Me crop e kornize qe mund te nderrohen sipas gustove dhe qejfit
![]()
Me crop e kornize qe mund te nderrohen sipas gustove dhe qejfit
![]()
Mendimet e mia qe kisha shkruar me pare(lart)
![]()
Ky version nuk eshte ai qe imagjinoj si imazh final, pasi une duke u bazuar ne imazhin e marre nga konkursi doja te theksoja idene time te te vezhguarit te fotografise. Duket pak si qesharak dhe i egzagjeruar, por pikesynimi im personal eshte qe duhej te ndiqej rruga qe propozoj.
![]()
@--> April
E di qe gustot e mia mund te jene te diskutueshme per disa fotografe(apo fotoamatore te apasionuar), por ajo qe per mua ka me shume rendesi eshte sistemi i te menduarit qe ndodhet pas fluksit te punes sime. Madje nuk injoroj edhe mundesine e te zgjedhurit nga nje rezultat ne tjetrin ne nje kohe shume te shkurter (si p.sh egzagjerimi i qiellit blu, kjo per arsye personale si futje e pak dramaciteti ne imazh). Fakti qe jam ne grade te coj nje imazh deri ne maksimumin e mundesive, nuk me shkarkon nga kontrolli i teknikave. Fuqia nuk ben dot pa kontrollin dhe ajo qe DUA une eshte te percjell nepermjet imazhit emocionin tek njerezit. Nejse secili ka mendimin dhe idete e veta qe i respektoj, por si gjithmone une aplikoj filozofine time themelore: t'u sugjeroj mendime te tjereve pa dhene arsyet pasi ne te kundert eshte kunderproduktive.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lexuesi_ : 19-02-2013 mė 07:35 Arsyeja: i shkronje mangut ...
Toffee, do i ishte dashur ta zhvishte atė me tė kuqe para se ta fotografonte, me sa duket...
S'e kuptoj se ēfarė kontrasti mund tė japė veshja e dikujt, nė njė kohė qė fotoja nė fjalė, shpreh atė larmitetin e jetės, ku njerėzit ndryshojė si nga e veshura, si nga hedhja e hapit etj etj... pikėrisht, pėr mua ishte njė foto ku 'ndal ēastin', ku pėrditshmėrinė e jetės sė disa njerėzve, e sheh me njė sy tjetėr, dhe nxjerr nė pah edhe larmishmėrinė e jetės; nė kėtė rast edhe atė veshjen me tė kuqe tė njė mashkulli.
Po sdq, kėtu qėndron edhe larmishmėria tjetėr; tek e shohim ndryshe edhe kėtė foto![]()
Ku Jane ato ngjyra vjollce mo Elian? Ose skam vene gjyzlyqet une . Lol . Hej rroft photoshopi. E rregullove dhe foton e Toffet. Yeah. Hej jam kurioze, a ka mundesi te postosh foton originale tenden?! Gjithmone if you don't mind. Foto e fituese eshte better off pa shume perpunime. Autori ta kish bere pak me soft dhe kaq. Urime kush do qoft autori. Respektohet shumica per cdo gje!![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Elian re ti qenke profi,
me duhet ti dergoj ca foto te miat, se paske mundesine me m'bo i cik te bukur.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Krijoni Kontakt