Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 160
    Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816

Për: Kosovë: përjashtohet nga shkolla vetëm se kishte vendosur të barte shami!

Po te marresh avokat te mire,avokati e kthen te bardhen e ben te zeze,ose e kunderta te zezen e ben te bardhe.
    Studentet ne Zvicer sipas artikullit te postuar kane fituar pasi kane nderhyre ne gjykate avokatet dhe avokatet me argumenta kane bindur gjykatesin qe
    shamite qe mbahen nuk interferojne ne cilesine e edukimit dhe as te nxenesit e tjere.
    Problemi eshte qe rregullat e shkolles duhen respektuar kudo qe te jesh.
    Nqs rregullorja e shkolles shkruan qarte qe mbajtja e shamive nuk lejohet atehere mos mbaj shami dhe lere ate besimin fetar
    me gjithe ato teori fetare ne shtepi.Shkurt dhe thjesht fare.
    Por del qe disa prinder fetare, kane shume vullnet,qejf te madh dhe nerv te angazhohen ne lufte te pafund me shkollen ne argumenta pa fund
    dhe te marrin edhe avokate,nje kategori prinderish qe e mendojne veten qe gjithmone kane te drejte, qe kurre nuk bejne gabim(self righteous).
    Ngjarje qesharake.Mos e ngaterro shkollen me fene fare dhe respekto rregullat e shkolles ashtu si jane.
    ======
    Shamiat mbulesa fytyre nuk duhen lejuar ne asnje shkolle,pamvarsisht nga motivet e fese
    pasi keto maskime jane rrezik gjithmone per sigurine ne shkolla.
    Nje terrorist i maskuar me shami mund te futet ne shkolle si nxenes dhe beje ndonje akt terrorist.
    Mbajtja dhe lejimi i shamijave mbart shume shume rrezik.
    Te isha drejtor shkolle nuk do lejoja asnje shami ne shkolle,asnje fytyre te mbuluar.
    Ato studente qe jane besimtare ta kultivojne fene ne shtepi.ne shkolle fytyra zbuluar.
    Prioriteti nr 1 ne shkolla eshte siguria e jetes se studenteve.
    Prioriteti nr 2 eshte edukimi cilesor
    Sikur dikush nga femijet te vritet pasi eshte futur nje person i maskur me shami
    dhe armatosur,atehere ajo feja nuk e ngjall femijen,keshtu qe lereni
    fene dhe te drejtat e besimit jashte shkolles
    Kush eshte me e rendesishme,jeta e studenteve ne shkolle apo mbajtja e shamijave?
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 04-02-2013 më 00:53
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-03-2011
    Postime
    169

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Nuk kuptoj se pse me falenderon thuajse te bere komliment . adoloshenca nuk eshte gjendje qe vetem disa njerez jane te "privilegjuar" ta perjetojne!!!
    Tere njerezimi e ka perjetu !
    Edhe une para 12 viteve isha e tille ahhahha
    ahahahahaha,,ne moshe qenke pjekur mire,se ne mendje sma mbush syrin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Blinaa Lexo Postimin
    ahahahahaha,,ne moshe qenke pjekur mire,se ne mendje sma mbush syrin
    Pse mi lepurushja e Hju Hefnerit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Citim Postuar më parë nga Shtimjanii Lexo Postimin
    Po te marresh avokat te mire,avokati e kthen te bardhen e ben te zeze,ose e kunderta te zezen e ben te bardhe.
    Studentet kane fituar pasi kane nderhyre ne gjykate avokatet dhe avokatet me argumenta kane bindur gjykatesin qe
    shamite qe mbahen nuk interferojne ne cilesine e edukimit dhe as te nxenesit e tjere.
    Problemi eshte qe rregullat e shkolles duhen respektuar kudo qe te jesh.
    Nqs rregullorja e shkolles shkruan qarte qe mbajtja e shamive nuk lejohet atehere mos mbaj shami dhe lere ate besimin fetar
    me gjithe ato teori fetare ne shtepi.Shkurt dhe thjesht fare.
    Por del qe disa prinder fetare, kane shume vullnet,qejf te madh dhe nerv te angazhohen ne lufte te pafund me shkollen ne argumenta pa fund
    dhe te marrin edhe avokate,nje kategori prinderish qe e mendojne veten qe gjithmone kane te drejte, qe kurre nuk bejne gabim(self righteous).
    Ngjarje qesharake.Mos e ngaterro shkollen me fene fare dhe respekto rregullat e shkolles ashtu si jane.
    Kete nuk e kam shkru une

Kerkoj sqarim nga moderatoret pse eshte ndryshu ky koment ,sepse kete e kan be moderatoret

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Qy xhamia thua! Ti s'tha qe ne shkollen e medresese nuk lejojne femra pa shamia.
    Po shkollat e medresese, jane hapur kot? nqs keta jane aq fetar te devotshem, pse nuk studiojne ne shkollen e tyre? pse te ngaterrohen kot me lloje-lloje qafiri kur e kane shkollen e tyre per se qefi!
    Cdo shkolle ka rregullat e veta, nqs shkollat e mjekesise nuk lejojne nxenes pa perparesa/mantill apo shkolla e medresese pa shami, atehere edhe shkollat tjera kane drejten e tyre aq me teper qe ne i takojme nje shteti sekularist.
    As ne Turqi ne shkollat e mesme nuk i lejojne nxenesit me shamia, preteksi? sepse kane shkollat e medresese.

Pra, sipas profesionit.........ata qe mbajen shamia - ata jane hoxhovica, ata qe mbajne mantilla - ata jane doktorica, ata qe mbajne cizme - ata jane veterinare.....e ata qe mbajne syza - ata jane te mencme.....e ata me frizura e thonjt e lyer - jane per dashnore.....e ata me mjedisin e holle e prapanicen e gjere - jane "pjellore" per femije........

E moret vesh ju tjeret ???..........ashtu pra !

100 vjet na uli koken shkau, eeeee sot, sot jane ndryshuar punet ne te mire ashtu si e kemi qejf, sot na ulen koken vet shqiptari......per kete luftuam ne !!!

Ti shoki, dhe ju tjeret me mendime antishqiptare, po qe se prindi i asaj vajzes e aktpadit shtetin e kosoves ne strassburg per shkelje te te drejtave themelore te njeriut, si do ta pritni ju nje veprim te tille ???, a ju eshte e qarte, se mohimi i arsimit per arsye subjektive (ngase objektive nuk ka ne lidhje me shamine) nuk qendron edhe para gjyqit te ati bukuroshit te korese veriore ???

tungi
    albanish by nature

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    prap me shamite..si nuk u mesuat o te shkrete forumniste qe manipulime te tilla behem me nje qellim te caktuar..ju sherbejne vetem shoqatave fetare per te marre fonde te majme nga simotrat e tyre jashte kosoves gjoja per '' luften '' qe po bejne ne perhapjen e islamit..paguajne femije dhe prinder injorante vetem e vetem me shkaktuar incidente te tilla dhe ne pergjigje te ketyre incidenteve te ngrihen ne protesta..nuk eshte hera e pare qe ndodh nje gje e tille ..kjo debilja qe pasi paska ngrene vitin e ri dhe qenka bere muslimane '' e devotshme '' besoj e ka dite mire se cka ju ka ndodhe shoqeve te saja ne disa shkolla te kosoves kur kan shkuar ne ambjentin shkollor si sorra te zeza..e ka dite mire qe edhe kjo do te nxirrej per by.thesh e jashte ambjenteve te shkolles..qellimish e ka bere per te terheque vemendjen e opinionit publik gjoja po mke behet nje padrejtesi..duke pare se ka kohe qe eshte shuar disi '' revolta '' e ekstremistave muslimane drejt mbartjes se shamise atehere perdoren debilen per ta bere objekt incidenti dhe per te ngritur radikalet ne proteste..duket keto shoqatat fetare nuk kishin cka tju ofronin simotrave te tyre neper bote nga te cilat marrin fonde te majme dhe gjeten sebepin..u lodh populli i kosoves me shamijat e muslimaneve dhe prite kur te dalin tani e te protestojne edhe per breket e pederasteve..

per nje gje me vjen mire..ne ate qe mbi 95% te popullsise se kosoves as qe i bie ndermend per budalliqe te tilla..
    Malsor shoki, para kercehet, e pastaj thuhet HOP............puna eshte pune, dallimi eshte vetem aty se a behet per hajr, a behet per zullum. Po mos te kish patur prapaskene, nuk do te dilte ne gazeta e televizione......shamia eshte nje e drejte themelore demokratike, eshte tjeter mesele, a eshte rep. e kosoves e gatshme te miret me kesisoj halle....une them se po, se para se ta rregullon oborin e tjetrit, duhet me e rregulluar oborin tend. Ceshtja e shamise, xhamise qendrore dhe mesimbesimit ne shkolla publike eshte evidente dhe duhet te zgjidhet. Mohimi nuk eshte zgjidhje. Pra, perderisa nuk meret ceshtja seriozisht dhe me nje porcion te ftohte pragmatizmi, do te vendojn plot vajza shamia e do te mbushen plot sheshe me sexhade.....

tung
    albanish by nature

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Qy xhamia thua! Ti s'tha qe ne shkollen e medresese nuk lejojne femra pa shamia.
    Po shkollat e medresese, jane hapur kot? nqs keta jane aq fetar te devotshem, pse nuk studiojne ne shkollen e tyre? pse te ngaterrohen kot me lloje-lloje qafiri kur e kane shkollen e tyre per se qefi!
    Cdo shkolle ka rregullat e veta, nqs shkollat e mjekesise nuk lejojne nxenes pa perparesa/mantill apo shkolla e medresese pa shami, atehere edhe shkollat tjera kane drejten e tyre aq me teper qe ne i takojme nje shteti sekularist.
    As ne Turqi ne shkollat e mesme nuk i lejojne nxenesit me shamia, preteksi? sepse kane shkollat e medresese.
    Nuk eshte e vertete kjo, sepse lejohen edhe pa shamia!
    Paqë

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Vertete ne Kosove asgje nuk eshte ne rrugen e drejte. Thjesht une nuk e kuptoj pse i pengon nese nje femer vendos shami per shkak te besimit qe ka. Kur lejohet tjetra te vendos kapuq syza shalla pircing e veshje provokative me minifund qe kur te ulet ne karrike profesori mund te shef pertej karrikes. Pse mos t'lejohet kjo !

Thjesht shkurt e trup kjo eshte luft e hapur ndaj Islamit ne kater ante e globit.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Malsor shoki, para kercehet, e pastaj thuhet HOP............puna eshte pune, dallimi eshte vetem aty se a behet per hajr, a behet per zullum. Po mos te kish patur prapaskene, nuk do te dilte ne gazeta e televizione......shamia eshte nje e drejte themelore demokratike, eshte tjeter mesele, a eshte rep. e kosoves e gatshme te miret me kesisoj halle....une them se po, se para se ta rregullon oborin e tjetrit, duhet me e rregulluar oborin tend. Ceshtja e shamise, xhamise qendrore dhe mesimbesimit ne shkolla publike eshte evidente dhe duhet te zgjidhet. Mohimi nuk eshte zgjidhje. Pra, perderisa nuk meret ceshtja seriozisht dhe me nje porcion te ftohte pragmatizmi, do te vendojn plot vajza shamia e do te mbushen plot sheshe me sexhade.....

tung
    zakonisht nuk i lexoj asnjehere shkrimet tua nuh..e di pse..ti flet me fjale '' te medha '' dhe ne fund te shkrimit nuk thua asgje..fol ma shkoqur o nuh..

me vjen keq qe ngushtohet muhabeti te nje fjali e vetme qe eshte '' te drejtat e njeriut ''..jam shume i sigurte qe pjesa dermuese e forumnisteve vetem se ja kan degjuar emrin kesaj '' te drejtat e njeriut ''..megjithese nuk ja kan haberin per keto te drejta shqiptaret e forumit behen kopetent edhe ne kete fushe..zaten shqiptaret jane universale dhe per cdo gje jane kopetent..edhe pse ke studiuar per zooteknike je kompetent ne gjinekologji..edhe pse ke studiuar per matematike je kompetent ne veterinari etj etj..

nese ka teme qe eshte bere bajat ne kete forum eshte qeshtja e shamijave te femrave muslimane..mund te kete mbi 100 tema per kete qeshtje dhe edhe pse eshte sterdiskutuar ky problem vazhdojme te rrahim uje ne havan..kjo do te thote qe nuk e bejme thjeshte diskutim objektiv por thjeshte propogande duke ju derguar uje ne mullirin e ketyre shoqatave qe ju dhemb zemra per shamine e femres muslimane..e kisha parashikuar qellimin e fuad ramiqit qe ne shkrimin e pare dhe ja doli fjala ime.. sot lexova ketu ne forum qe me ne fund ai krijoj partine e tij islamike duke e regjistruar per zgjedhjet e ardhshme....te jesh i sigurte ti e dhjetra ndjekes te tjere te fuadit qe nuk i dhemb zemra fare fuadit e trimave te tij per problemin e shamise por problemi i shamise con uje ( pare ) ne mullirin ( xhepin ) e fuadit e te trimave si fuadi qe kan shoqata te tilla gjoja ne mbrojtje te shamive dhe brekeve..

duhet te kuptojme nje gje nuh..njeriu ka te drejta por keto te drejta nuk kane liri te pakufizuar..cdo gje behet sipas vendit dhe shoqerise njerezore ku keto rregulla vihen ne pune..per nevoja te shoqerive te ndryshme pjese te te drejtave te njeriut kufizohen ne ate mase qe ajo shoqeri mendon se duhet..shoqeria shqiptare ka rregullat e saja dhe nuk eshte shoqeri ta zeme angleze qe edhe kjo te veproje si anglezet apo gjermanet apo ku di une tjeter..nuk eshte kot ajo shprehja '' diversitet ''..shteti shqiptar ne kosove dhe ne shqiperi ka menduar se shkolla shqiptare duhet te jete laike dhe objekti shkollor duhet te jete laik..per kete ata kan nxjerre regullore mbi te cilat vepron arsimi ne kosove e shqiperi..dhe drejtoret e shkollave jane pergjegjes per zbatimin e kesaj rregulloreje...ti dhe ju ndjekesit e fuadit mendoni se drejtoret e ketyre shkollave qe kan perjashtuar keto vajza jan aq hajvane sa te veprojne ne koke te tyre..nese ju besoni jeni naive..ne rradhe te pare ata ruajn by.then e tyre..perpara shamive te ketyre vajzave ata vene postin e tyre ..nuk besoj se ndonje drejtori i dhimbset me shume shamija e nje nxeneseje se sa karrigeja ku eshte ulur.nese kerkojme te bejme shtet atehere duhet te mesohemi te zbatojme rregullat e ketij shteti..

nuk e di por gje me bajate se te vazhdosh e te rrahesh uje ne havan per kete pune nuk ka..mos u beni vegla ne dore te kryetareve te shoqatave per te shtuar fitimet e tyre..ne fakt nuk thone kot se i menquri ha ne krahet e budallait..nese ju besoni se ata e bejne per sevap te zotit gaboheni..nese nuk ju del 7 here ne te mire te tyre nuk e luajne by.then prej divanit me dale me cjerre zanin rrugeve te prishtines a tiranes...
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 06-02-2013 më 10:06
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Kosova e sidomos Ferizaji, eshte qyteti i cili kremton egzekutimin e shqiptareve te Shqiperis nga regjimi komunist i Enver Hoxhës per çdo vit !

Ky akt i poshtër që prek edhe gjeneratën më të re, eshte per t'u vajtuar e per ta lutur t'madhin Zot, qe t'na heq qafe kete far te poshter !

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •