[QUOTE=derjansi;3579500]ahahahah o derjans nuk besoj ne arme. Deri diku per vetmbrojtje jam dakort per 1 arme por koleksion eshte tmerr per cfare i duan??? Qe do i marin as qe behet fjale do ndryshoj ligji se shpejti nuk po lef kot si qen NRA. Po dridhet grupi qe ka lobistat me te fuqishem ne DC, ka dicka qe s'shkon.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 23-01-2013 mė 16:24
I LOVE GOD
j&g
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
kam te drejt ti shes neper gun shows kam te drejt ti shes kudo vetem duhet ta raportoj qe e shita.
qellimi i ligjit asht se nuk prodhohen mo kto lloj armesh per publikun. si dhe dyqanet e licensume dorzojn inventarin qe kan
kurse qytetaret qe i kan neper shpija skan cka u bojn
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
BB, tani jane te ligjshme edhe kushtojne por jo shume, kur te behen te paligjshme do shiten ilegale edhe shume shtrenjte te pakten keshtu mendoj une. Shumica po blejne tani me shumice si te cmendur ahahah. Pika do i mbrojne armet. Vrane nje ketu dje milioner koleksion armesh ne shtepi 48 vjec. Ne fund ia vodhen edhe armet.
I LOVE GOD
j&g
Shumica e atyre qe ke vene ne liste jane thjeshte pasoje e krizes ekonomike. Nuk ka te bej Obama apo Romney e asnjeri tjeter qe mund te zgjidhej. Rritja e cmimeve eshte shum me e vogel tani sesa kur ishte Bushi. Po dhe kjo nuk eshte zotesi e Obames. Thjesht nje nga efektet e tjera te krizes. Ashtu si papunesia, rrogat interesat e uleta etj etj.
Papunsia ka 3-4 vjet rresht qe ulet.
Cmimet e pronave kane te mirat dhe te keqijat. Por zakonisht me shume te mira se mund te blesh prona te tjera fale cmimeve te uleta dhe interesave rekord te uleta. Kurse pronat qe ke do u rritet prap cmimi. Dhe rritja e qerave nese ke prona qe jep me qera, te nxjerr me shum fitim akoma. Nese je i detyruar ti shesesh tani pronat, ateher po qe esht problem ulja cmimeve.
Sistemi shkollor pertoke? U prish keto vite?![]()
Krijoni Kontakt