po eshte e qarte se keta vetem per fene nuk interesohen, per kete motiv shume bindes janullatosit i duhet hequr medalja,,,
Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 03-01-2013 më 06:37
Duaje te afermin tend si veten
Duhet me doemos te perseris vetveten a si,...tek nacionalistet fus: AKZ, PDIU, Partine e Legalitetit, Ballin Kombetar, etj.., por keto te fundit nuk kane qene aq te marra sa te shkelin kushtetuten,...
Sot jam i vendosur ne qendrimin tim se Kisha Orthodhokse duhet t`i padise zyrtarisht,...sidomos te sensibilizoje organizmat nderkombetare, SHBA dhe BE,...per shkelje te drejtash, kushtetutes, marreveshjeve te miratuara ne Kuvend,.., kjo ne rredhe te pare, pasi drejtesia eshte e korruptuar ne Shqiperi..
Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 03-01-2013 më 06:46
po po dhe une jam e mendimit qe keto forcat qe perkufizohen nacionaliste te organizojne nje peticion ne shqiperi per heqjen e dekarates se pamerituar Janulles,,, fundja i takon popullit shqiptar te dekoroje ose jo njerez apo institucione...
ti bledi e shoh qe e ke qejf perseritjen, qe eshte nena e dijes, por edhe babai i merzitjes,.......
si per temen ne pergjithesi, ashtu edhe per te mbyllur cdo lloj reagimi prej cilitdo qofte, mjafton te zbatohet thirrja ime:
"Larg duart nga Kryepiskopi Anastas"..por shoh se nuk kane qejf te largojne duart,..keshtu qe e vetmja zgjidhje eshte te nderhyje shteti shqiptar ne kete çeshtje... dhe me kryesorja BE dhe SHBA...
Vetem nje gje po me habit, qenka edhe Lisien Bashkurti pjese e ketyre skenareve, eshte per te ardhur keq, kam patur respekt per te..
Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 03-01-2013 më 06:55
Ashtu sikunder edhe Shqiperia duhet te padise zyrtarisht uzurpimin e kishes shqiptare nga shtetas te huaj, qe punojne ne dem te interesave kombetare shqiptare...duhet te padise shtetin Grek per mosnjohje te pakicave kombetare, dhe per shkelje te te drejtave me elementare te njeriut,kryesisht te shqiptareve.
Pak me pare zotrote na shkruajte se do te jeni ne krah te Agimit te Arte....!!!!!!!!
Vet njesimi qe i beni vetes me kete parti naziste ju nxjer lakrat ne shesh...
Prandaj Ilia .....shko e bej cicin
degjo i dashur po e shikoj se kesaj rradhe ashtu si here te tjera i iken temes dhe nuk pergjgjigjesh dhe jep pergjigje qe skane asnje lidhje..dinakeri...e njohur...,dhe nje here ,cpune ka agimi yt i zi me kishen shqiptare ortodokse?pse interesohet?-pse fusni nazista qe pershendisen si hitleri ne kisht tuaja dhe i prisni si shpetitmtar?-keta per mua jane pyetjet qe duhen pergjigjur,sepse sic e kam thene jane keta gjera qe kane nxjerre ne siperfaqe ak the te tjere si dobesi e shtetit shqiptar per te reaguar me kohe drejt ultranacionalisteve fqinj,qe kane ekzistuar gjithmone..\
-qe te jem i qarte per mua Janullatos apo si do qe te quhej dhe nga do qe te ishte nuk do kishte fare rendesi as kombesia e tij e as emri i tij madje do ishte i mirepritur,nqs neriu dhe rrethi i tij merrej vetem me ate qe i eshte kushtuar pra puneve te Zotit dhe detyrave te fese,problemi fillon kur me fene perpara punohet dhe fshihen qellime te tjera per destabilizimin e vendit.
Krijoni Kontakt