Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33

Pėr: Futbollisti dhe politikani nė Turqi Hakan Shukur: Jam shqiptar, jo turk

I lumte ati dhe Erdoganit qe e paska justifikur sic duhet veprimin e tije
    Revolution 1848

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar mė parė nga eurostar1 Lexo Postimin
    i lumte ati dhe erdoganit qe e paska justifikur sic duhet veprimin e tije
    do nai1 pashaliman ky erdogani

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anėtarėsuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Citim Postuar mė parė nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    ky e tha vete,nuk doli nga thashetheme,pse habitesh,por komenti jot po me jep shkak per te thene qe bota e internetit,pra fakti qe tani ne internet gjen dhe meson shume gjera qe me perpara nuk kishe ku ti gjeje dhe te mesoje,perfshi ketu dhe shume gjera nga historia dhe shqiptaret ne pergjithesi,gjen shkrime nga te huaj,nga historian te huaj,nga njerez te shkences etj,gjera qe me perpara ishin ne arkiva,ne gazeta apo libra ne te cilat mbase te arrije tek ata nuk ishte aq lehte,sidomos gjate periudhes te xhaxhit.
    Ashtu qofte,por problemi qendron
    Se mos te behemi dhe ne si greket se ata nuk lane njeri pa bere grek

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    do nai1 pashaliman ky erdogani
    Me mire keti se ati qoftlargut... e di vet ti se per ke e kam fjalen, se na perjashtojne pastaj per rracizem
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga KORCARI 2 Lexo Postimin
    Ashtu qofte,por problemi qendron
    Se mos te behemi dhe ne si greket se ata nuk lane njeri pa bere grek
    Po ne nuk po behemi si askush mo wella ! I ke te gjitha te dokumentuara, madje edhe me video, ne mbrojtje te ketyre personaliteteve arnautllar-shqiptare ka reaguar edhe Taipi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

me falni qe po dal pak jasht temes,po per te qeshur pak,meqe lojtari i njohur e pranon vete prejardhjen e tij kerkoj ndihmnen e Kreksit dhe te illyrianboyful te na shpjegojne pak prejardhjen e emrin hakan dhe shukur,per mendimin tim
    hakan = ka kan(kan=gegnisht=ken,pra ka qene)
    shukur s h u kur (ketu spo medel gje)

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar mė parė nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    me falni qe po dal pak jasht temes,po per te qeshur pak,meqe lojtari i njohur e pranon vete prejardhjen e tij kerkoj ndihmnen e Kreksit dhe te illyrianboyful te na shpjegojne pak prejardhjen e emrin hakan dhe shukur,per mendimin tim
    hakan = ka kan(kan=gegnisht=ken,pra ka qene)
    shukur s h u kur (ketu spo medel gje)

mbiemrin leja kreksit

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    mbiemrin leja kreksit
    Eshte shume e dhimbeshme historia e shqipetarve te turqise,me te vertet,ata nuk i kan leshuar teritoret e ATDHEUT te tyre nga deshira,ata jan ikur nga DHUNA BARBARE E FQINJEVE TANE.
    Shum me ka intersuar,brenda tre muajve sa kame qendruar ne turqi,menyra e jeteses se tyre,dhe gjenezat familjare,ata thonin se me te mbrrijtur ne Turqi ju kan ndryshuar EMRAT dhe MBIEMRAT,kjo eshte shum tragjike,por gjaku i shqipes kurr nuke humbet ai mundet te ndryshoj por te humbet kurr,sepse jemi RRACE E VEQANT,E PERZGJEDHUR NGA ZOTI,kjo rrace e bukure e ka lakmi gjithkush.Prandaj kudo qe te jemi duhet te mburremi me GJENEZEN TONe,dhe me STRGJYSHERIT TANE ILIRO-ARBERIT.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Eshte shume e dhimbeshme historia e shqipetarve te turqise,me te vertet,ata nuk i kan leshuar teritoret e ATDHEUT te tyre nga deshira,ata jan ikur nga DHUNA BARBARE E FQINJEVE TANE.
    Shum me ka intersuar,brenda tre muajve sa kame qendruar ne turqi,menyra e jeteses se tyre,dhe gjenezat familjare,ata thonin se me te mbrrijtur ne Turqi ju kan ndryshuar EMRAT dhe MBIEMRAT,kjo eshte shum tragjike,por gjaku i shqipes kurr nuke humbet ai mundet te ndryshoj por te humbet kurr,sepse jemi RRACE E VEQANT,E PERZGJEDHUR NGA ZOTI,kjo rrace e bukure e ka lakmi gjithkush.Prandaj kudo qe te jemi duhet te mburremi me GJENEZEN TONe,dhe me STRGJYSHERIT TANE ILIRO-ARBERIT.
    Sa i perket qeshtjes se emrave me duket se po e ekzagjerona pak i nderuari Fehmi. Ne e dijme qe shumica e shqiptareve qe iken ne Turqi ishin mysliman dhe prap, shumica e tyre mbanin emra, poashtu edhe mbiemra me kuptim mysliman !

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453

Mua me ka rastisur shume here te takoj njerez me origjine shqiptare ne Stamboll, dhe nuk eshte e vertete qe ju jane ndryshuar emrat dhe mbiemrat. Thjesht jane pershtatur me alfabetin.
    Nje nga mbiemrat qe mbaj mend psh eshte mbiemri Goxhaj, qe atje ishte kthyer ne Gocay. Kjo per faktin se xh-ja jone shkruhet c ne turqisht dhe j-ja jone shkruhet y.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •