Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 121
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1

Për: Agimi i Artë reagon ndaj AK-së: Shqiptarët, komb kaçakësh e mbeturina osmanësh

“Një komb kaçakësh që kërcënon kryepeshkopin Anastas, duke përfituar nga dobësia dhe disfatizmi i Athinës dhe bëjnë kërkesa të egra dhe të pabaza për Çamërinë.
    Pavaresisht fyerjeve qe na behen, ne duhet te percaktojme sakte burimin se nga nisi ky shkembim thirrjesh...
    Ishin ekstremistet tane, ata qe paturpesisht futen hundet ne punet e tjeterkujt dhe kerkuan e heqjen e dekorates per Kryepiskopin Anastas,..., dhe pervec kesaj lidhen edhe me market,..etj., per te percare Kishen Orthodhokse....
    Duhet te mbyllin gojen njehere e mire spahinjte dhe idrizet dhe te mos permendin me as emrin e Kryepiskopit nese duan paqe ne Shqiperi,...sepse kane kunder jo vetem nazistet e greqise, por edhe gjithe orthodhokset e Shqiperise,....,..

Duhet redaktuar kjo fyerje qe na behet, kacake dhe "haxhi qamile" jane ata qe therresin edhe sot, si 100 vjet me pare "dum baben",...por ata te paret ishin me te mire se keta te fundit.., as haxhi qamili nuk guxoi te pergojoste qofte edhe nje klerik te vetem orthodhoks, dhe qe ne ate kohe ishte Dhespot Jakovi ne Durres, shtetas grek..,
    por ja qe "dumbabistet" e rinj s`e kane per gje te fyejne orthodhokset, sepse eshte komuniteti me i qyteteruar, ., dhe armiku kryesor vete Ikona e Zotit tone Jisu Krisht, eshte Anastasi, ..
    streha e fundit e maskarenjve po fut gjithnje e me teper uje,..dhe do te zere brenda pervec te zoterve edhe organizatoret e fallsifikimit te Censusit, qeverine, kryeministrin, PD, por edhe PS,...nese nuk reagon pozitivisht...,
    zgjedhjet e 2013 veshtire te manipulohen,....orthodhokset do te votojne ate, i cili do te jete pro Kryepiskopit Anastas dhe askend tjeter....,
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 03-01-2013 më 05:39
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-08-2012
    Postime
    193

Për: Agimi i Artë reagon ndaj AK-së: Shqiptarët, komb kaçakësh e mbeturina osmanësh

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Pavaresisht fyerjeve qe na behen, ne duhet te percaktojme sakte burimin se nga nisi ky shkembim thirrjesh...
    Ishin ekstremistet tane, ata qe paturpesisht futen hundet ne punet e tjeterkujt dhe kerkuan e heqjen e dekorates per Kryepiskopin Anastas,..., dhe pervec kesaj lidhen edhe me market,..etj., per te percare Kishen Orthodhokse....
    Duhet te mbyllin gojen njehere e mire spahinjte dhe idrizet dhe te mos permendin me as emrin e Kryepiskopit nese duan paqe ne Shqiperi,...sepse kane kunder jo vetem nazistet e greqise, por edhe gjithe orthodhokset e Shqiperise,....,..
    he mo ku e bere vitin e ri,,, nejse gezuar, kemi gjithe vitin perpara ti sqarojme, por mbas kesaj une jam me e bindur se kurre qe janulles i duhet hequr dekorata,,,

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

E si mund te ish ndryshe pa perkrahjen tende mbi deklaratat e xrisi evgjiteve??

Mos krahaso Spahiun me ata or Ilia,sepse s'ka te beje njera me tjetren.
    Ai thyen akujt e atyre qe me politiken servile s'mundi ta beje askushi deri tashme,ne lidhje me trojet,pafytyresite e politikes shqiptare duke neglizhuar ceshtjet thelbesore ,sikurse te drejten came,shitja e detit,perkrahes i ideatorit z Danai etj.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Ike ore dhe bej cicin.......
    Kush je ti qe flet ne emer te ortodokseve.
    Duhet te mbyllin gojen njehere e mire spahinjte dhe idrizet dhe te mos permendin me as emrin e Kryepiskopit nese duan paqe ne Shqiperi,...sepse kane kunder jo vetem nazistet e greqise, por edhe gjithe orthodhokset e Shqiperise,....,.
    Njehsimi qe i beni vetes me neonazistet tregon qarte se me cfare surreterish kemi te bejme........dhe mos u merzisni se mjafton nje pordh,e e shqiptareve qe te zhdukeni nga faqja e dheut.

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    Keta ne vend ti pergjigjen nazistave greke sulmojne qeverine e berishes. ishte berisha ai qe tronditi boten me deklaraten e bashkimit, ndersa keta te spahise fryhen si jevgu.
    Deklarate krejt driteshkurter per hir te ca votave te ekstremisteve dhe aleateve te turqise, ..SHBA dhe BE jane krejt kunder,....
    me keto qendrime Berisha, veç te tjerave humbi edhe votat e orthodhokseve...

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

... dhe te mos permendin me as emrin e Kryepiskopit nese duan paqe ne Shqiperi,...sepse kane kunder jo vetem nazistet e greqise, por edhe gjithe orthodhokset e Shqiperise,....,..
    He mo dynjaja, si ju duket. Doni paqe ju apo s'doni?
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1

Per temen kam per te thene, si edhe me lart, dhe qe e kam permendur edhe vite me pare, qe ne fillim te aktivizimit tim me nje shprehje te vetme: "larg duart nga Kryepiskopi Anastas"...., nje thirrje dashamirese per te gjithe, edhe pse ne pamje te pare duket kundervenese,...nese vazhdojne pra nacionalistet e spahinjve, and co, te futin hundet ne punet tona, nuk mund te shmangen reagimet nga cilidoqofte, edhe te nazisteve,...,
    (ju faleminderit qe me korrigjuat)..
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 03-01-2013 më 06:40

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Per temen kam per te thene, si edhe me lart, dhe qe e kam permendur edhe vite me pare, qe ne fillim te aktivizimit tim me nje shprehje te vetme: "larg duart nga Kryepiskopi Anastas"...., nje thirrje dashamirese per te gjithe, edhe pse ne pamje te pare duket kundervenese,...nese vazhdojne pra nacionalistet te futin hundet ne pune tona, nuk mund te shmangen reagimet nga cilidoqofte, edhe te nazisteve,...,
    punet tuaja????????????????????????????????????????????? ?????????-cilet punete tuaja ???ne ata futet dhe ceshtja kombetare shqiptare???qe kur kjo futet ne punete tuaja te Zotit??

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

Per temen kam per te thene, si edhe me lart, dhe qe e kam permendur edhe vite me pare, qe ne fillim te aktivizimit tim me nje shprehje te vetme: "larg duart nga Kryepiskopi Anastas"...., nje thirrje dashamirese per te gjithe, edhe pse ne pamje te pare duket kundervenese,...nese vazhdojne pra nacionalistet te futin hundet ne pune tona, nuk mund te shmangen reagimet nga cilidoqofte, edhe te nazisteve,...,
    Te ike ai bashke me titujt,edhe per ekstremistet TU thuaju te vijne.

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1

Une jam prononcuar kohe me pare per keto grupime nacionaliste,..por sot jem me i bindur se kurre, qe Kisha Orthodhokse duhet te beje padi zyrtare ne te gjitha instancat nderkombetere dhe kombetare, per kercenim dhe futje hundesh ne punet e Kishes, veprime te ndaluara me Kushtetute dhe me marreveshjen e miratuar dhe nga Kuvendi,....

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •