Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 121
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ata qe nuk besojne ne fe nuk duan famil
    jen ,te afermit ,kombin e atdheun thua ti?!!
    Nga sa kuptova je besimtar i fese islame ,di gje cka thote islami per nacionalizmin apo vetem hajt te shkruj dicka edhe une (qofshin edhe budallalleqe) ?!
    E din ti sipas islamit me shume duhet dashur shkaun musliman se vellan tend te gjakut (nese nuk eshte besimtar) ?
    Ngjitu kate me larte dhe pyeti njerezit perkates dhe ata do te tregojne te verteten(te hidhur).
    Eshte e vertete se islami dhe nacionalizmi jane si zjarri dhe ujti,pra jane dy te kunderta larg nga njera tjetra.
    Ne nji thenje per nacionalizmin midis tjerave thote profeti jone bukfalisht ne menyre fyese per nacionalistet seUSH NDJEK NACIONALIZMIN ESHTE KAPUR PER GJENITALET S BABAIT TE TIJ.''.
    NACINALIZMI DON TE THOTE XHAHILIJE OSE INJORANCE,DIKU TJETER THOT SE NACIONALIZMI ESHTE SHIRK-rivalitet ndaj Allahut.Thenjet tjera per nacionalizmin jane thenje pa baza ne islam.Ne islam jane re gjithe te njejte bile i shtypuri ,i varferi kan perparesi mbi te tjeret.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Kçira nuk tha asgje me shume se ç'do te kishte thene njeshqiptar mysliman nese ndonje kerme shqiptare si vellezerit Duka, do te kishte bere atentat ndaj Uçk-se!!!
    Nese edhe ti mbeshtet vellezerit Duka, me vjen keq qe edhe ti je ne rradhet e "qejve"!!!
    Kje eshte teza e perkrahesve te Dukajve dhe plehrave te tjera qe luftojne Ameriken!! Kçira vetem sa shprehu me fjale mendimin e kujtdo shqiptari ne ate çast historik per Kosoven!!
    E pra, nese te gjithe kosovaret do te ishin si vellezerit Duka, atehere, vertet do te ishte dashur qe Amerika t'i kish lene te vdisnin si "qej" prej dores se bishave serbe!!
    Kete tha Kçira e kete them edhe une, me vetedijen e plote se kosovaret jane krejt ndryshe nga vellezerit Duka e aq me pak njerez qe presin ne bese mikun, prandaj ata plehrat qe hodhen videon ne Youtube, nuk e bene ne çastin kur u be, pasi kosovaret do t'i kishin djegur te gjalle, por e bene dy vjet me pas, kur ky popull me kujtese te shkurter, e kish harruar tashme tragjedine!!
    E ju qe lihni pa pushim kunder Kçires, deshmoni vetem se ndjeheni "qej"!!
    Mjaft more me ! Askush nuk eshte ne luft me Ameriken !!! Ne s'jemi ne luft me askend, kurse kçira ne asnje moment nuk permend vllezerit duka qe ishin nga Maqedonia, por permend 1.9 milion qej kosovar ! Le qe i thot "qej", por edhe shpreh keqardhje se si Milloshevici nuk i masakroi ata sepse sipas priftit ; Asgje s'do t'kishte be me "keq" !! Fantazi kjo feja juaj.

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Shiko, ti po rren, po rren shume.

Krahasuar me gjuhen extreme raciste qe perdoret neper Xhamia, nuk krahasohet asesi me gjuhen e urrejtjes neper Kisha, une po foli per Kisha Katolike ne Kosove. Une ne asnje rast asnjehere nuk kam degjuar nje prift dukd perdor gjuhe urrejtje ndaj nje komuniteti fetar. E njejta nuk thuhet asesi per xhamia, eshte shume e rrall ndonje rast kur Hoxha nuk ofendon nje besim fetar tjeter.
    Te gjithe prifterinjt mallkojn muslimanet shqiptar, bile ata ju kan mesuar qe as shqiptar te mos na konsiderojn, madje as njerez jo, por qej !

Hoxha nuk thot as me shume e as me pak, se ju jeni njerez te librave, jeni jo-besimtar perderisa i shoqeroni nene, baba, moter, vella, tezak, kusherinje, daj, e po kaloj "Zotit" ! Paramendooo, zotin qe ty te meson ta besosh prifti, ka dajallar, gjysh, kusherina e kusherinje ! Paramendo veten, ne poziten e nje kusheriri te Zotit, sido t'ishe ndier ?! (budalleqe t'pares klass !)

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Mjaft more me ! Askush nuk eshte ne luft me Ameriken !!! Ne s'jemi ne luft me askend, kurse kçira ne asnje moment nuk permend vllezerit duka qe ishin nga Maqedonia, por permend 1.9 milion qej kosovar ! Le qe i thot "qej", por edhe shpreh keqardhje se si Milloshevici nuk i masakroi ata sepse sipas priftit ; Asgje s'do t'kishte be me "keq" !! Fantazi kjo feja juaj.
    Po ti po flet per dom Kçiren dhe fjalimin e tij ne tubimin e shqiptareve ne Boston per atentatin e vellezerve Duka ne Fort Dix, apo per ndonje hadith te Ebu Mahmutit??!! Se mua me kujtohet se Kçira ato fjale i tha ne drejtim te kosovareve qe s'e luajten as ne nje krah per te denuar aktin e islamikeve Duka, te cilet ne emer te Allahut deshen te vrisnin sa me shume amerikane, pikerisht ata qe i sollen lirine Kosovareve!! Pra, matu mire kur flet me nje Shqiptar te painfektuar nga Islami, si puna ime, se une te jap uje me bisht te luges ty dhe gjithe islamikeve e bufave te Forumit Shqiptar marre se bashku!!
    E meqe ti na qenke kaq trim sa te matesh me mua, na thuaj pak, per ty, çfare paraqet akti i Dukajve pare nga pikeveshtrimi yt prej myslimani!!
    Dukajt jane ndyresira apo shahida te Allahut??!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Po ti po flet per dom Kçiren dhe fjalimin e tij ne tubimin e shqiptareve ne Boston per atentatin e vellezerve Duka ne Fort Dix, apo per ndonje hadith te Ebu Mahmutit??!! Se mua me kujtohet se Kçira ato fjale i tha ne drejtim te kosovareve qe s'e luajten as ne nje krah per te denuar aktin e islamikeve Duka, te cilet ne emer te Allahut deshen te vrisnin sa me shume amerikane, pikerisht ata qe i sollen lirine Kosovareve!! Pra, matu mire kur flet me nje Shqiptar te painfektuar nga Islami, si puna ime, se une te jap uje me bisht te luges ty dhe gjithe islamikeve e bufave te Forumit Shqiptar marre se bashku!!
    E meqe ti na qenke kaq trim sa te matesh me mua, na thuaj pak, per ty, çfare paraqet akti i Dukajve pare nga pikeveshtrimi yt prej myslimani!!
    Dukajt jane ndyresira apo shahida te Allahut??!!
    Po se zotrote eshte mesuar qe kosovaret t'i nenshtrohen superfuqive, vetem per qejf te kcires ! Po boll more me, boll ju shitem te huajve ! Kosovaret jan lodhur me servilizem, saqe edhe ambasadori francez tallet me kosovaret e shkret,..

Duka s'ka bere atentat, ky eshte fakti qe duhet mbajtur mend, ti, jarigazi i fsh-ës !!!!

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Po se zotrote eshte mesuar qe kosovaret t'i nenshtrohen superfuqive, vetem per qejf te kcires !
    Kujt "superfuqie" dashkam une qe t'i nenshtrohen kosovaret per qejf te Kçires?!
    Si gjithmone, krimbat i shmangen debatit kur u ngec sharra ne gozhde!!
    Vazhdojne te vjellin vrer per Kçiren, por duan te flasin per shkakun e rastit "Kçira"!! Pse s'i pergjigjesh pyetjeve te mia?!
    Po boll more me, boll ju shitem te huajve ! Kosovaret jan lodhur me servilizem, saqe edhe ambasadori francez tallet me kosovaret e shkret,..
    Ku te mos tallet me kosovare si puna jote......keni ngelur akoma argate te osmanizmit edhe tani qe osmanizmin e kane ngrene krimbat!!
    Duka s'ka bere atentat, ky eshte fakti qe duhet mbajtur mend, ti, jarigazi i fsh-ës !!!!
    S'e beri dot atentatin, se ia prene kembet qe pa filluar.....ky eshte fakti qe une mbaj mend!!
    Pra, cili eshte gjykimi i krimbave per Dukajt??!
    Jarigas

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Kujt "superfuqie" dashkam une qe t'i nenshtrohen kosovaret per qejf te Kçires?!
    Si gjithmone, krimbat i shmangen debatit kur u ngec sharra ne gozhde!!
    Serbis, Greqis, Malit te zi, Italis fashiste, Amerikes, Britanis, Frances, Pedero-holandezve, e gjithe ato shtete kryçtare.

Vazhdojne te vjellin vrer per Kçiren, por duan te flasin per shkakun e rastit "Kçira"!! Pse s'i pergjigjesh pyetjeve te mia?!
    S'ke mor ti pyetje, ti vetem çaraveshesh si minoritet i diskriminuar ketu duke akuzuar "krimat" (shqiptaret e besimit Islam), si qej ! E sheh qe s'ke dallim as ti, si dele e kcires qe je ! Nje brum jeni.
    Ku te mos tallet me kosovare si puna jote......keni ngelur akoma argate te osmanizmit edhe tani qe osmanizmin e kane ngrene krimbat!!
    Prap me krimbat ?
    Cfar Osmanizmi ? Kosovaret osmanizmin e tyre e shohin ne bashkim me 70% te vllezerve te tyre ne Shqiperi ! Ktij "osmanizmi", t'ia keni friken ju, minoriteti i vatikanit ne Shqiperi !
    S'e beri dot atentatin, se ia prene kembet qe pa filluar.....ky eshte fakti qe une mbaj mend!!
    Pra, cili eshte gjykimi i krimbave per Dukajt??!
    Prap me krimba ? I ke ne qejf si duket.

Gjykimi per Dukajt : Nese kan pas per qellim ndonje atentat, ata prap, nuk meritojn burgim te perjetshem ! Sepse nuk vran askend, nje burgim te rend PO, por jo te perjetshem sepse nje denim te till, as kaurri Breivik nuk e morri edhe pse vrau mbi 100 civil te pafajshem me 3 atentata ne cv ! Po t'i s'logjikon, dhe nuk ndjehesh shqiptar si ne "krimbat" e tjere qe mbrojm njeri tjetrin si antar te nje kombesie !

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Serbis, Greqis, Malit te zi, Italis fashiste, Amerikes, Britanis, Frances, Pedero-holandezve, e gjithe ato shtete kryçtare.
    E ne çfare menyre iu perulkan, duke pranuar "kryçin"??!! A thue se superfuqite perdorin fene per te perkulur nje komb??!!
    S'ke mor ti pyetje, ti vetem çaraveshesh si minoritet i diskriminuar ketu duke akuzuar "krimat" (shqiptaret e besimit Islam), si qej ! E sheh qe s'ke dallim as ti, si dele e kcires qe je ! Nje brum jeni.
    Aha, une s'paskam pyetje??!!
    Te gjitha fjalite qe mbarojne me pikepyetje(?), jane pyetje, Ilirian; te pakten per gramatiken shqipe!!
    Prap me krimbat ?
    Cfar Osmanizmi ? Kosovaret osmanizmin e tyre e shohin ne bashkim me 70% te vllezerve te tyre ne Shqiperi ! Ktij "osmanizmi", t'ia keni friken ju, minoriteti i vatikanit ne Shqiperi !
    Aha, e cili eshte kriteri i bashkimit, feja e sulltaneve dhe falja ne xhamite e tyre??!!
    Ne fakt, pikerisht kesaj ia kemi friken ne "minoriteti" i Shqiptareve!!
    Gjykimi per Dukajt : Nese kan pas per qellim ndonje atentat, ata prap, nuk meritojn burgim te perjetshem ! Sepse nuk vran askend, nje burgim te rend PO,
    Ore rob i Allahut!! Nuk po te pyes per gjykim nga ana juridike, se jo vetem qe s'eshte kompetenca e jotja apo e imja, por as qe na pyet kush ne!!
    Pyetja eshte per gjykimin tend si Shqiptar dhe mysliman, karshi nje akti te tille nga nje mysliman si ti ne emer te Allahut kunder shtetit qe shpetoi vellezerit tane shqiptare nga bishat serbe!!!
    Pra, per ty si mysliman, ne nje çast kur eshte ne pyetje shpallja e pavaresise se Kosoves me ndihmen e Amerikes, nese nje shqiptar i krishtere(apo mysliman) ngreh nje atentat kunder Amerikes ne emer te zotit te tij, per ty çfare eshte??!!(apo do te te bej nje vizatim?)
    por jo te perjetshem sepse nje denim te till, as kaurri Breivik nuk e morri edhe pse vrau mbi 100 civil te pafajshem me 3 atentata ne cv ! Po t'i s'logjikon, dhe nuk ndjehesh shqiptar si ne "krimbat" e tjere qe mbrojm njeri tjetrin si antar te nje kombesie !
    Ore robi i Allahut!! Po pse ere, ç'me hyn ne pune mua nese e djegin te gjalle Breivikun apo jo, ndersa po diskutoj per fatin e vellezerve te mi Shqiptare??!! Po ne cilin Kuran e gjen kete logjike mer jahu??!!
    Po nuk i paska dale tymi gjithe Breivikave te botes; per mua ka rendesi para se gjithash Kombi im!!
    Por si te mos revoltohem e t'iu quaj "krimba" ndersa akoma edhe sot e kesaj dite kerkoni te perligjni Dukajt po ashtu siç bete me Bin Ladenin??!!
    Si te mos iu quaj "qej", kur krenoheni me sulltanin osman qe "shuante qirinjte me kokat e prera te bebeve "!!!!
    Si te mos quaj "qej" ata te pabese qe kurdisnin atentate ndaj shpetimtarit te vellezerve kosovare??!!
    Ja pse, Kçira nuk ka thene asgje me teper se ç'do te thoshte çdo Shqiptar i thjeshte(pavaresisht shtremberimeve qe i bejne "qejt" fjaleve te tija)!!!!
    Jarigas

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Te gjithe prifterinjt mallkojn muslimanet shqiptar, bile ata ju kan mesuar qe as shqiptar te mos na konsiderojn, madje as njerez jo, por qej !

Hoxha nuk thot as me shume e as me pak, se ju jeni njerez te librave, jeni jo-besimtar perderisa i shoqeroni nene, baba, moter, vella, tezak, kusherinje, daj, e po kaloj "Zotit" ! Paramendooo, zotin qe ty te meson ta besosh prifti, ka dajallar, gjysh, kusherina e kusherinje ! Paramendo veten, ne poziten e nje kusheriri te Zotit, sido t'ishe ndier ?! (budalleqe t'pares klass !)
    Ju besimin krishter nuk e kuptoni. Islami ka keqkuptim te madh per besimin krishter e kjo ku percjell edhe juve. E keqja e gjithe kesaj se ju nuk doni ta kuptoni besimin krishter e ne anen tjeter 24 ore jeni ne gjendje te flisni per kete besim.

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    E ne çfare menyre iu perulkan, duke pranuar "kryçin"??!! A thue se superfuqite perdorin fene per te perkulur nje komb??!!
    Aha, une s'paskam pyetje??!!
    Te gjitha fjalite qe mbarojne me pikepyetje(?), jane pyetje, Ilirian; te pakten per gramatiken shqipe!!
    Aha, e cili eshte kriteri i bashkimit, feja e sulltaneve dhe falja ne xhamite e tyre??!!
    Ne fakt, pikerisht kesaj ia kemi friken ne "minoriteti" i Shqiptareve!!
    Ore rob i Allahut!! Nuk po te pyes per gjykim nga ana juridike, se jo vetem qe s'eshte kompetenca e jotja apo e imja, por as qe na pyet kush ne!!
    Pyetja eshte per gjykimin tend si Shqiptar dhe mysliman, karshi nje akti te tille nga nje mysliman si ti ne emer te Allahut kunder shtetit qe shpetoi vellezerit tane shqiptare nga bishat serbe!!!
    Pra, per ty si mysliman, ne nje çast kur eshte ne pyetje shpallja e pavaresise se Kosoves me ndihmen e Amerikes, nese nje shqiptar i krishtere(apo mysliman) ngreh nje atentat kunder Amerikes ne emer te zotit te tij, per ty çfare eshte??!!(apo do te te bej nje vizatim?)
    Ore robi i Allahut!! Po pse ere, ç'me hyn ne pune mua nese e djegin te gjalle Breivikun apo jo, ndersa po diskutoj per fatin e vellezerve te mi Shqiptare??!! Po ne cilin Kuran e gjen kete logjike mer jahu??!!
    Po nuk i paska dale tymi gjithe Breivikave te botes; per mua ka rendesi para se gjithash Kombi im!!
    Por si te mos revoltohem e t'iu quaj "krimba" ndersa akoma edhe sot e kesaj dite kerkoni te perligjni Dukajt po ashtu siç bete me Bin Ladenin??!!
    Si te mos iu quaj "qej", kur krenoheni me sulltanin osman qe "shuante qirinjte me kokat e prera te bebeve "!!!!
    Si te mos quaj "qej" ata te pabese qe kurdisnin atentate ndaj shpetimtarit te vellezerve kosovare??!!
    Ja pse, Kçira nuk ka thene asgje me teper se ç'do te thoshte çdo Shqiptar i thjeshte(pavaresisht shtremberimeve qe i bejne "qejt" fjaleve te tija)!!!!
    O rob i papes ! Un nuk jam pergjegjes per vllezerit Dukajt, te thash qe meritojn nje denim nese kan planifikuar dicka ne kete drejtim, por joo burgim te perjetshem sepse nuk eshte gjykim i drejt ! Njesoj jan denuar edhe disa shqiptar nga Kosova ne Kosove nga amerikanet me burgim te perjetshem qysh ne vitin 2001 ne Kosove nga amerikanet, pa asnje prove, vetem pse ishin "musliman" sic thon denuarit ! Ishte nje reportazh naten e kaluar nga Milazim Zeka. ! Kesi lloj gjykatash te westernash, un si pranoj ! Dhe refuzoj te besoj se ata kan vra dike,.. por besoj dhe jemi te gjithe deshmitar se nje prift me qere milloshevici, shqipfoles, minoritet ne Kosove doli dhe mallkoj shqiptaret ! lavderoj Milloshevicin me nje keqardhje, qe nuk na paska vra edhe keta qe jemi,.. e te mbesin vetem kryçalit ne kete vend, tamam si ne kohen e millosh kopiliçit.

Kciren, vetem kçirçat mund ta mbrojn ! Per ato fjal, kçira meriton dy fish denimin e vllezerve dukajt !

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •