Postuar më parë nga ademgashi_dk përgjigje e saktë ! shaka e kisha.. per t'u nxjerre pak gjumin.. mos me mbani meri...
What goes around---comes around
Postuar më parë nga Arvima Me siguri Station e kishte degjuar diku, se ska mundesi tjeter E panjohura , erdhe ti përgjigje e saktë ! Gi de Masha
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 08-12-2012 më 19:56
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Postuar më parë nga Arvima ke rradhen ti tani vazhdoni ju se s'po me vjen ne mendje asnje per momentin...
4 motra shkojn e vine Njera tjetren se Arrin. o Arvima do e thush ate taten?
Stjerner er dom som lyser i Mørke
Postuar më parë nga Sorkadhe_Kelcyre shaka e kisha.. per t'u nxjerre pak gjumin.. mos me mbani meri... na shkoi nata me buzëkuq, me aman! C'na bëre o Tipiku, a cili e postoi këtë! Gi de Masha
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 08-12-2012 më 19:57
Postuar më parë nga ademgashi_dk na shkoi nata me buzëkuq, me aman! C'na bëre o Tipiku, a cili e postoi këtë! Det var mig,gleder du nu at høre mig skriver dansk?
Postuar më parë nga Tipiku 4 motra shkojn e vine Njera tjetren se Arrin. Stinet e vitit duhet te jene (flasim per stinet andej nga ju..se ketu tek une 2 jane )
Postuar më parë nga Tipiku 4 motra shkojn e vine Njera tjetren se Arrin. o Arvima do e thush ate taten? rrotat e makines ? , po une e thashe ate timen , po e gjeti Brokeni
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Pse buzëkuqi hyn e del? Hajde sajim hajde lëre se gati të gjithë e paskan përgjigjen e saktë e unë e gjora Po mundohem që një javë :-D
Postuar më parë nga Sorkadhe_Kelcyre Stinet e vitit duhet te jene (flasim per stinet andej nga ju..se ketu tek une 2 jane ) Jo ...stinet nuk mund te jene motra,e kan nje vella-Dimrin,por jan,,..... e makines''
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt