le te permbyset vec qeverise ton mas na i ndodhin gja aman derman se kan plane te medha per 2013
le te permbyset vec qeverise ton mas na i ndodhin gja aman derman se kan plane te medha per 2013
JO SEKS PARA MARTESE
shtata, shtata.....
Nga ora 00:40 i bëra një inspektim qytetit. mora rrugën "Nørregade". Duke ecur në trotuar, para meje ndaloi një makinë. doli një cift i ri. Kur ata dolën, unë mendova se do më pyesnin sa është ora, ndaj e bëra gati telefonin që të shihja sa është ora e t'u tregoja. Kur cuni më tha më fal, unë pa pritur të merrja pyetjen e tërë i thashë: është 00:42. Jo,- tha, më fal se ke ndaluar para derës sonë. këtu do të hyjmë. Hëm bëra dhe ika. Qyteti në qetësi. Dal në rrugën Nygade, te "Super Brugseni". Te pompa e benzinës shoh reklamën: Benzinë të lirë në cdo kohë; e premte 21 dhjetor 2012; ora 00:44; temperatura 00 gradë celsius. Në një shtëpi shoh dritë. nga perdja shoh lëvizje njerësish. nga perdja dalloj një grua që doli nga banjoja me kostumin e larjes, ndërkaq hyri një djalë. Eh, - them e kanë gjetur këta për t'u larë sonte. Vazhdoj rrugën edhe më tej. Qetësi. Nga periferia e qytetit dëgjohen të lehura qensh. Kthej te stacioni i autobusëve - qetësi. Dal në qendrën e qytetit. dëgjoj një zhurmë muzike. Në lokalin "Bodega" ( ku shitet birrë ) njerëzit po pinin për shtatë palë qejfe. Në anën tjetër të rrugës një ndihmëse famijare ( që ishte në turn ) më bën me dorë dhe buzëqesh ( njihemi dmth me të). Ia bëj "hej" ( tungjajeta ) , mbase edhe ajo do të më ketë thënë, por nuk dëgjova nga zhurma që vinte nga lokali....
Thënë në tërësi gjendja është e mirë dhe njerëzit flajnë për shtatë palë qejfe!
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 20-12-2012 më 20:40
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Eshte prag Krishtlindjesh. Festat e fundvitit nxisin njerezit te shkrythen nga rutina, disi te detyruar nga tradita e trasheguar, ..ndoshta nje nga te vetmet e ngelur . Kanalet e Radios perserisin kenge te gezueshme dhe ti nuk ke se si te mos i bashkohesh refreneve te tyre edhe pse pa vetdije. Brenda teje "femija i perhershem" ju gezohet ndricimit te dritave zbukuruese dhe madje ngazellehet. Ngjyra pa fund zbukurimesh made in China, qendrojne bredhave nuserore pa ze... madje te mekur.
Bardhesia mungon... Mungon edhe shpirti magjik qe rregullon cdo detaj ne perfeksion...
Njerez qe te shqetesuar klikojne mbi lajme te rreme... qe ferkojn' syte dhe pyesin se c'do te ndodhe...
E c'do te ndodhe? A nuk ka ndodhur tashme? Besim humbur ne nje bote te pafund!...Humbur ne mes vetes dhe universit!...Drejtimin shperndare ne miliona zgjedhje..
What goes around---comes around
Une jam ne pune neser... skam nge te rri "online"![]()
00:01 am
Qeni i komshiut vazhdon te lehuren e tij ... Nje racoon ndjejqe mundohet te heqe disa nga shinglat e catise (bela)
Cuditerisht asgje e vecante .
What goes around---comes around
....mirmengjesi...
ktu nje kohe e qet pa trazira fare ...normalish do rregullohet akoma...22 -shi do na gjej edhe me mir(edhe 2222)
♥ Nëse kerkon besimin tim, Më jep sinqeritetin tënd... ♥
Helloooo , a me degjoni ???? Pse sme degjon njeri mer jahu... Qenkam vetem me duket![]()
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Krijoni Kontakt