Close
Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 160
    i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Për: Kosovë: përjashtohet nga shkolla vetëm se kishte vendosur të barte shami!

Shami i thuani ju, asaj qe e ka Zana ne koke, apo si e keni hallin?
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Shami i thuani ju, asaj qe e ka Zana ne koke, apo si e keni hallin?
    Nje forme mbulimi eshte edhe ajo lol

Zana suksese ne shkolle :-)
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Nje forme mbulimi eshte edhe ajo lol

Zana suksese ne shkolle :-)

Izaaa, kur na tregon nje foto, ta shof iher devotshmerine?
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Izaaa, kur na tregon nje foto, ta shof iher devotshmerine?
    Ja prit sa te vesh dimiqt e florinit :-p
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Kosovë: përjashtohet nga shkolla vetëm se kishte vendosur të barte shami!
    Pothuajse askush (fjala eshte per vajza dhe gra te reja) nuk vendose vullnetarisht ta barte shami te tille...
    Po te ishte keshtu, problematika e bartjes se shamive te tilla nuk do te egzistonte askund ne bote.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Po te marresh avokat te mire,avokati e kthen te bardhen e ben te zeze,ose e kunderta te zezen e ben te bardhe.
    Studentet kane fituar pasi kane nderhyre ne gjykate avokatet dhe avokatet me argumenta kane bindur gjykatesin qe
    shamite qe mbahen nuk interferojne ne cilesine e edukimit dhe as te nxenesit e tjere.
    Problemi eshte qe rregullat e shkolles duhen respektuar kudo qe te jesh.
    Nqs rregullorja e shkolles shkruan qarte qe mbajtja e shamive nuk lejohet atehere mos mbaj shami dhe lere ate besimin fetar
    me gjithe ato teori fetare ne shtepi.Shkurt dhe thjesht fare.
    Por del qe disa prinder fetare, kane shume vullnet,qejf te madh dhe nerv te angazhohen ne lufte te pafund me shkollen ne argumenta pa fund
    dhe te marrin edhe avokate,nje kategori prinderish qe e mendojne veten qe gjithmone kane te drejte, qe kurre nuk bejne gabim(self righteous).
    Ngjarje qesharake.Mos e ngaterro shkollen me fene fare dhe respekto rregullat e shkolles ashtu si jane.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 04-02-2013 më 00:26

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Shtimjanii Lexo Postimin
    Drejtësia zvicerane nuk e ndalon bartjen e shamisë në shkolla

Drejtësia zvicerane nuk ua ndalon dy nxënëseve shqiptare të shkojnë në shkollë me shami

...
    Krahasim i paperdorshem...
    Kosova nuk mund te krahasohet me zvicren, me Europen Perendimore apo me cfardo shteti me shumice jomuslimane.
    Vendi me te cilin mund te krahasohet Kosova per kete ceshtje eshte Tuqia.

****Undisputed**** Maska e Lumi_ftp
    Anëtarësuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Krahasim i paperdorshem...
    Kosova nuk mund te krahasohet me zvicren, me Europen Perendimore apo me cfardo shteti me shumice jomuslimane.
    Vendi me te cilin mund te krahasohet Kosova per kete ceshtje eshte Tuqia.
    Kosova nuk ka kritere me te cilat duhet te krahasohet, por duhet tju ipen te gjitheve te drejta te barabarta, e jo serbeve (SHKIVE) per momentin kan me shum drejta se na, e mos e perzi palidhje.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Edhe mua asgje sme pengojne magjupet me shami ,as nuk me intereson bile por me pengojne femrat e tona sepse shamia eshte sinonim i mjerimit e injorances
    ah po. ti je altruiste. ia do te miren dikujt me shume se familja apo ajo vehtes...
    SOt shamia ,neser do thone klase te ndara ,pasneser femrat kane vendin ne shtepi siq porosit kurani etj etj
    nostradamus nuk paska qene askush ne krahasim me ty.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334

Citim Postuar më parë nga agonny Lexo Postimin
    Pike se pari kjo eshte shkolle shqipe, pike se dyti nuk jam racist por si takon Ashkalinjeve te vendosin per shkollat tona Shqipe

Mos lejimi i shamis ne Shkolla fillore dhe te mesme = Shkelje e te drejtave te njeriut???!!!
    Ne xhami nuk lejohet te hy femera pa shami ne koke? e kjo nuk qenka shkelje e te drejtave te njeriut?
    Ashtu sic vlejn regullat Islame ne Xhamia, ashtu kane regulla edhe shkollat tona . regullat mund te ndryshojne por asesi te imponohen.

http://gazetaexpress.com/?cid=1,15,102841 Lajmi
    Qy xhamia thua! Ti s'tha qe ne shkollen e medresese nuk lejojne femra pa shamia.
    Po shkollat e medresese, jane hapur kot? nqs keta jane aq fetar te devotshem, pse nuk studiojne ne shkollen e tyre? pse te ngaterrohen kot me lloje-lloje qafiri kur e kane shkollen e tyre per se qefi!
    Cdo shkolle ka rregullat e veta, nqs shkollat e mjekesise nuk lejojne nxenes pa perparesa/mantill apo shkolla e medresese pa shami, atehere edhe shkollat tjera kane drejten e tyre aq me teper qe ne i takojme nje shteti sekularist.
    As ne Turqi ne shkollat e mesme nuk i lejojne nxenesit me shamia, preteksi? sepse kane shkollat e medresese.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 03-02-2013 më 23:30

Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •