t'dalshin ment ooo ca mendimeeee
t'dalshin ment ooo ca mendimeeee
Fola nje ore ne telefon me te dhe pese minuta pasi e mbylla telefonaten isha tek shtepia e saj.
Ajo me tha : C'kemi zemer?
Une i thashe : Kthehu!
I pafajshmi qe pa Djallin,u mahnit.Fajtori qe pa Zotin,u zhgenjye.
Take care of the one you love,
Take care of the one you need,
Take care of the one who needs you most,
Take care of the one you love !
kjo kohe e keqe na mbylli brenda pfffff
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Askush nuk iken pėrgjithmon... ka pėrhere copėza qė mbeten pas... njė kėngė e preferuar... njė fotografi... njė batutė e thėn shumė shpesh... njė fjali qė pėrsėritej pa pushim... njė shikim... njė buzėqeshje e dhuruar... njė mimikė e vecantė... njė cmenduri e bėrė... dhe sa her i mbledh kėto copėza je prap ti... aty ku ke qen gjithmonė... nga ku sdo largohesh kurrė... nė zemren time... !!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Isha ka mendoj kete gje. Para viteve 2000 kishim aparatat me film. Dhe sahere qe dilnim ne foto i marojshim. Tash kemi me shume aparata dhe shume pak marojm foto. Nje dite teknologjia do te na zhduk pa gjurme.
Ka nja 3 dite, sunrise and sunset kane qene spektakular. Dhe sot ashtu Ishte sunrise. I bet dhe sunset ashtu do jete prape sot.. 2 bad I don't have my camera with me. Jave e bekuar nga naltmadhnia lart! Amen!![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Shume mendime kemi ne menje po per momentin mendoj si do shtyhet puna sot deri ne 12 te darkes
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Krijoni Kontakt