Pra, sipas teje jane apo s'jane plehra qe kane punuar kunder interesave te Kosoves?!
A mi sjell pak fjalet ku Kçira thote kete gomarllekun qe shkruan ti?!,.. por besoj dhe jemi te gjithe deshmitar se nje prift me qere milloshevici, shqipfoles, minoritet ne Kosove doli dhe mallkoj shqiptaret ! lavderoj Milloshevicin me nje keqardhje, qe nuk na paska vra edhe keta qe jemi,.. e te mbesin vetem kryçalit ne kete vend, tamam si ne kohen e millosh kopiliçit.
Sa me shume qe shkruani ju islamiket ketu ne FSH, aq me shume mendoj se Kçira i kishte rene pikes!!Kciren, vetem kçirçat mund ta mbrojn !
Jarigas
Interesat e Kosoves ?! vllezerit dukajt kunder interesave te Kosoves ??????!!… Jarigaz, te mendoja pak me te zgjuar se kaq.
E gjen ne video, bile-bile, un i'a moderova pakes fjalorin dhe mllefin qe kishte kunder popullit Shqiptar.A mi sjell pak fjalet ku Kçira thote kete gomarllekun qe shkruan ti?!
Dmth, as ti s'je i kenaqur me Kçiren,.. por per inati timin ti mbron nje ndytesir si kçiren ?! Pse mor burr se thoje me heret kete ?,.. beso qe s'kisha harxhuar kaq shume shkronja per ty.Sa me shume qe shkruani ju islamiket ketu ne FSH, aq me shume mendoj se Kçira i kishte rene pikes!!
Nuk mundet nje krimb te vleresoje zgjuarsine e Shqipes!!
Ti pergjigju pyetjes nese ke shtylle kurrizore!!
Une e di shume mire se çfare ka thene Kçira; je ti ai qe s'ia ke idene!!E gjen ne video, bile-bile, un i'a moderova pakes fjalorin dhe mllefin qe kishte kunder popullit Shqiptar.
Po te jap pakez ndihme, edhe pse nuk e meriton: Me ç?fjale e fillon Kçira ligjerimin e tij?!
Une Kçiren e kam mbrojtur qe ne oret e para qe moria e "qejve" filloi te lehe kunder tij, ngritur prej kushedi se cilit krimb, plot dy vjet pas ngjarjes!!Dmth, as ti s'je i kenaqur me Kçiren,.. por per inati timin ti mbron nje ndytesir si kçiren ?! Pse mor burr se thoje me heret kete ?,.. beso qe s'kisha harxhuar kaq shume shkronja per ty.
Nuk kam nevoje te mbroj askend per inat te dikujt e aq me pak mund te kem inat nje krimb qe krenohet me kermat osmane!!
Jarigas
Une jam me shqipet Jari, por mua me duket qe ti je bere me sorrat! Sepse per mua Kqira eshte vetem nje sorre e zeze dhe e kobshme, kurse ti vazhdon dhe e mbron ate sorre-zeze. Te kam thene edhe nje here, Kqira nje here mori hov e u tregua si nje shqiponje mali, nga larrgesia duke sulmuar zogjet e vete, por nuk shkoi shume kohe dhe u kuptua qe ishte vetem nje sorre e zeze e kobsjellese, e cila sulmoi zogjet e shqipes dhe mepas kerkoi falje...!!
Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 11-12-2012 më 07:04
Jarigaz,
E para e te pareve, ke marr nje rol qe nuk te takon : Ate te Shqiptarit, duke i'u drejtuar nje Shqiptari me "krimb" !
Kçira filloj me "Mirdita, apo mirembrema", dhe pastaj fillon me "Na,.. jem e keqja e vetvetes, ne se kem merituar lirin nga Beogradi (kjo nenkupton qe Beogradi na fali lirin, dhe ketu me apo pa dashje, prifti katolik e hyjnezon serbin me ne krye milloshevicin!) Pataj perleshet me disa te pranishem qe sikur t'ia kishin thyer hundet kçires, do t'i kishim pritur si Heronje sot, edhe pse te besimit katolik !
"Krimbi" ne fjal eshte katolik, ka qen kontribues i Ushtris çlirimtare te Kosoves dhe i perndjekur nga UDBA. Ç'hyjn ketu osmanet ?! A je ne vete ti ?! E kuptuam tani qe i don pederat, i don serbet, i don gjithe ata qe nuk i duan Shqiptaret ! U be jarigaz, e kem nje portret tendin tani, s'ke asgje per t'na mesuar, te gjitha i tha.!Une Kçiren e kam mbrojtur qe ne oret e para qe moria e "qejve" filloi te lehe kunder tij, ngritur prej kushedi se cilit krimb, plot dy vjet pas ngjarjes!!
Nuk kam nevoje te mbroj askend per inat te dikujt e aq me pak mund te kem inat nje krimb qe krenohet me kermat osmane!!
Jo, jo...jo nje Shqiptari, por krimbave qe krenohen me gjakataret e Kombit Shqiptar!!
Po ti plasi syte, islamik i dashur; prifti thote "na", qe ne kosovarçe do te thote "NE", pra ai flet ne veten e pare!! Pastaj vijon gjithmone ne kosovarçe, pra ne dialektin gege te Kosovas, qe ti ndoshta nuk e kupton mire pasi je "makedonski", duke folur gjithmone ne veten e pare se "ne nuk e paskemi merituar çlirimin prej Beogradit"!! Si mundet nje mendje normale te arrije t'i nderroje kuptimin fjaleve "çlirim" dhe "hyjnizim"??!!Kete mund ta beje vetem nje mendje e mykur me doktrinat osmane!!Kçira filloj me "Mirdita, apo mirembrema", dhe pastaj fillon me "Na,.. jem e keqja e vetvetes, ne se kem merituar lirin nga Beogradi (kjo nenkupton qe Beogradi na fali lirin, dhe ketu me apo pa dashje, prifti katolik e hyjnezon serbin me ne krye milloshevicin!) Pataj perleshet me disa te pranishem qe sikur t'ia kishin thyer hundet kçires, do t'i kishim pritur si Heronje sot, edhe pse te besimit katolik !
Per nje Shqiptar normal si une, fjalet e Kçires te shqiperuara ne gjuhen letrate tingellojne ne kete menyre: "Ne(Shqiptaret), ...(me sjelljen tone karshi mikut Amerikan)jemi e keqja e vetes, ne s'e paskemi merituar çlirimin nga Beogradi(shtypesi), pasi ai qe pret shpetimtarin e tij ne bese, nuk meriton te jetoje ne liri!!
S'e dija qe ti te ishe katolik, devoue, por kjo nuk ndryshon aspak mendimin tim ndaj atyre qe krenohen me Dukajt dhe sulltan Mehmetin!! E shumta je krimb katolik!!"Krimbi" ne fjal eshte katolik, ka qen kontribues i Ushtris çlirimtare te Kosoves dhe i perndjekur nga UDBA. Ç'hyjn ketu osmanet ?! A je ne vete ti ?!
Per tu habitur me "logjiken" islamike te krimbave: ti i shan sulltanin gjakatar, i hap syte mbi atentatoret e interesave kosovare(Dukajt dhe islamiket), e ata aty shikojne "dashurine" per serbet dhe "pederat"..!!!!!E kuptuam tani qe i don pederat, i don serbet, i don gjithe ata qe nuk i duan Shqiptaret ! U be jarigaz, e kem nje portret tendin tani, s'ke asgje per t'na mesuar, te gjitha i tha.!
E shikon se sa larg eshte krimbi me Shqipen?!!
Jarigas
Krijoni Kontakt