Close
Faqja 19 prej 36 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 357
    Dashuria e vertete jeton perjetesisht, ska si te jete ndryshe. Kur takon njeriun qe te ban me ra kaq fort ne dashni me të, te duket qe edhe kur te vdesesh nuk do te shuhet dashnia qe ke per të. Asht e pashmangshme, nuk e vendos ti, vjen vetvetiu. Nuk ke kontroll mbi të, edhe nqs nuk do ta takosh më kurre, e din qe do ta duash gjithmon, dhe qe nuk mund te duash dikë tjeter.
    Dashnia e vertet nuk largohet kurr, e mban gjithkund me vedi.
    I don't like you, I just can't get you out of my head.

Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Perse nuk jeton perjetesisht?!Keto fjale me jane ngulitur ne mendje...
    Nje pyetje naive ne dukje,por qe po te studiohet thelle nuk do te mjaftonin gjithe njerezit e kesaj bote per ta gjetur fillin e saj ne tru!

Personalisht ndonjehere mendoj se dashuria jeton perjetesisht,por per te mbijetuar e ka nje çmim.Per ne femrat eshte thjesht te ndjekim zemren qe na therret kurse per meshkujt mjafton te nenshtrojne instiktin e tyre...
    Nuk e di,por me duket se qe te gjithe e kemi paguar ose do ta paguajme çmimin e perjetesise.E paguan ti vete,dikush tjeter....me vuajtjet qe heq!
    Tani duhet te harrojme dhe te kujtojme.Te harrojme vuajtjet dhe te kujtojme ditet e bukura qe kemi kaluar.
    Te mendojme per ditet qe do te vijne duke zgjatur duart tona drejt perjetesise.Gjithçka eshte ne doren tone,ne zemrat tona.
    Duhet ti kthehemi botes,shoqerise,dashurise.Duhet te jetojme me siguri te plote dhe me optimizem.

Dhe ndonjehere mendoj se dashuria nuk jeton perjetesisht por eshte vetem nje iluzion ne mendjen dhe ne endrrat tona!
    Per shume njerez dashuria nuk eshte e perjetshme,dhe per ca te tjere eshte e tille!

Perse nuk jeton dashuria perjetesisht?
    Cilen mund te quani "dashuri te perjetshme"?

Respekte
    Sepsee...Per njeriun ka gjithmon nje me te mire....Nje realitet i hidhur ky qe duhet ta pranojme te gjith...
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar Maska e shadow01
    Anëtarësuar
    02-02-2011
    Postime
    3
    mendoj se nje dashuri e hidhur e ka jetegjatsine me te gjat se sa ata te lumturat.....dhe besoj se dashuria ne te ardhem varet edhe nga kujtimet qe le pas.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Citim Postuar më parë nga Unike Lexo Postimin
    Dashuria e vertete jeton perjetesisht, ska si te jete ndryshe. Kur takon njeriun qe te ban me ra kaq fort ne dashni me të, te duket qe edhe kur te vdesesh nuk do te shuhet dashnia qe ke per të. Asht e pashmangshme, nuk e vendos ti, vjen vetvetiu. Nuk ke kontroll mbi të, edhe nqs nuk do ta takosh më kurre, e din qe do ta duash gjithmon, dhe qe nuk mund te duash dikë tjeter.
    Dashnia e vertet nuk largohet kurr, e mban gjithkund me vedi.

Pershendetje,

Kompliment per shprehjet.*

Gjithandej, prej Romeos e Zhuljete e diteve tona, shprehjet me te bukura i dedikohen nje dashurie te deshtuar. Dyshoj shume se ndonjehere do t'jete realizuar ndonje dashuri e vertete, e jeton vetem neper kinema dhe zemrat tona.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Dashuria e vertete nuk jeton perjetesisht. Kush e ka thene kete ???

Gjysherit e nje kolegut tim jane mbi 75 vjeç, dmth me nje kembe ne varr. Por jane qeflinj te medhenj dhe ne forme te mire fizike. Udhetojne mjaft dhe zbaviten mjaft me njeri tjetrin. Historite e tyre "erotike" jane mjaft gazmore dhe qeshim me lot kur i degjojme ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    dashuria eshte mall konsumi ashtu si cdo gje tjeter
    ka prej atyre qe konsumohen shpejt, e ka qe konsumohen ngadale ashtu si edhe makinat
    ka prej tyre qe i ve pjese te reja kembimi dhe e shtyjne edhe me gjate, por ne fund te gjitha e kane vendin ne vareza
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Nuk mendoj qe ka dashuri te perjeteshme.Jo ajo ndjenje qe eshte ne fillim. Dashuria me kalim kohe zbehet sado e forte qe te kete qene.
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

e embel
    Anëtarësuar
    12-10-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    173
    Personalisht jam e martuar me njeriun e zemres time,me dashurine time te perjetshme,me ate qe ma ka bere zemra bam dhe qe sa here e shoh dua ta puth. kemi bashke mbi 8vjet dhe mbi 15 vjet qe jemi shok. e dua si diten e pare dhe per mua eshte dashuria ime e jetes dhe sigurisht qe do jete e perjetshme, ska diskutim.
    une besoj te dashuria e perjetshme.

QEVERIA Maska e policia911
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    167
    dashuria eshte si pune asaj lules po se mbajte mire avash avash bihen lulet
    RROFTE SHQIPERIA

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Edhe nese do jetonte dashuria perjetesisht,jemi ne ata qe nuk jetojm aq sa jeton dashuria!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Faqja 19 prej 36 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •