Close
Faqja 20 prej 31 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 301
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639

Pėr: Papa Benedikt XVI : "Jap dorėheqje !"

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Po mire, a ka thene ndonje gje te pavertete Perandori bizantin ne letren e tij??!!
    A ka sjelle ndonje te re te mire i vetequajturi "profet" i Islamit??!! Nese po, silleni ketu e ta shqyrtojme, perndryshe, e verteta mbetet e vertete dhe nuk duhet fshehur per hir te fanatizmit islamik!!!

Per cfar fanatizmi e ke fjalen ti? Kute behet fjale per Papen , ose me mire me thene ish papen, qe ka dhene doreheqje.
    Mua aspek nuk me intereson arsyeja pse ka dhe doreheqje! Ajo qe une nuk kuptoj eshte figura e papes se cfar simbolizon ne boten krishtere okay, dhe sa di une Papa paraqet autoriten e Zotin ne Toke, dhe zgedhja e nje prifti si Pape ne krishterizem parashikohe si vullnet i Perendise, me nje fjale Perendija zgjedh njeriun me te mire per ta be ate ushtryes te vullnetit te Perendise ne Toke!

Si duket "Perendija" paska gabuar , nuk paska zgjedhur njeriun me te mire qe te ve ne ate post, andaj sic e kane zakon te krishteret qe flasin me Perendine, me siguri kur Papa ka biseduer me "Perendine" , "Perendija" i ka thene " Benedikt , me fal por ti duhet te japish doreheqje, nuk te takonte ty ky post, mos haro se ke qene kelysh i Hitlerit, kur te zgjodhen si Papa , memkishte zene gjumi, ne kalendarin tim dita kur te zgjodhen ty si Papa, eshte dita e diell, dhe ti e di se te diellen une pushoj nuk punoj. Tani nje dite e Imja eshte e barabarte me disa vite te ne Toke , ashtu qe mem vjen keq qe per keto vite paske menduar se paske qene njeri i zgjedur. Shko tani e jep doreheqje".

Me pak fjale kjo ka qene biseda imagjinare qe Papa ka pasur me "Perendine" dhe per kete arsyen ka dhene doreheqje.
    WE WILL NOT GO DOWN!

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Thuhet "sulltanetet"!!
    Perpiquni te shkruani ate qe mendoni sipas kuptimit qe ka ne shqip!!
    Nuk munden,sepse mendojne ne arabisht... nuk dijne ti shqiperojne tekstet arape !

Dhe mos jep leksione ( ti ndricosh) pa para llumin Islamik.Po duan te din dic , le te paguajne !

Sepse @Le Devja ende se ka te qarte reagimin tend ! hehe

P.s: me je pasivizuar kohen e fundit !!!
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Nuk munden,sepse mendojne ne arabisht... nuk dijne ti shqiperojne tekstet arape !

Dhe mos jep leksione ( ti ndricosh) pa para llumin Islamik.Po duan te din dic , le te paguajne !

Nuk e di jo, per ty po flitet se je peder. Un e dija qe ishe ēifut.
    Peder + ēifut, perse te mos i ciritėsh jarigasit kur gjeni gjuhen e perbashkėt ?

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga Norēa.li Lexo Postimin
    Jo, jo.
    Timoni s'mirret dot me dhune.
    A harrove a? "S'ka dhune ne fe"
    Po te kishte qene ashtu, kjo do te kishte ndodhur para me shume se 30 vjetesh.
    Dhe, sic thash pak me lart:
    Nuk pres profeci: ato kane ndodhur ose jane ne ndodhje e siper.

*
    Po presim ,,, nuk i dihėt kurrė ! Dmth, pas kėtij papės qė do t'vie, ... fillon proēesi ?

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Per cfar fanatizmi e ke fjalen ti? Kute behet fjale per Papen , ose me mire me thene ish papen, qe ka dhene doreheqje.
    Mua aspek nuk me intereson arsyeja pse ka dhe doreheqje! Ajo qe une nuk kuptoj eshte figura e papes se cfar simbolizon ne boten krishtere okay, dhe sa di une Papa paraqet autoriten e Zotin ne Toke, dhe zgedhja e nje prifti si Pape ne krishterizem parashikohe si vullnet i Perendise, me nje fjale Perendija zgjedh njeriun me te mire per ta be ate ushtryes te vullnetit te Perendise ne Toke!
    .
    Pikerisht ky quhet "fanatizem"!! Lexoje mire veten dhe ndoshta do ta kuptosh se ēfare gomarlleku ke shkruar ne kndershtim me veten tende!!!

Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin

NUk jam pasivizuar jo, por niveli i ketyre krimbave qe zhgerryten neper forum, eshte tejet i ulet per t'u marre me ta!!
    Sidoqofte, mjafton qeveriablu i vetem, per 1000 krimba fanatike te fandaksur nga fantazite e "fanarit" profetik harap!!(pakez "ridondance" letrare)

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Nuk e di jo, per ty po flitet se je peder. Un e dija qe ishe ēifut.
    Peder + ēifut, perse te mos i ciritėsh jarigasit kur gjeni gjuhen e perbashkėt ?
    Termi "pederast" perdoret per te treguar ata persona qe zhvillojne nje kujdes te veēante pastaj te shnderruar ne terheqje seksualle, per te miturit!! E me duket se keto simptoma i kemi te ligjeruara neper "hadithe" te pafundme te njefare "profeti" harap, pikerisht atij qe ju quani "drita e universit"!!
    Por krimbat nuk e ngrene dot koken prej lluces e te dalin ne drite!!
    Ne postimin nr° 165 te kesaj teme jane akoma pyetjet e mia te ngelura pa pergjigje nga ana e krimbave qe vazhdojne te zhgerryten neper faqet e ketij forumi e duke pellitur pa pushim!!
    E kur te flasesh here tjeter per qeveriablu-ne, fol shqip e mendohu mire ne shqip, perndryshe une, krimbat qe pellasin kunder Shqiptareve te forumit, i shtyp!!
    Jarigas

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Termi "pederast" perdoret per te treguar ata persona qe zhvillojne nje kujdes te veēante pastaj te shnderruar ne terheqje seksualle, per te miturit!! E me duket se keto simptoma i kemi te ligjeruara neper "hadithe" te pafundme te njefare "profeti" harap, pikerisht atij qe ju quani "drita e universit"!!
    Por krimbat nuk e ngrene dot koken prej lluces e te dalin ne drite!!
    Ne postimin nr° 165 te kesaj teme jane akoma pyetjet e mia te ngelura pa pergjigje nga ana e krimbave qe vazhdojne te zhgerryten neper faqet e ketij forumi e duke pellitur pa pushim!!
    E kur te flasesh here tjeter per qeveriablu-ne, fol shqip e mendohu mire ne shqip, perndryshe une, krimbat qe pellasin kunder Shqiptareve te forumit, i shtyp!!
    Kur u be nje shitės telefonie te me jap leksione e te kerkon te me shtyp ? Ti nuk posedon as kemben e as forcen e nevojshme per t'me shtypur ore minoritet !
    Pederastit ndryshoja si te duash kuptimin per nga perceptimi yt, por ta dish se kjo nuk ndryshon faktin se qiviliablu, te dashuron ! Bile ben shume mir qe i prononcon si duhet shkronjat "Y", keshtu, nuk dyshon askushi se qiviliablu vie nga Kumanova ! Se po ta merrnin vesh fqinjet, familja e farefisi se po flitet se eshte gay, do ta vrisnin te gjorėn.

Megjithate, qe mos te ndjehesh i diskriminuar si qvblu, mi risjell ato pyetje qe t'i shoh pakes preokupimet e tua. Shpejto pakes, ec.!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008

Po presim ,,, nuk i dihėt kurrė ! Dmth, pas kėtij papės qė do t'vie, ... fillon proēesi ?
    Duhet, serish, te kthehemi te profecite.
    Profecite, ato te vertetat, te logjikshmet (jo ato hokus-pokus pa kam deshire te ndodhe ashtu)... ndodhin kur te piqen kushtet, kur t'iu vije koha. Ato ndodhin kur njerezit e lejojne ate.
    Me kete rast, ka mundur te ndodhe kjo qe menjehere pas vdekjes se Papes paraprak, Palit. Ne kurinė papnore (rrethit me te ngushte te kardinaleve rreth Papes) jane dy nxenes te tij. Tash varet se sa eshte e informuar dhe e bindur kuria, ne menyre qe te zgjidhet 'papa' i ri, i cili nuk do te Jet pape por njeri qe do ta marre timonin e (se pari) Kishes Katolike, e pastaj kishes komplet, te te ashtuquajturit krishterizem.

Mu ne po kete menyre do te ndodhe edhe shembja e sistemit te sotem totalitar ekonomik - kapitalizmit!!!

P.S.
    Po e shoh se je duke 'me ngacmuar' nga pak, po behesh se po e din per cfare e kam fjalen. Kam filluar te dyshoj ngapak edhe une se kush je (ama s'jam 100 i sigurte)

*
    klipp&klar

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga Norēa.li Lexo Postimin
    Duhet, serish, te kthehemi te profecite.
    Profecite, ato te vertetat, te logjikshmet (jo ato hokus-pokus pa kam deshire te ndodhe ashtu)... ndodhin kur te piqen kushtet, kur t'iu vije koha. Ato ndodhin kur njerezit e lejojne ate.
    Me kete rast, ka mundur te ndodhe kjo qe menjehere pas vdekjes se Papes paraprak, Palit. Ne kurinė papnore (rrethit me te ngushte te kardinaleve rreth Papes) jane dy nxenes te tij. Tash varet se sa eshte e informuar dhe e bindur kuria, ne menyre qe te zgjidhet 'papa' i ri, i cili nuk do te Jet pape por njeri qe do ta marre timonin e (se pari) Kishes Katolike, e pastaj kishes komplet, te te ashtuquajturit krishterizem.

Mu ne po kete menyre do te ndodhe edhe shembja e sistemit te sotem totalitar ekonomik - kapitalizmit!!!

P.S.
    Po e shoh se je duke 'me ngacmuar' nga pak, po behesh se po e din per cfare e kam fjalen. Kam filluar te dyshoj ngapak edhe une se kush je (ama s'jam 100 i sigurte)

*
    Nese po e kuptoj, nuk qenkan edhe te bindur se kjo profeci (per te cilen po flisni ju) se do realizohet doemos, pasi "paskan pasur mundėsi", por per arsye te panjohur, paska deshtuar. Sidoqoft, uroj qe nxenesit, e pse jo vet M'susi ta rrezoi sistemin papnor, bashk me kapitalizmin. Paramendo cfar koincidence : D

P.S:
    Po si nuk e di per cka e ke fjalen ? Edhe ne paragrafin e mesiperm, te lash nje "shenje" (edhe fjala shenje, eshte shenje ahahaha) per ta kuptuar se tani po e di, sigurt, se per ēfar e ke fjalėn dhe se kush jam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008

Nese po e kuptoj, nuk qenkan edhe te bindur se kjo profeci (per te cilen po flisni ju) se do realizohet doemos, pasi "paskan pasur mundėsi", por per arsye te panjohur, paska deshtuar. Sidoqoft, uroj qe nxenesit, e pse jo vet M'susi ta rrezoi sistemin papnor, bashk me kapitalizmin. Paramendo cfar koincidence : D

P.S:
    Po si nuk e di per cka e ke fjalen ? Edhe ne paragrafin e mesiperm, te lash nje "shenje" (edhe fjala shenje, eshte shenje ahahaha) per ta kuptuar se tani po e di, sigurt, se per ēfar e ke fjalėn dhe se kush jam
    Jo, jo. Profecia eshte sikur nje plan i arkitektit. Arkitekti e ka planin e bere, ama arkitekti nuk e realizon planin. Nuk e nderton shtepine Ai. Shtepine duhet ta ndertojne ndertimtaret. Se kur ia nisin ata kesaj pune, eshte ceshtje kohe.
    Pra, kur ndertimtaret ta kene kohen dhe momentin e duhur, keshtu fillon dhe te realizohet plani ('i shtepise').
    Arkitekti/profetizuesi kurr nuk merr pjese personalisht ne ndertimin e planit, realizimin e profecise. Ai vetemse e din se projekti i tij do te realozohet dikur. Eshte ceshtje kohe pra...

P.S.
    Po de po. E di qe ti s'mundesh me jetue pa forume
    P.P.S.
    Nejse, mos pyet me teper, sepse edhe ashtu i di pergjigjet e mia

*
    klipp&klar

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Ti nuk posedon as kemben e as forcen e nevojshme per t'me shtypur ore minoritet !
    Nuk flitet per "kembe" apo per force fizike, vajze e mbare, por per force intelekti!!
    Pederastit ndryshoja si te duash kuptimin per nga perceptimi yt, por ta dish se kjo nuk ndryshon faktin se qiviliablu, te dashuron ! Bile ben shume mir qe i prononcon si duhet shkronjat "Y", keshtu, nuk dyshon askushi se qiviliablu vie nga Kumanova ! Se po ta merrnin vesh fqinjet, familja e farefisi se po flitet se eshte gay, do ta vrisnin te gjorėn.
    Edhe me kete pergjigje, jo vetem qe paheson qartazi te metat e tua kulturore, duke mos ditur domethenien e "xhevahireve" qe shkruan, por shkon edhe me tej, duke shfaqur edhe fanatizmin tipik te atij te cilit s'ia ndjen fort per te verteten, por me ēdo kusht kerkon te vertetoje gomarlleqet e veta!!
    Vajze e mbare, nuk jam une ai qe vendos kuptimin e fjaleve apo qe "percepton" sipas qejfit kuptimin e tyre; hap ndonje fjalor here pas here......
    Ajo fraza e fundit pastaj, verteton ate qe une mendoj per ju dhe ata qe e mendojne si ju: Krimbat duhen shtypur!!
    Vetem krimbat gezohen nga gjerat e "ngordhura" dhe ēdo gje qe ēon ne vdekjen e gjallesave te tjera i ben me jete!!
    Me ate qe ke shkruar, vetem se ke vertetuar ate qe mendojne te gjithe personat me intelekt mesatar qe e njohin sadopak Islamin : Islami eshte ideologji kriminele, madje me e ndyre se nazizmi!!
    Terbimi i islamikeve ndaj atyre qe jane te "ndryshem" prej tyre, eshte kartevizita e krimit qe permbahet ne te!!
    Megjithate, qe mos te ndjehesh i diskriminuar si qvblu, mi risjell ato pyetje qe t'i shoh pakes preokupimet e tua. Shpejto pakes, ec.!
    Pra, vajze e mbare, e ndriēuar nga idete islamike, eshte kaq e veshtire per ty te deshifrosh frazen e shkruar ne shqipe te paster : "Ne postimin nr° 165 te kesaj teme jane akoma pyetjet e mia te ngelura pa pergjigje nga ana e krimbave qe vazhdojne te zhgerryten neper faqet e ketij forumi e duke pellitur pa pushim!!",??!! a i lexon postimet e te tjereve perpara se t'u vjellesh kunder?!
    A duhet te ta perkthej ne gjuhen e profetit tend analfabet qe ta kuptosh??!!
    Ja, keshtu shtypen krimbat!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 06-03-2013 mė 12:50
    Jarigas

Faqja 20 prej 31 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •