Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Pėr: Mire se ju gjej!

Ti je nga Peja, sje nga Tirana

Kur ishim te vegjel na thoshnin Zanat vinin nga Tirana, tani o do jet hapur nje pike tjeter ose na kane mashtruar sic mashtruan per babagjyshin e vitit ri :S

Mire se na erdhe
    TE gjithe ta martume pervec meje

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614

Direkt me qortimet dhe ti...lene te fus komet pastaj ...
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Te pershendes vendase,

edhe une e kam kryer shkollen e mesme ne gjimnazin Bedri Pejani.

Klasen e kam pasur, kur gjindesh para hymjes se shkolles ne katin e dyte, barabarte me drejtorine fare ne te majte, ulur ne banken e fundit te bankave te mesit ne karriken e djathte, nje banke para meje ka qene e ulur Leonora qe ja preksha kepucen me kepuce kur nuk shiqonte profesori, drejtimin shkencat natyrore matematikore, profesoret e matematikes Jakup Dranqolli dhe Xhemajl Sheremeti, kujdestarja e Klases Mire Berisha.

Keta te drejtimit te gjuheve, e kane pasur nje emer te veqante, por spo me kujtohet me. I kane pasur klasat ne katin e pare dhe s'kane mesuar fare, vetem kane bo probleme.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar Maska e ZanaNim
    Anėtarėsuar
    20-01-2013
    Vendndodhja
    Peje
    Postime
    18

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Deshiron te studjosh drejtimin e gjuhes dhe kund Ėėėėėėėėėė nuk paske perdor. ::-) Po ska gje jo i meson edhe ato.

Nejse une veē erdha me ta lan nje urim e me t than doku doku pak ma shpesh ksajde edhe shihemi nje dite ne oborr te shkolles mas Mollės
    Haha, kam vene E ne vend te ė-jave sepse pc-ja ime nuk ishte ne rregull. Falemnderit per urimin, dokem dokem
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ZanaNim : 09-02-2013 mė 08:39

i/e regjistruar Maska e ZanaNim
    Anėtarėsuar
    20-01-2013
    Vendndodhja
    Peje
    Postime
    18

Citim Postuar mė parė nga hot_prinz Lexo Postimin
    Te pershendes vendase,

edhe une e kam kryer shkollen e mesme ne gjimnazin Bedri Pejani.

Klasen e kam pasur, kur gjindesh para hymjes se shkolles ne katin e dyte, barabarte me drejtorine fare ne te majte, ulur ne banken e fundit te bankave te mesit ne karriken e djathte, nje banke para meje ka qene e ulur Leonora qe ja preksha kepucen me kepuce kur nuk shiqonte profesori, drejtimin shkencat natyrore matematikore, profesoret e matematikes Jakup Dranqolli dhe Xhemajl Sheremeti, kujdestarja e Klases Mire Berisha.

Keta te drejtimit te gjuheve, e kane pasur nje emer te veqante, por spo me kujtohet me. I kane pasur klasat ne katin e pare dhe s'kane mesuar fare, vetem kane bo probleme.
    Haha, une e kam klasen aty ku e paske pas ti, por nje kat me larte ne katin e trete, ndersa kujdestar Agim Podrimcakun nese t'ka jep ty ndojher.. Sa per kta te drejtimit te gjuheve ende jane problema, por tash me shume jane llastuar ata te shkencorit sepse nese ke degjuar per drejtorin e ri Musa Nikcin ka vene rregulla te reja dhe ka ngelur shume nxenesa te drejtimit te gjuhes, shoqerorit, etj.. Vetem te shkencoret nuk ka ngelur prandaj ata jane llastuar e ne jemi urtuar

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •