Close
Faqja 27 prej 32 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 319
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Drite-une bertas e fkas e llom e boj kit se cashtau tprap mcet dhevi kuc andi ka i kom rrojt,masandi mo duhet tmar izen pi dokujt per tbertajt a si ekije rendin tej hajt se nuk perdori mo sllavizma,vec un sjom kurxho prejt sa tvaje wllaj (no name) aj rrenajm osht ska tndalme!

Ju pershendes e dukni ma shpesh se ini hup kit,krize madhe mduket ka kit onet ene strujen e shparitni!

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Citim Postuar më parë nga Xhenet.M.S. Lexo Postimin
    Pershendetje symphony!
    Je bere per malle xhane.

Pershendetje per te gjithe Antaret e Ilirides si dhe mesafiret e sofres.
    Përshëndetje xhan, shpresoj e uroj të jesh shëndosh e mirë.
    Epo kësaj i thonë rallë e për mall, përndryshe nuk do më përkujtoje apo citoje doja të them lol :P
    glorin a ma ke parë? (puç të dyjave)

Netushe, afroma faqen pak!
    Love has no limits

Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Drite-une bertas e fkas e llom e boj kit se cashtau tprap mcet dhevi kuc andi ka i kom rrojt,masandi mo duhet tmar izen pi dokujt per tbertajt a si ekije rendin tej hajt se nuk perdori mo sllavizma,vec un sjom kurxho prejt sa tvaje wllaj (no name) aj rrenajm osht ska tndalme!

Ju pershendes e dukni ma shpesh se ini hup kit,krize madhe mduket ka kit onet ene strujen e shparitni!
    Cfar tet tham be djal, kur i kije sllavizmat shprehi i kije, sen i lash aq lehte!

Oj Xhenete, flm per cajin!
    Pershendetje per gjith

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    [QUOTE=Dritë;3548986]Cfar tet tham be djal, kur i kije sllavizmat shprehi i kije, sen i lash aq lehte!

Gabim e kije mi,shparitish nuk ka tboje kurxho me sllavizmin,shparitish rrjedh nga gjermanishtja SPAREN

Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin

Gabim e kije mi,shparitish nuk ka tboje kurxho me sllavizmin,shparitish rrjedh nga gjermanishtja SPAREN
    Po "struja"? Hajt se taj ije "trofazna struje" ahahhahah Thuj be vlla: E kurseni rrymen! lol
    O njoni, mos ma merr per ters por une personalisht sem pelqen duke pas fjale shqipe te perdorim fjale te huaja. (:
    Une femijet mundohem ti mesoj ti ndajn gjuhet dhe mos i perzin.

Me gjyshin (vjehrin) kemi cdohere telashe. Erdh nje dite, u ul me njeren mbese dhe librin me foto kafshesh, e nisi te ja spjegoje mbeses "shatken" , "zheljken" e "zhaben" epo sdisha a te nisi te qaj a te qesh. lol

Po per fat te mire vajza ime e madhja i dha mesime gjyshit se behet fjale per paten, breshken dhe bretkosen. lol

Babai im shume inat i ka pas barbarizmat, e te tregoj se ai sikunder ka qene pa shkolle te larte ka fol rrjedhshem: Serbisht, Maqedonisht, Turqisht, Italisht, Gjermanisht dhe pjeserisht edhe Portugalisht.
    Por sa here qe na zinte neve femijeve te perzim gjuhet na mbante leksione mos e flliqim shqipen duke e perzi me gjuhe tjera, e per kete i jam shume mirenjohese.
    Kur u martova ne fillim, kur e njohtoj babi im vjehrin, te shkretit floket perpjete i kan ndejt kur e ndegjonte tu fol vjehrin me at "cisto shqipen, meshavine, hic pa greshka"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Si mi mthae trofazna struj?! Oni pra une trofazna tej monofazna

Une dhe gjith ata antare qe ndonjehere flasim tetovarce apo perdorim sllavizma,e bejm kete per te qeshur se nuk flasim nje gjuhe te tille ne perditshmeri,pra mos na e merni per ters apo prapambeturi

Epo te vjetrit akoma perdorin fjale te tilla se jan rritur ne ambiente apo kohrat kur eshte folur turqisht e shkenisht!

Kurxho sosht shatka e zhellka,ka turli capi,magjari,puzhi muzhi,osa etj

Te pershendes Drita!

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Pershendetje Ilirida,Njoni si je taj??

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Pershendetje Bashkevdaset e i.
    Si po kaloni keta dite dimri,kriko ku je humb ore kohen e fundit?
    Vendodhja ketu afer ,ama shume larg po rin.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Pershendetje Ilirida.

symphony tani jam ketu po ti ku je

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    Pershendetje Ilirida,Njoni si je taj??
    Mejr be lal tej si shkojsh mejr? Je hup kit,tka zon kriza mduket

Haj mbecitmajr

Faqja 27 prej 32 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •