Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Për: Vaksinimi i fëmijëve në vitet '80

Nuk e besoj se i kane te dhenat. Por jam kurioze kur u largove nga shqiperia si te pranuan ne shkolle ne shtetin e huaj. Kur erdhem ne ne usa para 16 vjetve na kerkuan gjithe kartelat nga shqiperia me vaksinat edhe te perkthyera. Pyet njeher prinderit ndoshta i kane prej ateher.
    I LOVE GOD

j&g

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046

Citim Postuar më parë nga Vapaus Lexo Postimin
    Fatkeqësisht unë nuk jetoj në Shqipëri prej shumë vitesh. Gjithsesi unë kam lindur në qytet tjetër dhe 5 vjetët e fundit para se të largohesha nga Shqipëria i jetova në qytet tjetër.
    Por a je i sigurtë që të dhënat e një fëmije rruhen qysh atëhere deri më sot në qendrën shëndetsore?

Kartele klinike ka pasur çdo shtetas i RSH. Teorikisht kartela klinike te shoqeronte ne te gjitha ndryshimet e banimit qe kryheshin. Te keshilloj te interesohesh prane qendres shendetesore te qyetit ku ke lindur dhe pastaj aty ku ke jetuar, nqs nuk arrin te zgjidhesh problemin.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Nuk e besoj se i kane te dhenat. Por jam kurioze kur u largove nga shqiperia si te pranuan ne shkolle ne shtetin e huaj. Kur erdhem ne ne usa para 16 vjetve na kerkuan gjithe kartelat nga shqiperia me vaksinat edhe te perkthyera. Pyet njeher prinderit ndoshta i kane prej ateher.

Kartela ime klinike eshte akoma tek ambulanca e lagjes edhe pse ka 11 vjet qe kam lene Tironen ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Nuk ke nevoje te vesh ne Shqiperi. Ta nxjerrin te spitalit npm nje testi cfare vaksine ke bere, dhe cfare s'ke bere. Keshtu kam degjuar.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Vendndodhja
    78°45′N 16°00′E
    Postime
    33

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Mua s'me kerkuan asgje...ndoshta ngaqe nuk emigrova ne USA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Vendndodhja
    78°45′N 16°00′E
    Postime
    33

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Nuk ke nevoje te vesh ne Shqiperi. Ta nxjerrin te spitalit npm nje testi cfare vaksine ke bere, dhe cfare s'ke bere. Keshtu kam degjuar.
    ashtu qofte

i/e larguar
    Anëtarësuar
    26-05-2012
    Postime
    20

Ne Kosove vaksinimi i detyruar me ligj ka fillu menjeher pas luftes se dyte boterore e keto jane; kunder Tuberkulozit qe nga viti 1948, difterise nga 1950, tetanozit 1955, kolles se madhe 1959, polimielitit 1961, fruthit 1971, shytave 1981.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •