Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin
    deri dje kisha nje medyshje, por tani u binda 100% qe shqiperia nuk duhet te bashkohet me kosoven.
    gjysma e kombit e me shume biles,ka mbet jashte asaj qe quhet shqiperi sot...desht e s'deshet ju grekofilet rraciste fetare,bashkimi do behet realitet me emer te Zotit.

CIA dhe GRU: Si do tė jetė Europa nė 2020
    Kosova, Ēamėria dhe njė pjesė e Maqedonisė i bashkohen Shqipėrisė. Modeli i ri gjeografik, kontinenti “plak” mes ndarjeve dhe bashkimeve, ja modeli i ri i servirur nga shėrbimet sekrete ruse dhe amerikane.
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2011
    Postime
    30
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Hahaha... sepse thua ti apo jo?! Sepse te hyri frika ne palc tani eeeee...??

Ne themi; cfare te mbjellesh do te korresh

Mire e ka thene Noli, ne se nuk ia do te miren kombin shqiptare atehere ti je armik i kombit shqiptar, dhe shqiptqret e Kosoves cdo here i kane detyruar te arratisen armiqet e kombit...
    Goni -Dy gjera . Hitleri vuri zjarrin botes mbare ,deri sot nuk eshte lavderuar nga kush . dhe ndersa ne ne Shqiperi festojme pervjetoret e Arberorit Gjergj Kastriotit JU ne Kosove festoni pervjetoret e turkut Sulltan Muratit . Ju jeni turq ose keni rene ne dashuri me ( dhunuesin ) pushtuesin . E perfytyron dot qe mbas 110 vjetesh bijte tuaj te perkujtojne Krajl Dushanin dhe Milloshevicin ?

3. 2 antarėt mė poshtė falenderuan kacauni pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

Ura e Cekajve (04-03-2014),xfiles (03-03-2014)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga kacauni Lexo Postimin
    Goni -Dy gjera . Hitleri vuri zjarrin botes mbare ,deri sot nuk eshte lavderuar nga kush . dhe ndersa ne ne Shqiperi festojme pervjetoret e Arberorit Gjergj Kastriotit JU ne Kosove festoni pervjetoret e turkut Sulltan Muratit . Ju jeni turq ose keni rene ne dashuri me ( dhunuesin ) pushtuesin . E perfytyron dot qe mbas 110 vjetesh bijte tuaj te perkujtojne Krajl Dushanin dhe Milloshevicin ?
    Cfare flete more grek?! Mos shpif more llapuzh a ke qene ti ndonjehere ne Kosove a jo?! Ti nuk njeh realitetin e shqiptareve te Kosoves dhe normalisht qe tani ke hapsire per shpifje, sepse te konvenon te shpikesh...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2011
    Postime
    30
    Cfare flete more grek?! Mos shpif more llapuzh a ke qene ti ndonjehere ne Kosove a jo?! Ti nuk njeh realitetin e shqiptareve te Kosoves dhe normalisht qe tani ke hapsire per shpifje, sepse te konvenon te shpikesh...
    Nuk po shpik gje Zotni ,dogjet Kishat 1 500 vjecare dhe sot keni shkruar historine sic deshen pushtuesit osmnllinj .( kam ndejt disa dite Prizren ,kam degjuar se c'gjuhe flasin )Desh harrova , jam ortodoks por jo grek .Selam .

6. 2 antarėt mė poshtė falenderuan kacauni pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

Ura e Cekajve (04-03-2014),xfiles (03-03-2014)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga kacauni Lexo Postimin
    Nuk po shpik gje Zotni ,dogjet Kishat 1 500 vjecare dhe sot keni shkruar historine sic deshen pushtuesit osmnllinj .( kam ndejt disa dite Prizren ,kam degjuar se c'gjuhe flasin )Desh harrova , jam ortodoks por jo grek .Selam .
    Ne dogjem pak kisha sllavo-ortodokse 1500 vjecare, kurse ata (sllavet) dogjen me mijera shtepi, xhami, burra e gra, pleq e femij. Ne po shkruajme edhe historine e fundit ne raport me sllavet ashtu sic duan disa shtete europiane (jo te gjitha, kuptohet). Paske qendruar mu ne qytetin ku minoriteti turk eshte me i madhi ne krahasim me te gjitha qytetet e tjera te Kosoven, madje pothuajse i vetmi, por Prizereni eshte vetem nje qytet nga 32 qytetet qe ka Kosova. Edhe une ta bej me dije se jam mysliman shqiptar dhe ne se ti je shqiptar ortodoks, atehere dije se ti je vellau im dhe une jam vellau yt per nga gjaku, e jo greku, turku e serbi... Paqe

E dua letėrsinė Maska e Sorkadhe_Kelcyre
    Anėtarėsuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219
    me vjen keq te lexoj se ju gjykohet besimi shqiptareve te Kosoves. Besnikeria e tyre ndaj fese myslymane mendoj se eshte faktori kyc qe ata sot egzistojne . Nese do te ishin bere nje me orthodoksine serbe (gje qe gjithmone Serbet e kane enderruar) atehere do te ishte me e lehte per armiqte e shqiperise ta "trubullonin" edhe me shume te verteten.

Faleminderit Gon per hapjen e temes. Eshte gjithmone bukur ta lexosh historine apo me mire karakteristikat qe veshin cdo krahine shqiptare, nepermjet vargjeve e rimes.

Strofa e Permetit me e bukura !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sorkadhe_Kelcyre : 18-12-2012 mė 13:02
    What goes around---comes around

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Sorkadhe_Kelcyre Lexo Postimin
    me vjen keq te lexoj se ju gjykohet besimi shqiptareve te Kosoves. Besnikeria e tyre ndaj fese myslymane mendoj se eshte faktori kyc qe ata sot egzistojne . Nese do te ishin bere nje me orthodoksine serbe (gje qe gjithmone Serbet e kane enderruar) atehere do te ishte me e lehte per armiqte e shqiperise ta "trubullonin" edhe me shume te verteten.

Faleminderit Gon per hapjen e temes. Eshte gjithmone bukur ta lexosh historine apo me mire karakteristikat qe veshin cdo krahine shqiptare, nepermjet vargjeve e rimes.

Cfare te shtoj me teper e nderuar, vetem mund te them se aprovohet nga ana ime i gjithe ky shkrim qe ti ke shkruar me larte si plotesisht te vertete. Por nje here ma fshine kete postimin me larte, dikush qe mendoj se eshte shume progrek e prosllav dhe eshte kunder shqptareve te Kosoves me mish e me shpirte e bere kete gje, sepse shqiptari i vertete nuk do te fshinte kurr keto perkufizime te krahinave shqiptaqre sipas Nolit...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 18-12-2012 mė 13:33

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anėtarėsuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Citim Postuar mė parė nga Sorkadhe_Kelcyre Lexo Postimin

Faktori qe Shqypet e Dardanis sat rrojn, jane ata burra e cuca qi dhan jeten tue luftue sa me sllavin e sa me halldupin....jane ata foshnja qi rritun me tymin e kulls se djegun ninull krismen e alltis paten dhe djegesit kangen e alltis i kendun.......
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    puna eshte se secili nga ne Fjalet e te madhit Fanolit i marim si na intereson
    mos u mendoni me fjalet e nolit sepse nuk i kapni dot as ju as un
    Noli atehere kur ka thene keto gjera i ka thene sepse akoma kishte shqiptar me tradita
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2011
    Postime
    30
    Ne dogjem pak kisha sllavo-ortodokse 1500 vjecare, kurse ata (sllavet) dogjen me mijera shtepi, xhami, burra e gra, pleq e femij. Ne po shkruajme edhe historine e fundit ne raport me sllavet ashtu sic duan disa shtete europiane (jo te gjitha, kuptohet). Paske qendruar mu ne qytetin ku minoriteti turk eshte me i madhi ne krahasim me te gjitha qytetet e tjera te Kosoven, madje pothuajse i vetmi, por Prizereni eshte vetem nje qytet nga 32 qytetet qe ka Kosova. Edhe une ta bej me dije se jam mysliman shqiptar dhe ne se ti je shqiptar ortodoks, atehere dije se ti je vellau im dhe une jam vellau yt per nga gjaku, e jo greku, turku e serbi... Paqe
    Bravo Goni !Paqe . Paqja e Perendise qofte me TY . ( Nje i njohuri im ,shok , eshte vrare ne kete lufte ).

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •