si artikull i besushem duket ky http://www.newsnet5.com/dpp/news/crime/unsolved-murder-rate-increasing
65% e vrasjeve me arme zbulohen vitet e fundit. 185,000 vrasje te pazbuluara nga 1980 deri ne 2008.
si artikull i besushem duket ky http://www.newsnet5.com/dpp/news/crime/unsolved-murder-rate-increasing
65% e vrasjeve me arme zbulohen vitet e fundit. 185,000 vrasje te pazbuluara nga 1980 deri ne 2008.
Sa % e ketyre vrasjeve qe perbejne 65% e zbulueshmerise kryhen nga persona me te kaluar apo prezence kriminale dhe sa % nga persona pa te kaluar apo prezence te kriminale ???
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 22-01-2013 mė 17:57
I LOVE GOD
j&g
PO e besoj se sot jemi me teper te ndare. Opinioni im ky sepse sot po jetoj edhe ketu ne usa edhe e shikoj me qarte. Si thashe edhe me siper te zgjuarit kane ngelur pakice. Eshte vertet tragjedi kur budallallpsen njerezit lol sepse ngrihen budallenjt edhe i bejne "te zgjuarit budallenj". ahahah ketu eshte bere edhe per te qeshur edhe per te qare.
I LOVE GOD
j&g
Ky Obama edhe Saliu jan nje. Sa u perket fjalimeve. :P Kush ja heku qarrqafin zbulues obames kur e inaguruan![]()
Po ka pasur shume efekt.
Rroga ka qendruar ne vend, shpenzimet jane rritur
taksat jane rritur
te gjitha sigurimet jane rritur
vlera e pronave ka pesuar renie 30% ( edhe flas sepse kam prona mjaftushem qe ta ndjej renien)
vlera e investime (401K, ira ka pesuar renie)
krimi ka arritur kulmin
Papunesia eshte rritur
Sherbimi mjeksor na u rrit
interesi per borxhe per shkolle eshte rritur
sistemi shkollor eshte pertoke
E di ti qe per femijen jam e detyruar te paguaj njelloj sa paguan dikush qe shkon ne college sepse sistemi shkollor publik eshte skandal
Cfare do me ti???
Cfare besoj se Romney do bente me mire eshte qe nuk do nderhynte si nderhyn ky. Pse nuk binden njerezit qeverria nuk mund te mbaj cdo gje nenkontroll eshte e pamundur.
p.s: rritje taksa nuk quaj ate 2% sepse ajo dihej qe do ngrihej nje dite.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 23-01-2013 mė 14:31
I LOVE GOD
j&g
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Krijoni Kontakt