Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 66
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

Pėr: Kush mund te gjeje karakteristika Shqiptare ne keto foto

Citim Postuar mė parė nga ana_gend Lexo Postimin
    Ja e para se si vuajne femijet bjond shqiptare Skedarėt e Bashkėngjitur 159480 mund te jene dhe musliman
    Mund te jen musliman,mund te jen edhe katolik,nuk kan pasur kohe te pastrohen e rregullohen se kishin frik mos perfundoni te masakruar barabarisht nga serbet,kulmi i injorances tregohet me ket gjest qe tallesh me te ikurit nga lufta!!

turp te keni o fetyra qnjerezore!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2012
    Postime
    193

Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Mund te jen musliman,mund te jen edhe katolik,nuk kan pasur kohe te pastrohen e rregullohen se kishin frik mos perfundoni te masakruar barabarisht nga serbet,kulmi i injorances tregohet me ket gjest qe tallesh me te ikurit nga lufta!!

turp te keni o fetyra qnjerezore!
    nete lexo mire dhe here te tjera mos ofendo kur nuk kupton...

Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

Citim Postuar mė parė nga ana_gend Lexo Postimin
    nete lexo mire dhe here te tjera mos ofendo kur nuk kupton...
    Me thuaj qka nuk kuptova?Poston ca kosovar hipur ne traktore e thua ja faca shqiptare,duhet te jen musliman nga lufta e Kosoves...gabim e lexova une thua?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    A jane Shqiptare keto ?
    Gono te thash sille foton time !
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    A e bejme kshu... te hedhe seicili nga nje foto te veten ketu
    Nje sekond sa te zberthej zinxhirin e pantallonave...

A do qe ta sjell foton tende nga ai forumi TM.al qe ta shohin te gjithe dhe te gjejne "karakteristikat e shqiptarit" tek ti??!
    Sille foton time dhe kujt te duash ti !
    OK

Nuk dua te ta postoj foton vetem e vetem per te rrespektuar te drejten per privatesi, por t'u kisha lutur shume, meso biografine e Ferid Aganit, analizoje mire pamjen fizike te tij, shko shiko veten ne pasqyre dhe krahasoje me te, edhe mendjen qe ke edhe pamjen qe ke, pastaj eja ketu dhe tallu me pamjet fizike te myslimaneve shqiptare. Gjeji vetes ndonje karakteristike te shqiptarit separi pastaj te tjereve...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 01-02-2013 mė 06:26 Arsyeja: korrigjim

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2012
    Postime
    193

po gabim je se qellimi im ishte te nxirrja ne pah karakteristikat e shqiptareve ( pergjithsisht bjond) keshtu qe gjithcka qe postove ishte kot...

Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

Mir thote Goni qitni facat e juaja secili te ju shohim ketu,bla bla sa per dijeni muslimanet duken shume me te bukur

