**Pershendetje Iliride**
**Pershendetje Iliride**
sa i hidhur ky fakt ne jemi duke u mashtruar shpresa e politikës
abuzimi i krenarisë kombëtare shqiptare
modernizim shumë të mirë të shoqërisë sonë, por jo perëndimizimi
Unë jam anëtar i një familje që është viktimizuar nga shtypja politikat jugosllave dhe dëbuar në Stamboll. Jam me origin nga Komune Zajazit nga fsht. Dragomisht e Madh
I dedikuar dhe të planifikuara jetën time nuk e shikoj veten interes, por interesi i shoqërisë sonë e cila është duke u korruptuar më shumë e më shumë per çdo ditë
Unë e di se unë jam një rënie në oqean por unë do të mbaja besën time dhe unë do të jetë një fortifikim të ndryshimit social në shoqërinë tonë !!
[COLOR="Red"]E kam Një Jeta,Një Bota,Një Zemra Per Flamuri Shqiptare !/COLOR]
Më duket ke zbuluar gjuhën evropiane ti lol
Po për shkencën e mora vesh dhe m'u bë qefi, sinqerisht. Tani kam një arsye më shumë për ta takuar atë
S'ta them dot :d arsyen...
Pse mo paska edhe evra të kuqe?
Në fakt, e dija që përvishen mëngët por që përvishen dhe krahët mësova prej teje :-D
Meqenëse i ke marrë përsipër shpenzimet, po pres hargjin me mëngët përvjelur :d
Hello Xheni, Elita, Vetvadi si dhe të gjithë bashkatdhetarët e mi, qofshit mirë kudo që jeni.
Kur futem ne kete teme, gishtat e mi fillojne te shkruajne vete alla tetovarce, nuk i komandoj dot. lol
eshte mese normale te na behet qejfi, nje fellenze kemi :)Po për shkencën e mora vesh dhe m'u bë qefi, sinqerisht.
e takon kur te shkojme per harli me bakllave dhe shqerpare :)Tani kam një arsye më shumë për ta takuar atë :)
s'ka gje, jam voc i zgjuar une, e kuptoj vete arsyen :DS'ta them dot :d arsyen...
ene boj gjyzymtie ka hahaPse mo paska edhe evra të kuqe? :D
sa te rojsh, cac de msojsh :PNë fakt, e dija që përvishen mëngët por që përvishen dhe krahët mësova prej teje :-D
ta solla harxhin me taksi, i ke para deres. :DMeqenëse i ke marrë përsipër shpenzimet, po pres hargjin me mëngët përvjelur :d
me vjen gjynaf per ty qe do i perlish menget, ama per shkencen ia vlen mundi :)))
ti je vet sherbet, patjeter qe edhe tatliat do behen yummyy :)
naten simfoni :)
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 09-04-2013 më 22:24
Pershendetje symphony , no name , xheni , dhe te tjeret qe do vine pastaj![]()
Pershendetje te gjithve![]()
À jeni shum ktu Nga Tetova?
cfare pozdrav?
Nje pershendetje shume te perzemert per bashkevendasit e mi....
Siphony, une ty pa asnje arsye dua me te takua, qekur mae tani e ke rendin te vish ti tek une....merr no_namen se edhe ky qekur po e pret peshkun qe ja kam premtur prej sojit te krapit
se dhe "jadica" i ka mbetur e blere qe prej disa vitesh...
Uroj te keni qene mire te gjithe...
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
Krijoni Kontakt