.... sa dite e poshter sotas interneti spo na punon ...u lodhem duke ecur me gjet miqt .....
.... sa dite e poshter sotas interneti spo na punon ...u lodhem duke ecur me gjet miqt .....
♥ Nëse kerkon besimin tim, Më jep sinqeritetin tënd... ♥
Bota ka mbaruar dhe vazhdon të mbaroj. Bota mbaron kur në vitin 2012 ka fëmijë që vdesin urie. Bota mbaron kur një burrë vendos te vetëvritet sepse nuk arrin dot te mbaje Familjen. Bota mbaron kur pamja e jashtme bëhet vlera më e rëndësishme për të rinjtë e sotem. Bota mbaron kur njerzit nuk i ndihmojnë njeri-tjetrit. Bota mbaron kur njerzit gëzohen per fatkeqsitë e tjetrit. Bota mbaron atëherë kur njerzit nuk kan tjetër pasuri perveq ''parase''..
Bota ka mbaruar , po mbaron cdo dite e nga pak, JO me 21 dhjetor.!
Mendo dhe Pasurohu
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
He Ca Ndodhi Mrome eeeeeeee?
o Arvima pse nuk me bone zile?
Stjerner er dom som lyser i Mørke
Me e keqja se s'po e shohe as edhe Princin e Zemres,mbreme nuk e pata mundesin ta takoje dhe ti theme se e DUA,kete fjale s'ja thash anjeher dhe ai nuk e din se e dua,me mbeti dashuri pik ne zemer,c'te beje,nuk shohe as edhe ndonje pellumb qe tja vendoj tek kemba kete kapsen e flokut tim e ta liroj qe te fluturoj ndoshta diku atje ne ndonje skaj te botes eshte ai dhe e kupton kete gje![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
ej ketej nga kosova ende po mbijetojm....... marrje
Tipik, kam qe ne pike te mengjesit qe them Alo Alo , po mesa duket qenka shkeputur linjaMire je vlla? Shyqyr paske mbijetuar edhe ti .
Hajde Tetovare mos e kthe koken pas se ajo qe iku iku, mendo si do mbijetojme me tutje tani
Paska te mbijetuar te tjere ne kosove, hajdeni te marrim rrugen shoke, ti bashkohemi grupit tjeter ....
Ndryshuar për herë të fundit nga Arvima : 21-12-2012 më 06:10
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Me Falni po Pse Qeshni
Si?
Doni Informacion si na vene Punet Personale?
Tomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ti Je Mooooooo?
Po Ca Alooooooooo Aloooooooooo
Mua Po Me Lot Koka Ti Do te Besh Gallat Tani?
Minuta 3:35
Ndryshuar për herë të fundit nga Tipiku : 21-12-2012 më 06:15
Stjerner er dom som lyser i Mørke
Krijoni Kontakt