nderprere dhe kur partneret qendrojne ne bashkesi per hir te interesave te tjera dhe kryesishte te femijeve.Pra nuk eshte dashuria qe vdes , por aftesia e njeriut per tu ushqyer me te.Por ceshte dashuria?Termi dashuri nuk ka perkufizim por deri diku si fenomen eshte studjuar dhe jane nxjerre koluzione dhe specifilka te ndryshme.Kemi "deshirimin", fenomenin e pelqimit te njerezve te caktuar, si i krijojme mardheiet reciproke, ku tentojme te gjejme njeriun qe deshirojme (gjeografikishte sa me afer neshe)etj.
    Pas kesaj faze kalohet ne termin dashuri, i cili ndahet ne pasionante e romantike, kur prodhohet nje nivel te larte emocional, per shkak te mardhenies seksuale, lumturimit ,shqetesimit,harene dhe delikatesen.
    Ndersa dashuria martesore eshte e qendrushme e permbatur dhe karaktrizohet nga respekti , besnikeria , barazia dhe afersia.Kjo nuk eshte e thelle si ajo pasionantja.Nese ruhen te gjithe keto elemente dashuria ruan nivelet e saje normale.Pra shkurt dashuria eshte nje rpodukt i te gjitha ketyre elementeve qe permenda dhe mund te rrise dhe te ule nivelin e saje nese niveli i keyre elementeve baze ndryshon.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Just Me!
    Anëtarësuar
    17-02-2013
    Vendndodhja
    Who
    Postime
    439

Citim Postuar më parë nga Shkenca Lexo Postimin
    Eshte e perjeteshme nese nga te dy palet jepet me doze te njejte, keshtu qe ato qe i duam, ju kemi dhene aq shume nga vetja jone, saqe jan mbushur plot dhe e kan te veshtire te iikin...si rrjedhim i asaj qe kan marre, jane aq te rende per t'iu shkeputur forces terheqese, saqe do qendrojne pergjithmone ashtu te lidhur
    Shume dakort me kete mendim
    Per fat te keq kjo eshte shume e ralle, por ama ndodh.
    Nje dashuri e madhe recpiroke nuk venitet kurre as diten e fundit te jetes.

Me vjen keq qe shume ketu kane shkruar qe ndjenjat ndryshojne. Gjithsesi opinioni juaj!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Erald123 : 12-03-2013 më 12:11
    Just me!

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Vetem dashuria e vertet munde te kete jete te gjate deri ne perjetesi, tani shtrohet pyetja cila na qenka ajo dashuria e vertete? Dashuri e vertet eshte ajo dashuri kur dy njerez duhen pa interes dhe gjejn veten tek tjeteri, kane mirkuptim, toleranc,interes te perbashket, karaktere te ngjashme, bukurin e jashtme por mbi te gjitha vlen bukuria e brendshme ajo shpirterorja, dhe kur nje qift i ka keto komponente ateher nuk munde ti ndaj askush, dhe pa dyshim munde te arrijne edhe perjetesin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga prishtina75 : 12-03-2013 më 12:48

Faqja 29 prej 36 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •