Close

Rezultati i Sondazhit: Orthodoks, keni deshire te bashkohemi ne nje shtet te vetem?

Votues
35. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Jam PRO, por kam frike se do te ishim ne rrezik!

3 8.57%
  • Jam PRO, mendoj se do mbizoteronte toleranca!

21 60.00%
  • Jam Kunder, do te ishte ne rrezik komuniteti yne!

6 17.14%
  • Jam Kunder, thjesht nuk dua!

5 14.29%
Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 126
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    kjo fryme ka ardhur nga kosova. e jo nga ne.
    fryma eshte relative...dhe
    meqe ra fjala per kosoven , desha te te shpjegoj dicka , qe : Une nuk mund te ndikohem nga dikush apo dicka ...pa qene me pare i tille qe ne fillim..

jam i sigurte qe ne forumet greke e serbe nuk ka kaq tolerance sa ka ne foruminshqiptar ketu,
    dhe jam i sigurte qe nese shkruan ne ato forume kundra greqise apo serbise , do te ofendohesh me fjale nga me te rendat nga te gjithe anetaret e atyre forumeve , ...krahasoje kete fakt me realitetin ne foruminshqiptar ..dhe na akuzoni per intolerance.dhe per me teper thua qe:
    sepse gjuha e urrejtjes patetike stimulumi dhe perkrahja e saj te cojne ne nacionalizem
    habitem se ku e gjeni moralin t'i kaloni kufijte ,
    ju kerkoni padrejtesine, dhe ne vend te saj do te gjeni drejtesine qe do t'jua jape llogarine ne dore ...te plote.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bani : 15-12-2012 më 17:44
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Pyetja:
    Pergjigja; - Po me ke, me Shtetet e bashkuara te Evropes...?!
    JAM PRO!
    A sje PRO qe te bashkohesh me vellezerit e tu, te UNITED STATES OF ALBANIA a? Perse vella?

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Njeri hape nje teme e pyet orthodokset, disa ortodokse jane pro bashkimit, e disa orthodokse jane kunder bashkimit, 1 ateist del e thote se do te ishte ne rrezik komuniteti ortodoks, se ne 'kosovaret' po pergatisim pastrim fetar dhe etnik per ortodokset e Shqiperise. Del La Dova, patrioti i madh qe na meson per sulltanin si hero te shqiptarit, voton kunder bashkimit, se krishteret e Kosoves do ia prenin qafen po te bashkoheshim dhe do ia shembim xhamine e Tiranes mbi koken e tij. Pastaj vjen Albo me tregime e me barcoleta 'na ishin dy vellezer, e i kishin 2 ara, te dyte vellezerit ndahen qe te jetojne ndaras nga njeri tjetri' (te jetosh me vellane ne prona te ndryshme eshte ndryshe se te jetosh ne 2 shtete te ndryshme)...

Kosova do te perfitonte nga bashkimi me Shqiperine, islamizimi do te ngecte dhe shume 'misguided kosovans' do i riktheheshin identitetit te tyre, nuk do ta konsideronin baba Erdoganin por do t'i kishin syte nga Shqiperia.

P.s. O Akili i Trojes hiqe pash Zotin ate foto se po na tut vec me ate foto, per postime mos te flasim.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    A sje PRO qe te bashkohesh me vellezerit e tu, te UNITED STATES OF ALBANIA a? Perse vella?
    ceshte kjo mani, per nje shtet???? pse insistoni kaq shume????
    kosova tani eshte e lire. mund te marri zhvillimin qe deshirojne banoret. rruget me shqiperine jane te hapura, si per tregti ashtu edhe per levizje te lire..
    ci shtyn keta me cdo kusht te bashkohen????

nuk e shofin edhe ne forum qe mentalitetet jane te ndryshme//??? nje bashkim do te coje ne nje urrejtje me te madh nese ndodh...
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    ceshte kjo mani, per nje shtet???? pse insistoni kaq shume????
    kosova tani eshte e lire. mund te marri zhvillimin qe deshirojne banoret. rruget me shqiperine jane te hapura, si per tregti ashtu edhe per levizje te lire..
    ci shtyn keta me cdo kusht te bashkohen????

nuk e shofin edhe ne forum qe mentalitetet jane te ndryshme//??? nje bashkim do te coje ne nje urrejtje me te madh nese ndodh...
    Nji aqill s'i ndal shqiptarët. Aqilli le t'shkoje n'Greqi e t'bashkohet me vllaznit e tij atje. Aqill, pse rrin n'Shqipni?

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Selita80 Lexo Postimin
    Nji aqill s'i ndal shqiptarët. Aqilli le t'shkoje n'Greqi e t'bashkohet me vllaznit e tij atje. Aqill, pse rrin n'Shqipni?
    se jam ne shtepine time. dhe jam shume mire. prandaj nuk dua asnje bashkim me te tjeret.

ty po nuk te pelqeu ik jeto ne kosove, se atje mendojne si ty.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2012
    Postime
    51
    se jam ne shtepine time. dhe jam shume mire. prandaj nuk dua asnje bashkim me te tjeret.

Nuk eshte bashkim me te tjeret por eshte bashkim me pjesen tjeter te ndar pa drejtsisht........nese jas shfaqur ndryshime ne kultur ato munden edhe te zhduken.............

Jam kunder bashkimit per nje koh te shkurter, mendoj se njeher duhet te punojm shum ne te gjitha sferat, e pastaj bashkimi le te vij shkall shkall dhe te jet proces i pakthyeshem.........
    frigohem se nese haptazi lfasim per bashkim, do ta rrisim albanofobin e fqinjeve.........

por sidoqoft jam skeptik se koheve te fundite kjo tem eshte shum e perhapur neper mediume, dhe mendoj se kjo eshte kampanj antishqiptare..........

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670

Kur u bo shpia jote Shqipnia? Me sa kam lexu ktu, ti zemrën e shpirtin e ke n'Greqi. Normale që s'do bashkim me t'tjerët se grekt nuk duan bashkim me kënd e le t'rrinë vetëm. Por n'Shqipni mos fut hund't se t'shkurtohen. More vesh?

Citim Postuar më parë nga sarris Lexo Postimin
    Nuk eshte bashkim me te tjeret por eshte bashkim me pjesen tjeter te ndar pa drejtsisht........nese jas shfaqur ndryshime ne kultur ato munden edhe te zhduken.............

Jam kunder bashkimit per nje koh te shkurter, mendoj se njeher duhet te punojm shum ne te gjitha sferat, e pastaj bashkimi le te vij shkall shkall dhe te jet proces i pakthyeshem.........
    frigohem se nese haptazi lfasim per bashkim, do ta rrisim albanofobin e fqinjeve.........

por sidoqoft jam skeptik se koheve te fundite kjo tem eshte shum e perhapur neper mediume, dhe mendoj se kjo eshte kampanj antishqiptare..........
    pikerisht kjo eshte ...dhe une mendoj qe eshte e mire programuar dhe e financuar..
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Selita80 Lexo Postimin
    Kur u bo shpia jote Shqipnia? Me sa kam lexu ktu, ti zemrën e shpirtin e ke n'Greqi. Normale që s'do bashkim me t'tjerët se grekt nuk duan bashkim me kënd e le t'rrinë vetëm. Por n'Shqipni mos fut hund't se t'shkurtohen. More vesh?
    po me ngaterron me veten me duket. qe po ha shuplaka sa here qe te shkon ndermend shqiperia e madhe.

Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •