Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 121
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Hajde hajde naaaa, o lumet lumet naaaa......hajde jaro tallavaja, hajde....kesaj rradhe paske fillu me kris edhe me topa e tanke....

O Mandi, kujdes kur "debaton" me Cercizin, se e din ti....une bej me boje !!
    !Si nuk ke turp ta permendesh emrin e njerit prej heronjve me te medhenj te Shqiperise, ti qe je kelysh i atyre kunder te cileve heroi luftoi??!!
    E kupton se sa larg eshte krimbi nga Shqipet?!
    Ato me larte qe i citon si "ofendime" te fese tende, nuk jane ofendime ndaj FESE tende, por nese jan ofendime, atehere ndaj teje......une shume i qarte isha ne pyetjen, NJE OFENDIM, qofte edhe 10 shkalle me i ulet se ofendimet qe i ben ti ndaj islamit, ndaj krishterimit !!!

Te "potencohet" se per 1500 vjet shqiptaret nuk kane njohur shkrim e lexim eshte FAKT, nuk eshte OFENDIM...........

Kur "islami" i URREN pederastet, e OFENDONKA krishterimin......hajde tallava, hajdeeeeeeeeeeeee
    Krimbat islamike, as sot e kesaj dite nuk dine ta lexojne shqipen!! Shqiptari shkruan se Islami fyen gjinine njerezore e krimbi islamik piskat se paska fyer krishterimin!!
    Secili njeri gjate periudhes otomane ka dijt se paku lexim te kuranit, ngase cdo "nahije" ka patur xhami, cdo xhami ka patur mektep, kjo ne cdo aspekt eshte "alfabetizem".........kunderargumento, por, nuk eshte "argument" se aty eshte mesuar leximi i kuranit, e jo historia e skenderbeut.....e me se paku vlen kjo si "pergjigje" ne pyetjen time, per me me sjelle OFENDIME te vellezerve te mij ndaj FESE TE KRISHTERE....mos harro, kjo ish pyetja.
    Sipas krimbave, çdo Shqiptar paska ditur te lexoje harapçe nen Turqi?! Pfff......
    A nuk je ti "ekzemplare" shembullore, se muslimanet shqiptare kane nevoje per mbrojtje, po qe se do te arrinte nje tip si ti ne potence politike dhe ushtarake ???, tregom, cilin para do ta PAGEZOJE, djalin e tezes, kojshine, hallen ???............perseri, clidhje ka kjo me PYETJEN time ???, ku sheh OFENDIM te krishterimit ketu ???
    Ofendim te Kombit, Tunxh!! Lere krishterimin, pasi nuk mund te fyhet feja qe polli humanizmin dhe kulturen evropiane e aq me pak kam ndermend t'i dal ne mbrojtje.
    Jar gjysmaki, edhe me sarkazma ke probleme ???, nuk mu pergjigje, se KU e MBESHTETEN ushtaret osmanlij "prerjen e kokave te bebeve", ne KURAN apo ne SUNET ???, mundesisht me "hadithe" dhe "referenca historike"............por edhe kjo, c'lidhje "kausale" ka me pyetjen time ???.........PS: cka jane REFERENCAT, cokollada ???
    Mbeshteten ne krimbat qe sot krenohen me ta e, pa shih, vetem islamiket krenohen me ta!!
    Ti peshtyn mbi kalifin e myslimaneve ne personin e sulltan Mehmetit qe "shymte qirirat me kokat e prera te bebeve", po apo jo!!
    PS: jarush, si njeri i RRITUR E I PJEKUR QE JE, a nuk te behet bajat dhe e tepruar kjo me "krymbat" ???, thjesht per arsye teknike, nuk ke fjale tjeter adekuate me te civilizuar, apo AQ e ke intelektin, dhe nuk te kap fjale tjeter me te pershtatshme se ajo me "krymba" ???
    Mirepriten sugjerimet, Tunxh!! Me keshillo ndonje fjale tjeter qe i pershkruan me mire "krimbat osmanllinj" dhe do ta marrim ne shqyrtim!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 14-12-2012 më 08:25
    Jarigas

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    !Si nuk ke turp ta permendesh emrin e njerit prej heronjve me te medhenj te Shqiperise, ti qe je kelysh i atyre kunder te cileve heroi luftoi??!!
    E kupton se sa larg eshte krimbi nga Shqipet?!
    Krimbat islamike, as sot e kesaj dite nuk dine ta lexojne shqipen!! Shqiptari shkruan se Islami fyen gjinine njerezore e krimbi islamik piskat se paska fyer krishterimin!!
    Sipas krimbave, çdo Shqiptar paska ditur te lexoje harapçe nen Turqi?! Pfff......
    Ofendim te Kombit, Tunxh!! Lere krishterimin, pasi nuk mund te fyhet feja qe polli humanizmin dhe kulturen evropiane e aq me pak kam ndermend t'i dal ne mbrojtje.
    Mbeshteten ne krimbat qe sot krenohen me ta e, pa shih, vetem islamiket krenohen me ta!!
    Ti peshtyn mbi kalifin e myslimaneve ne personin e sulltan Mehmetit qe "shymte qirirat me kokat e prera te bebeve", po apo jo!!
    Mirepriten sugjerimet, Tunxh!! Me keshillo ndonje fjale tjeter qe i pershkruan me mire "krimbat osmanllinj" dhe do ta marrim ne shqyrtim!!
    Shih ti baba i fukarallekut, mos me u kreno ketu me GJAK MUSLIMANI nga dhomat me tavane te arta te vatikanit.

Ti as qe e din se cka do te thote fjala TURP.....TURP eshte, ne njeren ane te respektosh nje atdhetare si Cercizi, e ne anen tjeter te ja quajsh familjen KRIMB. Mase turp, eshte thjesht nje idiotesire e papare ne kete forum.

Mbylle tash, futi mend ne koke si thot populli, pastroje fjalorin, dhe lajmerohu perseri, do te bejshe mire me nje NICK tjeter, si per shembull Jarigas 2.0.

pfffffffffffff..............edhe kjo u ndegjuar ketu, nje taliban i vatikanit te krenohet me patriotizmin e shqiptareve....OOOOO NJERI, GJALLE JEMI NE, GJAKUN E MUSLIMANEVE NUK DO TA INSTRUMENTALIZOSH TI me gjysemdijen vetmassakruese qe e ke...............a te kam thane, kur do ta sjellish ne barazpeshe "inteligjencen emocionale me ate mendore", atehere lajmerohu, dhe ndoshta mund te te vlejne fjalet me shume se PESE pare....

Hajt ik tash per tallavaja.....na meso se rilindasit nuk ja kane krujt per fe, na meso se civilizimi perendimore eshte pjelle nga "kisha".....na meso se ne boten e kesulkuqes ate qe e fol, ajo eshte e vertete....

tungi
    albanish by nature

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Shih ti baba i fukarallekut, mos me u kreno ketu me GJAK MUSLIMANI nga dhomat me tavane te arta te vatikanit.

Ti as qe e din se cka do te thote fjala TURP.....TURP eshte, ne njeren ane te respektosh nje atdhetare si Cercizi, e ne anen tjeter te ja quajsh familjen KRIMB. Mase turp, eshte thjesht nje idiotesire e papare ne kete forum.

Mbylle tash, futi mend ne koke si thot populli, pastroje fjalorin, dhe lajmerohu perseri, do te bejshe mire me nje NICK tjeter, si per shembull Jarigas 2.0.

pfffffffffffff..............edhe kjo u ndegjuar ketu, nje taliban i vatikanit te krenohet me patriotizmin e shqiptareve....OOOOO NJERI, GJALLE JEMI NE, GJAKUN E MUSLIMANEVE NUK DO TA INSTRUMENTALIZOSH TI me gjysemdijen vetmassakruese qe e ke...............a te kam thane, kur do ta sjellish ne barazpeshe "inteligjencen emocionale me ate mendore", atehere lajmerohu, dhe ndoshta mund te te vlejne fjalet me shume se PESE pare....

Hajt ik tash per tallavaja.....na meso se rilindasit nuk ja kane krujt per fe, na meso se civilizimi perendimore eshte pjelle nga "kisha".....na meso se ne boten e kesulkuqes ate qe e fol, ajo eshte e vertete....
    PO ai vrau bimbashin mysliman more djale e ngriti Shqiptaret kunder osmanllinjve!!! Luftoi edhe kunder Haxhi Qamilit!!Tashi, ju krimbat islamike po krenoheni edhe me ata qe vrane myslimane??!! Pse atehere nuk krenoheni me Gjergj Kastriotin??!!
    Familja e tij, asnjehere nuk u krenua me sulltan Mehmetin II, prandaj mos e perzi me veten dhe krimbat e tjere!!

Nga fjala e lamtumirës së Pater Anton Harapit:
    “Ndaluni! Ku veni burra?!
    Çerçiz e Muço, dy fjalë ka me ju Shkodra Kreshnike, ktu në log të kuvendit para se të daheni. Do ta leni Shkodrën, të shkoni e të pushoni atje, ku së parit pat t’amblat rreze të diellit, ku, si filiza të shndoshtë, gëzueshëm e rritët shtatin, atje prej kah Shqypnija u qiti dhe u ndriti!
    …Veç, o burra, qi, dekun, flitni, të metun, njalleni, të hupun, sod ndritni, kah rreth e rrokull t’i bini Shqypnis, deh, lshonie nji za, at zanin t’uej kumbues si të luajve, diftoni djelmnis shqiptare shka u ushqeu idealin, shka u mbajti karakterin, shka u bani të pavdekshëm.
    ….T’i diftojm, po, botës, se shqyptarët janë njimend burra; se mund të jemi Toskë e Gegë, muhamedan e kristjan, e njiherit shqyptarë të njimendtë.
    Zoti i vërtetë e atdheu le të na bashkojn, Zoti e atdheu të na mbajn, me Zot e me Atdhe të lumnojm!”

Shko e zvarritu me tej tashi e jepi pergjigje pyetjes qe s'ke guxim t'i pergjigjesh:
    Jarigas

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    PO ai vrau bimbashin mysliman more djale e ngriti Shqiptaret kunder osmanllinjve!!! Luftoi edhe kunder Haxhi Qamilit!!Tashi, ju krimbat islamike po krenoheni edhe me ata qe vrane myslimane??!! Pse atehere nuk krenoheni me Gjergj Kastriotin??!!
    Familja e tij, asnjehere nuk u krenua me sulltan Mehmetin II, prandaj mos e perzi me veten dhe krimbat e tjere!!

Nga fjala e lamtumirës së Pater Anton Harapit:
    “Ndaluni! Ku veni burra?!
    Çerçiz e Muço, dy fjalë ka me ju Shkodra Kreshnike, ktu në log të kuvendit para se të daheni. Do ta leni Shkodrën, të shkoni e të pushoni atje, ku së parit pat t’amblat rreze të diellit, ku, si filiza të shndoshtë, gëzueshëm e rritët shtatin, atje prej kah Shqypnija u qiti dhe u ndriti!
    …Veç, o burra, qi, dekun, flitni, të metun, njalleni, të hupun, sod ndritni, kah rreth e rrokull t’i bini Shqypnis, deh, lshonie nji za, at zanin t’uej kumbues si të luajve, diftoni djelmnis shqiptare shka u ushqeu idealin, shka u mbajti karakterin, shka u bani të pavdekshëm.
    ….T’i diftojm, po, botës, se shqyptarët janë njimend burra; se mund të jemi Toskë e Gegë, muhamedan e kristjan, e njiherit shqyptarë të njimendtë.
    Zoti i vërtetë e atdheu le të na bashkojn, Zoti e atdheu të na mbajn, me Zot e me Atdhe të lumnojm!”

Shko e zvarritu me tej tashi e jepi pergjigje pyetjes qe s'ke guxim t'i pergjigjesh:
    O shoq,

Per kete edhe te pyeta cka eshte karakteristika e luftes QYTETARE ???, ti qe je rrit nen sundimin e enver kodoshit duhet me e dijtur me mire se une. Ku vellau (i gjakut apo i fese) vritet me vellaun per ideale te ndryshme. Ketu aman nuk ish pointa.

Pointa ish pikerisht aty, ku ne njeren ane ja quan Topullajve famijen "krimba" e ne anen tjeter qahesh e perciresh se gjoja patriotizmi i tyre te prek ne piken e zemres.

Ti shoq e ke humb kredibilitetin nga verbesia fetare qe e ke ne shpirt. Po perseritem, sile njehere ne barazpeshe inteligjencen emocionale me ate mendore, e lajmerohu pastaj ketu.

Kjo gjendja e jote i ngjan thjesht nje PARAZITI, i cili ushqehet me MUNDIN DHE DJERSIN e tjetrit.

Po te mos ish gjalle asnje musliman shqiptare, po mos te kishim deshmitare okulare, edhe Adem Jashari do te behej "kurban" i vatikanit. MJAFT !!!

Sa e nderoj une skenderbeun ti as nen hijen e nderit qe ja bej une nuk je !, ti e INSTRUMENTALIZON sic e ben vatikani i qelbur i joti, e sic te ka mesuar edhe teje te mbrojsh vlera artificiale kunder gjakut tend.....apo kunder kujt je ka derdellit ???.......e ke vene njehere gshtin ne mendje ???, i ik realitetit duke u zhyt ne "surealitetin" ku Nuh Musa dhe gjithe muslimanet qe e mbrojn nderin e stergjysherve i "etiketon" si mbrojtes te sulltanave e intereseve joshqiptare gjate 600 viteve te fundit !!!, dhe me kete automatikisht edhe kundershtare te figures historike te skenderbeut, ngase ai i ka luftuar sulltanet.

hajt tung tash....

PS: cfare mesazhi ke mare nga fjalimi qe citove ???, hajt na GEZO me perlen e rradhes.....
    albanish by nature

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    O shoq,

Per kete edhe te pyeta cka eshte karakteristika e luftes QYTETARE ???, ti qe je rrit nen sundimin e enver kodoshit duhet me e dijtur me mire se une. Ku vellau (i gjakut apo i fese) vritet me vellaun per ideale te ndryshme. Ketu aman nuk ish pointa.
    Me kete , mos kerkon te argumentosh vrasjet vellavrasese ndermjet suniteve dhe shijave??!
    Sidoqofte, "inxhenjer" me "civilizim te larte" islam, nuk egziston "lufta qytetare"!! Ndoshta kishe ndermend "luften e klasave".....mesohet ne tetevjeçare, Tunxh!!
    Pointa ish pikerisht aty, ku ne njeren ane ja quan Topullajve famijen "krimba" e ne anen tjeter qahesh e perciresh se gjoja patriotizmi i tyre te prek ne piken e zemres.
    Topullinjte luftuan kunder osmanllinjve Tunxh!! A e ben ti kete??!!
    Atehere, çte ben te mendosh se kur t'i sillesh si krimb, ke ndonje gje te perbashket me Topullinjte??!!
    Kjo gjendja e jote i ngjan thjesht nje PARAZITI, i cili ushqehet me MUNDIN DHE DJERSIN e tjetrit.
    A nuk jane krimbat pikerisht shembulli i parazitizmit??!!
    Po te mos ish gjalle asnje musliman shqiptare, po mos te kishim deshmitare okulare, edhe Adem Jashari do te behej "kurban" i vatikanit. MJAFT !!!
    A thua Adem Jashari nuk do t'i kishte luftuar osmanllinjte e tu te dashur??!!
    Sa e nderoj une skenderbeun ti as nen hijen e nderit qe ja bej une nuk je !,
    Si e nderon, Tunxh, si "komandat te ushtrise turke" apo si prijes te Shqiptareve kunder sulltaneve kalifo-myslimane apo duke i preferuar Ballabanin??!! Pergjigju, ne mos qofsh krimb!!
    ti e INSTRUMENTALIZON sic e ben vatikani i qelbur i joti, e sic te ka mesuar edhe teje te mbrojsh vlera artificiale kunder gjakut tend.....apo kunder kujt je ka derdellit ???.......e ke vene njehere gshtin ne mendje ???, i ik realitetit duke u zhyt ne "surealitetin" ku Nuh Musa dhe gjithe muslimanet qe e mbrojn nderin e stergjysherve i "etiketon" si mbrojtes te sulltanave e intereseve joshqiptare gjate 600 viteve te fundit !!!,
    Epo krimbi prandaj eshte i tille, se jo vetem qe s'ka shtulle kurrizore, por s'ka as fytyre!!! Ja ku po ta sjell edhe nje here kete "mbrojtejen e nderit te stergjysherve" te te gjithe myslimaneve:
    ....o brandi, mantra barletiane na eshte e njohur bre djalosh.......

Sot kane ndryshuar rrethanat.....muslimaneve u intereson Skender Beu, i cili ish kommandant i ushtrise otomane, i cili u emerua mu me nofken e nje shqiptari te famshem, te cilit ju zoteruan jo vetem pronat e familjes se tije, por edhe me shume....si erdhen keto zhvillime.....perse "dezertoj" skenderbeu mu pas luftes se nishit, perse jo me heret, apo me vone.....
    tungi
    ..apo te ketij krimbit tjeter:
    Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Mehmet Sulltan Fatihu ka qen komandanti i cili eshte bekuar nga Muhamedi a.s. para 1400 viteve !

Si besimtar musliman, jam krenar qe nje njeri me kaq vlere te madhe ndertoi xhamia ne trevat tona, dhe na largoi nga erresira e kishave latine qe per hic me pak se 1500 vite, nuk e kishin mesuar popullin as edhe 1 shkronje te vetem !! U dasht iluminizmi otoman qe te na hapej syt karshi kesaj bote, qe ne si shqiptar, vetem n'ate epok e zbuluam.
    hajt tung tash....
    Hajt, zvarritu tutje vathes, Tunxh!! Ne vathe ka vend per lope e jo per krimba!!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Me kete , mos kerkon te argumentosh vrasjet vellavrasese ndermjet suniteve dhe shijave??!
    Sidoqofte, "inxhenjer" me "civilizim te larte" islam, nuk egziston "lufta qytetare"!! Ndoshta kishe ndermend "luften e klasave".....mesohet ne tetevjeçare, Tunxh!!
    Topullinjte luftuan kunder osmanllinjve Tunxh!! A e ben ti kete??!!
    Atehere, çte ben te mendosh se kur t'i sillesh si krimb, ke ndonje gje te perbashket me Topullinjte??!!
    A nuk jane krimbat pikerisht shembulli i parazitizmit??!!
    A thua Adem Jashari nuk do t'i kishte luftuar osmanllinjte e tu te dashur??!!
    Si e nderon, Tunxh, si "komandat te ushtrise turke" apo si prijes te Shqiptareve kunder sulltaneve kalifo-myslimane apo duke i preferuar Ballabanin??!! Pergjigju, ne mos qofsh krimb!!
    Epo krimbi prandaj eshte i tille, se jo vetem qe s'ka shtulle kurrizore, por s'ka as fytyre!!! Ja ku po ta sjell edhe nje here kete "mbrojtejen e nderit te stergjysherve" te te gjithe myslimaneve:

..apo te ketij krimbit tjeter:

Hajt, zvarritu tutje vathes, Tunxh!! Ne vathe ka vend per lope e jo per krimba!!!

O cuni,

Cka fol pash zotin, cka komenton ne ajer, cka vjell nonsense ???

Shume i qarte isha, nese i mer atdhetaret e rilindjes, qe ishin dermueshem MUSLIMAN, dhe i fut truc me gjithe atdhetaret jomusliman ne nje tenxhere te vatikanit, atehere do ta pres koken lala. Parazitet nuk hane buke ne kete mesele, se ja u tregojm vendin MENJEHERE po qe se e don nevoja.

PO, natyrisht se Adem Jashari do te kish luftuar cdo padrejtesi te ndonje despoti osman...........apo "osmanlijt" ???.........din te "diferencosh" ketu, apo nuk e njeh "vatikani" dallimin, ngase cdo osmanlij eshte kundershtare, pra, cdo musliman, ngase osmanlij=musliman. Dhe qe te dy jane "blaaaaaaaaaak"..........Rahmetli Ademi nuk ka qene "vatikan" por ka qene dembabadem, dhe e ka dijt ta mbroje NDERIN e babes dhe te nenes. Ketu nuk ta mban zuza te komentosh ne stilin e njohur te reaguesit dhe dezinformuesit, se i ke forumistet ne shumice DESHMITARE okulare. Pra, djallezimi i natyres tende eshte i dukshem dhe i qarte, je me motive MISSIONARI nder shqiptaret ketu. Ke ardhe ti mbrosh interesat e vatikanit, dhe nuk kursen per kete "kurth" edhe veglat me te padrejta dhe me te shemtuara njerezore, sic jane manipulimi, keqperdorimi dhe dhunimi i intencionit te njerezve.

Mbaja nga ke ardhe, se do te beje me boje....si gjaku im Cercizi.....

tungi
    albanish by nature

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Shume i qarte isha, nese i mer atdhetaret e rilindjes, qe ishin dermueshem MUSLIMAN, dhe i fut truc me gjithe atdhetaret jomusliman ne nje tenxhere te vatikanit, atehere do ta pres koken lala. Parazitet nuk hane buke ne kete mesele, se ja u tregojm vendin MENJEHERE po qe se e don nevoja.
    Qysh bre Tunxh, njehere krenohesh me Perandorine osmane qe na solli "civilizimin e larte" dhe "alfabetizimin e pashoq", e nje minute me pas krenohesh me ata qe i bene varrin kesaj Perandorie pikerisht per te hapur shkollat shqipe??!!
    PO, natyrisht se Adem Jashari do te kish luftuar cdo padrejtesi te ndonje despoti osman...........apo "osmanlijt" ???........
    Si thua ti Tunxh, a do t'i kishte luftuar Jashari pushtuesit osmanllinj, po apo jo??!!
    je me motive MISSIONARI nder shqiptaret ketu.
    Patjeter qe eshte ashtu Tunxh, jam misionar i Shqiptarise nder kelyshet e osmanizmit!!
    Mbaja nga ke ardhe, se do te beje me boje....si gjaku im Cercizi.....
    Tunxh, a ka ndonje nga ata atdhetaret e Rilindjes qe ishin derrmueshem mysliman, ndonje qe nuk e ka luftuar pikerisht ate perandori qe ti levdon??!! Pergjigju kesaj pyetjeje e pastaj shko e zvarritu tutje me "subuhanen e kuluvallahun" tend te mjere....!
    Jarigas

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Qysh bre Tunxh, njehere krenohesh me Perandorine osmane qe na solli "civilizimin e larte" dhe "alfabetizimin e pashoq", e nje minute me pas krenohesh me ata qe i bene varrin kesaj Perandorie pikerisht per te hapur shkollat shqipe??!!
    Si thua ti Tunxh, a do t'i kishte luftuar Jashari pushtuesit osmanllinj, po apo jo??!!
    Per tipin e Nuh Musas kjo ska rendesi, rendesi eshte me bo propagande. Rendesi eshte me i nxjerr ata qe kundershtuan sheriatin, shtetin islamik, alfabetin e Alllahut e Kuranit, osmanet e ligjet e Kuranit si myslimane... cka i intereson ketij cka poston, a i bien ne kundershtim postimet me njeri tjetrin, me rendesi eshte me bo 'debat' se a ka te vertete dicka aty nuk eshte me rendesi, me rendesi eshte me bo krejt mjegullnaje e terr e ma zi.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Per tipin e Nuh Musas kjo ska rendesi, rendesi eshte me bo propagande. Rendesi eshte me i nxjerr ata qe kundershtuan sheriatin, shtetin islamik, alfabetin e Alllahut e Kuranit, osmanet e ligjet e Kuranit si myslimane... cka i intereson ketij cka poston, a i bien ne kundershtim postimet me njeri tjetrin, me rendesi eshte me bo 'debat' se a ka te vertete dicka aty nuk eshte me rendesi, me rendesi eshte me bo krejt mjegullnaje e terr e ma zi.
    As ti, e as ky vllau yt jarigazi s'jeni ka dini !
    Sipas juve dyve, qe beni edhe gjumin ne forum, rezulton se alfabeti arab : I gabuar ! Alfabeti osman : I gabuar ! Alfabeti kinez : I gabuar ! Alfabeti indian : I gabuar ! Alfbaeti hebre : I gabuar !

Po kushtetuta e Kines ? E gabuar ! Kushtetuta e Arabise ? E gabuar ! Kushtetuta e Rusis ? E gabuar !

Ore injorant,.. kur do ta kuptoni qe evropa nuk eshte qendra e botes ? Kur do ta kuptoni qe te dish osmanisht, arabisht, kinezisht, indianisht,... nuk eshte analfabetizem ?!

Alfa'beta latin nuk eshte alfabeti "shqip", ne alfa bet shqip s'kemi ! Kurr s'kemi pas, dhe as qe do te kemi !
    Por kur eshte puna tek numrat arab, atehere ti i perdor bashk me jarigazin sepse keta numra bejn qe ta lehtesojn trurin apo jo ?!

Te shkret jeni ! Mllefi juaj, do t'ua zen frymen ndonje dit.

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anëtarësuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>> Shqiperia eshte nje vend pa fe ose me mire me thene pagan dhe per kete arsye nuk eshte vetem islamofobe por edhe kristofobe. Doza e fobise ndaj islamit mund te jete me madhe ngaqe lidhet me urrejtjen ndaj nje pushtuesi musliman si dhe per faktin qe mqns evropa eshte e `krishtere` ajo eshte me tolerante ndaj saj. Ketu ndikon edhe propaganda me agresive e muslimaneve si edhe fakti qe kjo eshte nje fe e perqafuar me detyrim nga shqipetaret e meparshem.
    La verita' ti rendera' libero!

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •