Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 37
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-03-2013
    Vendndodhja
    GOSTIVAR
    Postime
    17

Përshëndetje ... Prezantimi im deri diku ... :)

Do te nise menjeher me arsyen perse vizitoj kete forume. – Duke pasur nje etje te pashueshme per nen Shqiperin, per Shqiptaret kudo qe ndodhen,vendosa qe te hyj dhe te regjistrohen ne nje forum shqiptar,ku do te mund te tregoj veten tim,dhe te njoh me teper shqiptar me te cilet do te ndaj nje pjes te jetes sime. Emri im nuk eshte shume me rendesi ,jam lindur ne ’93 ne qytetin e Ohrit, qytet I Ilirides, fatkeqesisht qyteti ku un jam lindur dhe banoj I perket tani nje shteti I cili nuk ka as identitet e as pushtet pra Maqedonise… Me iriton kur me thuan MAQEDONSE , nuk jam maqedonse , fatkeqesisht posedoj nje pasaporte te tille por pasaporta nuk ka rendsi. Jam shqiptare dem baba dem.
    Sa I perket gjendjes sime shoqerore , do te thoja jam ne negociata per nje lidhje, e cila shpresoj qe do te vazhdoje deri ne martese. I perkas grupit te njerezve te cilet jan financiarisht ne nivel te larte,babai ime eshte fatkeqesisht nje trafikant i gjerave ilegale ,kjo gjithmon me ka penguar mirpo vecme kam filluar te pranoj kete fakt dhe jam duke jetuar, gjithmon me ndergjegjjen se sa jete ka marre profesioni I babait tim. Kam studiuar neper shkolla private, momentalisht kam marre nje vit pauz per shkak te problemve familjare, dhe se shpejti enderra ime ne sirtar do te behet realitet do te studioj ne kryeqytetin shqiptar ne Tirane edhe pse jam e pranuar ne nje nder fakultetet me te suksesshem ne evrope, ne nje qytet te evropes, mirpo zemra shpirti im eshte ne Tirane.Shkruaj tekste ne te cilat shpreh gjithmon veten time, mirpo asnjeher nuk kam deshire te tregoj emrin, per shkak se jam person publik ne rrethin ku jetoj. Gjate kohes se lire un shkruaj, lexoj dhe gjithashtu fotografija ka nje rol te rendesishem ne jeten time,fotografoj cdo moment. Jam kolekcionuese e shum gjerave.
    Enderra ime eshte qe nje dite un do te tregoj qytetit ku jetoj se un jam ndryshe ,deshiroj te arrij majen e suksesit ne DREJTSI, dua ti bej krenar prinderit e mi per mua, du ate udhetoj ne gjith boten.
    Enderra ime ne sirtar eshte ajo qe un du qe ne te ardhmen te ndihmoj njerezit, te hap nje organizat bamirsie dhe te behem shembull per gjenerata te tera…
    Nese dikush do te shkruaj nje liber, jeta ime eshte liber, Po te jeni te interesuar te dini me teper lirisht parashtorni pyetjet.
    Sinqerisht
    LuckyOne
    Ndryshuar për herë të fundit nga LuckyOne : 04-03-2013 më 19:35

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Për: Përshëndetje ... Prezantimi im deri diku ... :)

Citim Postuar më parë nga LuckyOne Lexo Postimin
    Do te nise menjeher me arsyen perse vizitoj kete forume. – Duke pasur nje etje te pashueshme per nen Shqiperin, per Shqiptaret kudo qe ndodhen,vendosa qe te hyj dhe te regjistrohen ne nje forum shqiptar,ku do te mund te tregoj veten tim,dhe te njoh me teper shqiptar me te cilet do te ndaj nje pjes te jetes sime. Emri im nuk eshte shume me rendesi ,jam lindur ne ’93 ne qytetin e Ohrit, qytet I Ilirides, fatkeqesisht qyteti ku un jam lindur dhe banoj I perket tani nje shteti I cili nuk ka as identitet e as pushtet pra Maqedonise… Me iriton kur me thuan MAQEDONSE , nuk jam maqedonse , fatkeqesisht posedoj nje pasaporte te tille por pasaporta nuk ka rendsi. Jam shqiptare dem baba dem.
    Sa I perket gjendjes sime shoqerore , do te thoja jam ne negociata per nje lidhje, e cila shpresoj qe do te vazhdoje deri ne martese. I perkas grupit te njerezve te cilet jan financiarisht ne nivel te larte,babai ime eshte fatkeqesisht nje trafikant i gjerave ilegale ,kjo gjithmon me ka penguar mirpo vecme kam filluar te pranoj kete fakt dhe jam duke jetuar, gjithmon me ndergjegjjen se sa jete ka marre profesioni I babait tim. Kam studiuar neper shkolla private, momentalisht kam marre nje vit pauz per shkak te problemve familjare, dhe se shpejti enderra ime ne sirtar do te behet realitet do te studioj ne kryeqytetin shqiptar ne Tirane edhe pse jam e pranuar ne nje nder fakultetet me te suksesshem ne evrope, ne nje qytet te evropes, mirpo zemra shpirti im eshte ne Tirane.Shkruaj tekste ne te cilat shpreh gjithmon veten time, mirpo asnjeher nuk kam deshire te tregoj emrin, per shkak se jam person publik ne rrethin ku jetoj. Gjate kohes se lire un shkruaj, lexoj dhe gjithashtu fotografija ka nje rol te rendesishem ne jeten time,fotografoj cdo moment. Jam kolekcionuese e shum gjerave.
    Enderra ime eshte qe nje dite un do te tregoj qytetit ku jetoj se un jam ndryshe ,deshiroj te arrij majen e suksesit ne DREJTSI, dua ti bej krenar prinderit e mi per mua, du ate udhetoj ne gjith boten.
    Enderra ime ne sirtar eshte ajo qe un du qe ne te ardhmen te ndihmoj njerezit, te hap nje organizat bamirsie dhe te behem shembull per gjenerata te tera…
    Nese dikush do te shkruaj nje liber, jeta ime eshte liber, Po te jeni te interesuar te dini me teper lirisht parashtorni pyetjet.
    Sinqerisht
    LuckyOne

Mire se me gjete.

Kur te vish ne tirane pijm nje kafe bashke dhe te behesh ndermjetsja midis mua dhe babit tend? Ndoshta mund te kryejme nje pune te tre.

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776

mire se ke ardhe ...e uroj sukseset tua te mos ju mungojn ne qdo hap te jetes...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-03-2013
    Vendndodhja
    GOSTIVAR
    Postime
    17

heheheeee prej gjith prezantimit te babi te vajti mendja :P , tipik shqiptar

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1

Mirseerdhe vajze ketu ne kete forum!Neser jam ne Oher me jep nje mundesi te te takoj!Teta!

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga LuckyOne Lexo Postimin
    heheheeee prej gjith prezantimit te babi te vajti mendja :P , tipik shqiptar
    jo fillimisht me vajti mendja tek nje kenge me te njejtin titull sic ke ti emrin, nga celldweller/klayton
    Pastaj tek ty

Kurse per babane tend, nga malli jo nga halli.
    Une e babi yt mund te merremi me shkembim mallrash.
    Kur te shkollohesh do na denoncosh mua e babane tend ? :S
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Mirseerdhe vajze ketu ne kete forum!Neser jam ne Oher me jep nje mundesi te te takoj!Teta!
    Don me e friksu? Edhe ti do te besh biznes me baben e saj?

Teta pranvera, perse konkurence kaq te hapur?

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

Mire se erdhe ! Kontradiktat tregojne padrejtesite qe behen perreth teje. Ato shkojne qe nga komiket deri te tragjiket , por keto kontradikta te tilla si kjo e dyta ndodhin kur rritesh e perplasesh me fort me jeten. Kalofsh mire ne forum dhe te pergezoj per deshirat e tua gjithashtu te uroj fitim te madh ne negociata dhe nese nuk ke zgjedhur ti , atehere vetem sa humb .
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Teta!
    Bjeri borise fort ne Qafe Thane se do kem nderin te te shoqeroj

Mire se ke ardh vajze shqiptare.

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Mire se erdhe ! Kontradiktat tregojne padrejtesite qe behen perreth teje. Ato shkojne qe nga komiket deri te tragjiket , por keto kontradikta te tilla si kjo e dyta ndodhin kur rritesh e perplasesh me fort me jeten. Kalofsh mire ne forum dhe te pergezoj per deshirat e tua gjithashtu te uroj fitim te madh ne negociata dhe nese nuk ke zgjedhur ti , atehere vetem sa humb .
    Kete verejta edhe une.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-03-2013
    Vendndodhja
    GOSTIVAR
    Postime
    17

Citim Postuar më parë nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    jo fillimisht me vajti mendja tek nje kenge me te njejtin titull sic ke ti emrin, nga celldweller/klayton
    Pastaj tek ty

Kurse per babane tend, nga malli jo nga halli.
    Une e babi yt mund te merremi me shkembim mallrash.
    Kur te shkollohesh do na denoncosh mua e babane tend ? :S

- Do studioj drejtsin se boll esht tu harxhu paret baba neper advokate, kshuqe do mbroj vet un . sdo ket nevoj per harxhime me. Nuk denoncoj un perkundrazi do ju mbroj, se rrall kush punon trafikant prej qefi

Don me e friksu? Edhe ti do te besh biznes me baben e saj?

Teta pranvera, perse konkurence kaq te hapur?

- - Do studioj drejtsin se boll esht tu harxhu paret baba neper advokate, kshuqe do mbroj vet un . sdo ket nevoj per harxhime me. Nuk denoncoj un perkundrazi do ju mbroj, se rrall kush punon trafikant prej qefi
    - po mire e shoh qe prej babes ik hy nforum , du t'harroj at pjes, e krejt diskutimi behet per ate perseri... ksaj i thone te jetosh nen hijen e dikujt

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •