Close
Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 139
    i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Pėr: Syri i Artė 2013. Pjesa I. -Vende.

Me crop e kornize qe mund te nderrohen sipas gustove dhe qejfit

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

Citim Postuar mė parė nga Elian70 Lexo Postimin
    Por nese ndonje nuk eshte i bindur do t'ja shtoja ambicjen edhe me kete pikture (edhe pse nga piktura merr vesh me shume gomari se une)

Nuk do ta vlersoja fare,ska asgje qe terheq syrin keshtu ,as ajo tjetra bardh e zi...ndersa kjo e fundit po

Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Mendimet e mia qe kisha shkruar me pare(lart)

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119

Me pelqen
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Ky version nuk eshte ai qe imagjinoj si imazh final, pasi une duke u bazuar ne imazhin e marre nga konkursi doja te theksoja idene time te te vezhguarit te fotografise. Duket pak si qesharak dhe i egzagjeruar, por pikesynimi im personal eshte qe duhej te ndiqej rruga qe propozoj.

Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

@--> April
    E di qe gustot e mia mund te jene te diskutueshme per disa fotografe(apo fotoamatore te apasionuar), por ajo qe per mua ka me shume rendesi eshte sistemi i te menduarit qe ndodhet pas fluksit te punes sime. Madje nuk injoroj edhe mundesine e te zgjedhurit nga nje rezultat ne tjetrin ne nje kohe shume te shkurter (si p.sh egzagjerimi i qiellit blu, kjo per arsye personale si futje e pak dramaciteti ne imazh). Fakti qe jam ne grade te coj nje imazh deri ne maksimumin e mundesive, nuk me shkarkon nga kontrolli i teknikave. Fuqia nuk ben dot pa kontrollin dhe ajo qe DUA une eshte te percjell nepermjet imazhit emocionin tek njerezit. Nejse secili ka mendimin dhe idete e veta qe i respektoj, por si gjithmone une aplikoj filozofine time themelore: t'u sugjeroj mendime te tjereve pa dhene arsyet pasi ne te kundert eshte kunderproduktive.

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

A duhet te mendoj ne 3D ketu apo 6D :-D

shume fenomenale qenka e punuar kjo ::-) Me pelqen dhe mendoj qe kjo duhet te jet 1, pastaj 1-shi te behet 2 e kshtu 4 cmime te jepen E ke ba i pune t'fort All in one
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lexuesi_ : 19-02-2013 mė 07:35 Arsyeja: i shkronje mangut ...

Toffee, do i ishte dashur ta zhvishte atė me tė kuqe para se ta fotografonte, me sa duket...
    S'e kuptoj se ēfarė kontrasti mund tė japė veshja e dikujt, nė njė kohė qė fotoja nė fjalė, shpreh atė larmitetin e jetės, ku njerėzit ndryshojė si nga e veshura, si nga hedhja e hapit etj etj... pikėrisht, pėr mua ishte njė foto ku 'ndal ēastin', ku pėrditshmėrinė e jetės sė disa njerėzve, e sheh me njė sy tjetėr, dhe nxjerr nė pah edhe larmishmėrinė e jetės; nė kėtė rast edhe atė veshjen me tė kuqe tė njė mashkulli.

Po sdq, kėtu qėndron edhe larmishmėria tjetėr; tek e shohim ndryshe edhe kėtė foto

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Ku Jane ato ngjyra vjollce mo Elian? Ose skam vene gjyzlyqet une . Lol . Hej rroft photoshopi. E rregullove dhe foton e Toffet. Yeah. Hej jam kurioze, a ka mundesi te postosh foton originale tenden?! Gjithmone if you don't mind. Foto e fituese eshte better off pa shume perpunime. Autori ta kish bere pak me soft dhe kaq. Urime kush do qoft autori. Respektohet shumica per cdo gje!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Elian re ti qenke profi,
    me duhet ti dergoj ca foto te miat, se paske mundesine me m'bo i cik te bukur.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •