Close

Rezultati i Sondazhit: Orthodoks, keni deshire te bashkohemi ne nje shtet te vetem?

Votues
35. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Jam PRO, por kam frike se do te ishim ne rrezik!

3 8.57%
  • Jam PRO, mendoj se do mbizoteronte toleranca!

21 60.00%
  • Jam Kunder, do te ishte ne rrezik komuniteti yne!

6 17.14%
  • Jam Kunder, thjesht nuk dua!

5 14.29%
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 126
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    te vjen inat qe kristianizmi eshte prezent qe ne shek e 1 ??????

ne kulturen perndimore , njerzit kur debatojne, japin opinion per tezat qe kane debatuesit
    ne kulturen orientale , njerezit kapen ne personale se kush je ti e kush jam une. dhe nuk i prekin tezat qe diskutojne.
    qellimisht e perzieve kristianizmin me perkatesine kombetare,......tjeter fe e tjeter kombesi,

une nuk kam asnje inat , sepse llogari para Zotit do te jap vetem per veten time "personalisht" ,
    kurse ti Akili-A do te japesh llogari per gjithe propaganden antishqiptare qe po ben ,pasi qe je duke u shitur si shqiptar (kur nuk je), me qellim per te permbledhur kjo propagandoja tende edhe shqiptaret ortodokse te painformuar si duhet ne ato prapaskenat etnike me sfond fetar,

dhe nje here tjeter pyetja ..."NGA E KE PREJARDHJEN ETNIKE"
    mos e perziej kete here me fene ..nuk ka lidhje feja , sot nje njeri eshte mysliman dhe neser ne mengjes behet i krishtere..eshte ceshtje bindjeje ...po te pyes per kombesine , jo per fene.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bani : 15-12-2012 më 15:45
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    qellimisht e perzieve kristianizmin me perkatesine kombetare,tjeter fe e tjeter kombesi,

une nuk kam asnje inat , sepse llogari para Zotit do te jap vetem per veten time "personalisht" ,
    kurse ti Akili-A do te japesh llogari per gjithe propaganden antishqiptare qe po ben ,pasi qe je duke u shitur si shqiptar (kur nuk je), me qellim per te permbledhur kjo propagandoja tende edhe shqiptaret ortodokse te painformuar si duhet ne ato prapaskenat etnike me sfond fetar,

dhe nje here tjeter pyetja ..."NGA E KE PREJARDHJEN ETNIKE"
    mos e perzier kete here me fene ..nuk ka lidhje feja , sot nje njeri eshte mysliman dhe neser ne mengjes behet i krishtere..eshte ceshtje bindjeje ...po te pyes per kombesine , jo per fene.
    feja me kulturen jane te lidhura.
    nese do ti perkisje kultures kristiane, nuk do ta beje kete pyetje pasi te jam pergjigjur.

ne forum, dhe te kjo teme tarjtojme dhe diskutojme teza dhe pikpamje mbi temen. dhe ti duhesh ti pergjigjesh tezave. e jo ta banalizosh biseden ne PERSONALE.

perpjekja jote ta kthesh biseden ne personale te zbulon si nje oriental ne kulture.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-12-2012
    Postime
    53
    Shumica vendos ndoshta edhe 5/6% apo 10% e Muslimanve munden me qen kunder por kjo esht irelevante e pa perfillshme ne qofte se shumica jane pro Bashkimit, Nuk e di pse duhet te shtrohet nje pytj e tille e cila ne qdo forme esht e`pa perfillshme,

feja me kulturen jane te lidhura.
    nese do ti perkisje kultures kristiane, nuk do ta beje kete pyetje pasi te jam pergjigjur.

ne forum, dhe te kjo teme tarjtojme dhe diskutojme teza dhe pikpamje mbi temen. dhe ti duhesh ti pergjigjesh tezave. e jo ta banalizosh biseden ne PERSONALE.

perpjekja jote ta kthesh biseden ne personale te zbulon si nje oriental ne kulture.
    kjo nuk eshte arsyeja..po eshte pasoja,
    une nuk te thash te me tregosh as emrin e familjes , e as qytetin ...thjesht te pyeta per kombesine....dhe ketu nuk do te kishte asgje personale,
    por nuk eshte e veshtire qe : nga mospergjigja e kesaj pyetje dhe nga postimet e tua ne forum, te konkludoje dikush ne faktin e thjeshte qe ti je nje antishqiptar qe shitesh si shqiptar ,
    dhe per faktin e thjeshte se te kemi toleruar shume, desha te te sqaroj qe edhe pse poston me tendenca gjoja fetare , qe ne thelb jane antishqiptare , me shume keto postime tuaja na e shtojne bindjen se shqiptaret duhet te jene te bashkuar pa dallim feje , per te perballuar gjithe koalicionin antishqiptar ne ballkan qe cuditerisht fshihet nen petkun e tolerances dhe kultures perendimore ..kur ne fakt keto jane ideologjia me anadollake dhe e prapambetur ,

ne fakt ju nuk po e kuptoni , por po beni nje pune te shkelqyeshme , pasi me ne fund shqiptaret po binden per nevojen e mbeshtetjes tek njeri tjeteri pa dallim feja apo vendndodhje neper ballkan ,
    nje fe duhet te kishte njeriu , pasi nje Zot eshte , pastaj secili do te jape llogari sipas veprave te tij ne kete bote,
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    kjo nuk eshte arsyeja..po eshte pasoja,
    une nuk te thash te me tregosh as emrin e familjes , e as qytetin ...thjesht te pyeta per kombesine....dhe ketu nuk do te kishte asgje personale,
    por nuk eshte e veshtire qe : nga mospergjigja e kesaj pyetje dhe nga postimet e tua ne forum, te konkludoje dikush ne faktin e thjeshte qe ti je nje antishqiptar qe shitesh si shqiptar ,
    dhe per faktin e thjeshte se te kemi toleruar shume, desha te te sqaroj qe edhe pse poston me tendenca gjoja fetare , qe ne thelb jane antishqiptare , me shume keto postime tuaja na e shtojne bindjen se shqiptaret duhet te jene te bashkuar pa dallim feje , per te perballuar gjithe koalicionin antishqiptar ne ballkan qe cuditerisht fshihet nen petkun e tolerances dhe kultures perendimore ..kur ne fakt keto jane ideologjia me anadollake dhe e prapambetur ,

ne fakt ju nuk po e kuptoni , por po beni nje pune te shkelqyeshme , pasi me ne fund shqiptaret po binden per nevojen e mbeshtetjes tek njeri tjeteri pa dallim feja apo vendndodhje neper ballkan ,
    nje fe duhet te kishte njeriu , pasi nje Zot eshte , pastaj secili do te jape llogari sipas veprave te tij ne kete bote,
    Saktesisht,jane po keta tipa qe sollen ngritjen e Spahijve etj,e kam thene dhe nje here tjeter,nqs nacionalizmi shqiptar eshte ne rritje,eshte pikerisht sepse qarkullojn tipa si ky,jasht dhe brenda vendit...

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    Saktesisht,jane po keta tipa qe sollen ngritjen e Spahijve etj,e kam thene dhe nje here tjeter,nqs nacionalizmi shqiptar eshte ne rritje,eshte pikerisht sepse qarkullojn tipa si ky,jasht dhe brenda vendit...
    kjo fryme ka ardhur nga kosova. e jo nga ne.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    kjo fryme ka ardhur nga kosova. e jo nga ne.
    jo more djal,po kur shohin tipa si ty qe mundohen te cperbejne cdo gje qe ka lidhje me Shqiperine,duke mbrojtur inerresat e te tjereve(shihe veten si kercen,kur thot njeri dicka per greqine,ti na ule dhe aristidh kolen),nuk lene gje neper forume,duke mos vleresuar asgje Shqiptare,ai tjetri ndihet ne mbrojtje, dhe atehere pra ngrihet nacionalizmi,ne mbrojtje nga tipa si ti,qe luani me SHQIPERINE e jugut.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 15-12-2012 më 16:27

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    jo more djal,po kur shohin tipa si ty qe mundohen te cperbejne cdo gje qe ka ligje me Shqiperine,duke mbrojtur inerresat e te tjereve(shihe veten si kercen,kur thot njeri dicka per greqine,ti na ule dhe aristidh kolen),nuk lene gje neper forume,duke mos vleresuar asgje Shqiptere,ai tjetri ndihet ne mbrojteje, dhe atehere pra ngrihet nacionalizmi,ne mbrojtje nga tipa si ti,qe luani me SHQIPERINE e jugut.
    sepse gjuha e urrejtjes patetike stimulumi dhe perkrahja e saj te cojne ne nacionalizem.

ps. nese del nje grek i agimit te arte dhe flet me nje gjuhe urrejtje ndaj shqiptareve, ti duhet te kopjosh ate????
    kur ti e ben kete gje, nuk ke asnje dallim nga nazisti dhe nacionalisti grek.
    kosovaret duhet te kuptojne qe ka edhe njerez te tjere qe nuk i pelqen ajo menyre te funksionuari, por qe perpiqen te ngrejne ura miqesie me greket, por edhe me kombesite e tjera.
    dhe menyra me e mire te shmangesh konfliktet ne ballkan eshte tu shtypesh koken nacionalistave.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    sepse gjuha e urrejtjes patetike stimulumi dhe perkrahja e saj te cojne ne nacionalizem.

ps. nese del nje grek i agimit te arte dhe flet me nje gjuhe urrejtje ndaj shqiptareve, ti duhet te kopjosh ate????
    kur ti e ben kete gje, nuk ke asnje dallim nga nazisti dhe nacionalisti grek.
    kosovaret duhet te kuptojne qe ka edhe njerez te tjere qe nuk i pelqen ajo menyre te funksionuari, por qe perpiqen te ngrejne ura miqesie me greket, por edhe me kombesite e tjera.
    dhe menyra me e mire te shmangesh konfliktet ne ballkan eshte tu shtypesh koken nacionalistave.
    ku e ke urrejtejen?ne po flasim me fakte e dokumeta te cilat ty nuk te pelqejne,urrejtja e grekerve ne kohe ndaj nesh ka zgjuar dhe urrejtjen e shqiptareve,sepse sic thote nje fjale ate qe jep ate do marresh,pra urrejtje merr urrejtje jep,ty nuk te bejne pershtypje as zorret e shqiptareve e as te tjerat qe kemi thene,te cilat jane vitet e fundit,per te mos shkuar me mprapa,se kam lexuar gjekundi mendimin tend per keta ngjarje,nga ty kam kuptuar se per ty per cdo gje fajin e kane shqiptaret,cpune kam une me agimin e arte?ata kan urrejtjeve ndaj njerezve kurse un ndaj politikave dhe aksioneve,meso disa gjera perpara se te besh krahasime te tilla,me agimin e arte jeni ju qe i prisni me krahe te hapur sa here vine ne shqiperi,un politiken dhe sistemin grek kritikoj,dhe ne sistem futen shume gjera qe duhet te kuptosh nuk kam asgje me grekun si individ,pra mos me krahaso mua me agimin e arte,sepse ne jemi te sulmuar,nuk sulmojme,jane te tjere ata qe na sulmojne,te thashe ne jemi ne mbrojtje...

me mire se askushe tjeter,juve zagarve grek e pseudoshqipetare,ju demaskojne vet vellezerit tane ortodoks nga jugu,e nga kudo ndodhur tjeter...

nuk ka krim e paftyresi me te madhe se te shesesh gjakun tend per interesa e dogma fenash e per ideologjira politike,ku ne fakt kane pasur gjithmone nje qellim tjeter ne vete,pushtimin e nenshtrimin e asimilimin e trojeve pellazgo ilire shqipetare...i kemi vuajtur keto dy semundje e murtaja teper thell,me lekuren e gjakun tone...do jemi nje trup e nje shpirt,e do i japim llogari vetem atije Zote qe na krijoi,Amen e Amin...

te ju bijme ketyre zvarranike qe ngrejne koken te na kafshojne edhe sot pabesishte,se gjarperinjve vetem kur ju pritet koka,ahere nuk do munde te kafshojne me...pjelle e poshter
    Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 15-12-2012 më 16:56
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •