Hej jam edhe une ketu,aloo hahah...
si jeni a keni per te ngrene a jo![]()
ps/ sa kam qesh me temen ,mos po me eshte e qeshura e fundit se![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
kenej nga shqipo neper vendet e punes diskutoj ne frymen e shakase,por thelle thelle ndjeje nje lloj frike...se pale....
mbremjen e kalova duke pare "MISTERO" tek italia uno
Zoti na mbron.(kshu mendoj une)![]()
"Më e mira është armike e së mirës"
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Mendoj se kjo puna e zjarrit duhet me u marre parasysh , o burra shoke te ndezim nje zjarr se qenka shume ftohte
Flamurin ja japim ta ngreje Prishtina se eshte me i gjate, ka edhe dorashka![]()
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
....Sipas nje astrologu mistiku Kalendari Maja mbaron si kohe ne 21 dhjetor. Pas kesaj fillon nje Rend i Ri boteror qe quhet ” Kohe pa kohe”!
Do te futemi ne nje sistem ku koha nuk do ekzistoje dhe kjo eshte arsyeja qe kalendari i tyre mbaron ne 21 dhjetor 2012. Me sa dijme koha nuk ekziston vetem brenda vrimave te zeza te hapesires.
♥ Nëse kerkon besimin tim, Më jep sinqeritetin tënd... ♥
zjari vlen edhe per ato tjere q ekan mbijetuar kur ta shohin tymin vijn pas tije,lere ftohtin oj e dashure
a keni noj gjo per te ngron mi se vdiqa per buke,pata ca keksa ne xhep por qenkan bo troshkaprishtina si i ke punte me gjuetin ose me peshkimin,te shohim mos ka noj lum kendej pari
oj serioze si mi kohe pa kohe,e shofe une prej pares sme punon ora e dores,of c'na gjeti mi cna gjeti,,
Krijoni Kontakt