OK

Nuk dua te ta postoj foton vetem e vetem per te rrespektuar te drejten per privatesi, por t'u kisha lutur shume, meso biografine e Ferid Aganit, analizoje mire pamjen fizike te tij, shko shiko veten ne pasqyre dhe krahasoje me te, edhe mendjen qe ke edhe pamjen qe ke, pastaj eja ketu dhe tallu me pamjet fizike te myslimaneve shqiptare. Gjeji vetes ndonje karakteristike te shqiptarit separi pastaj te tjereve...
    Gon , Une qe e kam postuar foton time ne nje forum , nuk e kam problem per ta ripostuar ketu. Problemi qendron se tema ku po postojme nuk eshte hapur per foton time, apo per foton tende. Une e kam pare foton tende dhe nuk do thoja qe ke fytyren e talebaneve qe jan postuar deri tani ne kete teme. Shpresoj qe mos te nderrosh mendje dhe te shimpazohesh me mendimin se keshtu te do Zoti me shume se nje njeri qe vishet sportiv ose me kostum dhe qe rruhet . Keshtu qe mos e ke merak privatesin time dhe oburra postoje ku te duash. Do me shtosh fansat me gjini femrore se ato me gjini mashkullore jua kam len shijave dhe kaurrve
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Gon , Une qe e kam postuar foton time ne nje forum , nuk e kam problem per ta ripostuar ketu. Problemi qendron se tema ku po postojme nuk eshte hapur per foton time, apo per foton tende. Une e kam pare foton tende dhe nuk do thoja qe ke fytyren e talebaneve qe jan postuar deri tani ne kete teme. Shpresoj qe mos te nderrosh mendje dhe te shimpazohesh me mendimin se keshtu te do Zoti me shume se nje njeri qe vishet sportiv ose me kostum dhe qe rruhet . Keshtu qe mos e ke merak privatesin time dhe oburra postoje ku te duash. Do me shtosh fansat me gjini femrore se ato me gjini mashkullore jua kam len shijave dhe kaurrve
    Une ne nje teme tjeter kritikova vete keta me mjekrra, sepse nuk i perkrah aspak ata soj njerezish, por me dhimbsen se po fundosen ne injorance te skajshme dhe po shemtohen me vetedeshire. Problemi qe se mua mu duk qe ti perfshive te gjithe myslimanet, sepse pashe qe ne ato foto kishte njerez te cilet nuk i takojne atij sekti dhe jane njerez normal si te gjithe te tjeret. Ndersa kur flet per njeriun qe vishet 'sportiv' dhe mendon qe tek ai njeri mund te gjesh ndonje 'karakteristik te shqiptarit' e ke gabim shoku , sepse ti je duke i gjykuar njerezit nga pamja e jashtme sse si vishen ata dhe je shume gabim kur gjykon ne kete menyre....!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 01-02-2013 mė 06:57

Une ne nje teme tjeter kritikova vete keta me mjekrra, sepse nuk i perkrah aspak ata soj njerezish, por me dhimbsen se po fundosen ne injorance te skajshme dhe po shemtohen me vetedeshire. Problemi qe se mua mu duk qe ti perfshive te gjithe myslimanet, sepse pashe qe ne ato foto kishte njerez te cilet nuk i takojne atij sekti dhe jane njerez normal si te gjithe te tjeret. Ndersa kur flet per njeriun qe vishet 'sportiv' dhe mendon qe tek ai njeri mund te gjesh ndonje 'karakteristik te shqiptarit' e ke gabim shoku , sepse ti je duke i gjykuar njerezit nga pamja e jashtme sse si vishen ata dhe je shume gabim kur gjykon ne kete menyre....!!
    Akoma se ke kuptuar qe kjo teme flet per pamjen e jashtme + edhe per ate se cka thone ?

Ku ke degjuar shqiptar qe te martoje kusherit e pare ?

Lere fare se pakam rrahur uje ne ajer me ty

p.s

Se desh harrova... A je ber synet ti ? Kam degjuar dhe lexuar se edhe femrat e kan obligim synetllikun ! Nuk besoj qe e kundershtojne myslymaneshat kete urdherese
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EuroStar1 : 01-02-2013 mė 07:10
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Akoma se ke kuptuar qe kjo teme flet per pamjen e jashtme ?

Lere fare se pakam rrahur uje ne ajer me ty
    O njeri, ne ditet e sotme, ne baze te veshjeve nuk mund t'i identifikosh njerezit se a jane shqiptare apo nuk jane. Dhe ne se kane mjekerr te thuash per ta se ata jane taleban je gabim. Edhe kleriket ortodoks jane me mjekkra deri ne kerthize, a mund t'i quajme ata 'talebane'?! A mund te gjesh tek ta ndonje 'karakteristi shqiptare'?! Problemi eshte se ti kishe ne shenjester fene Islame dhe shqiptaret qe jane me perkatesi fetare myslimane.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •