Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 81
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Hopee Lexo Postimin
    Habitem pse jeni ac gjykues njerz,me se pari duheni te beni dallimin Homoseksualitet nga religioni,qe jane krejt dy gjera te ndryshme,c'far ka lidhje njeriu si ndihet ne mbrendesi nga besimi personal,cdo kush ka drejt te besoje ne ate qka beson,mos gjyko askend sepse nuk ke te drejte pa e njoft njeriun te gjykosh,kur dini ti dalloni keta dy gjera njera nga tjetra atehere do e kuptoni qe ska lidhje ajo se c'far gjykoni
    Pse mendoni se nje dukuri qe njerezia qe nga dita e pare, kur ka filluar ta kuptoje rrethin e vet me MENDJE dhe ta ndertoje ate me aftesine e te menduarit, nuk e pranon, e qe e ka luftuar, qe kete dukuri SOT do ta pranoje ???...........nga ki optimizem ???, sepse qe "50 vjet" shkenca dhe statistikat na vertetojne se nuk behet fjale per nje dukuri anesore, por se 10% e njerezise jane te prire per kete mesele ???...............kurani e bibla rreferojne per nje kohe qe eshte pakez me e vjeter se 50 vitet e juaja......

Si mendon, sa hajna e hajduta e perdhunues ka mbi rruzull ???....po qe se hajnia behet "mode", e na dalin statistikat se 200 mio. njerez edhe e kryejn me "endje" vjedhjen.....do ta zyrtarizojme ate pastaj ???...........njeriu kalemin nuk e fut vetem ne vrymen e mbrapsht, por ka shfrenime epshore te lloj llojeve tjera...........pse vetem kjo ceshtje te na "imponohet" si normale, e ato tjerat jo ???.....njeriu eshte i spikatur te arrij shkallen me te larte te moralit dhe etikes.....homoseksualiteti eshte ne sfera me te uleta, andaj edhe do te mbetet aty ku eshte.

tung
    albanish by nature

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Mua s'me habit aspak kjo, sepse ko puna e mrapshtis eshte e njohur ngaanet e lindjes. Sidomos osmanllinjte Turq, dihet qe e kane pas me mjaft qejf ket punen burr me burr. Jane fakte historike te pamohueshme.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Ama nje gje me ra ne sy per te keq!

Askush nuk ju a Uroj Xhamin

Urime!
    Pederast jeni ju ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-01-2012
    Postime
    73
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Pse mendoni se nje dukuri qe njerezia qe nga dita e pare, kur ka filluar ta kuptoje rrethin e vet me MENDJE dhe ta ndertoje ate me aftesine e te menduarit, nuk e pranon, e qe e ka luftuar, qe kete dukuri SOT do ta pranoje ???...........nga ki optimizem ???, sepse qe "50 vjet" shkenca dhe statistikat na vertetojne se nuk behet fjale per nje dukuri anesore, por se 10% e njerezise jane te prire per kete mesele ???...............kurani e bibla rreferojne per nje kohe qe eshte pakez me e vjeter se 50 vitet e juaja......Si mendon, sa hajna e hajduta e perdhunues ka mbi rruzull ???....po qe se hajnia behet "mode", e na dalin statistikat se 200 mio. njerez edhe e kryejn me "endje" vjedhjen.....do ta zyrtarizojme ate pastaj ???...........njeriu kalemin nuk e fut vetem ne vrymen e mbrapsht, por ka shfrenime epshore te lloj llojeve tjera...........pse vetem kjo ceshtje te na "imponohet" si normale, e ato tjerat jo ???.....njeriu eshte i spikatur te arrij shkallen me te larte te moralit dhe etikes.....homoseksualiteti eshte ne sfera me te uleta, andaj edhe do te mbetet aty ku eshte.

tung
    Ju Citoj me ngjyre te kuqe
    Pse keni homofobi,kjo dukuri nuk eshte mode e re por kjo ka egzituar para Islami edhe ne bibel e ke.
    SE DI SA KENI LEXUAR POR A E DIN HISTORIN E QYTETEVE ** Sodom dhe Gomorra ** ????
    Lexo per keto dy qytete dhe e gjen pergjigjen nga kur egziston Homosexualiteti
    Mos keni fobi nuk eshte ngjitse hehehehhehehe respekto cdo gjalles ashtu sic eshte
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hopee : 04-12-2012 më 17:10
    '' Duaji të gjithë, beso vetëm disa. Askujt mos i bëj keq''

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    S`ka nevoje per ide te reja per minaret. Vet pamja e minares tregon penisin,ndersa ndertesat poshte qe e percjellin minaren ndertohen ne formen ovale (si b.ole).Pra,organi gjenital i mashkullit ne teresi.Neqoftese e shikoni xhamine nga larg ,munde te shihni nje penis drejtuar ne qiell si forme mosbindje ndaj perendise.
    Kjo eshte keshtu me minaret,sepse paganet (Hubal) para Muhamedit i ndertonin keto minare si simbol i pjellshmerise.Islamiket vetem i shtuan ketij besimi te ri versionin pagan balist.
    Faktet na tregon arkeologjia,ndersa cila fe na jep fakte pervec propagandes.... ah ,ajo arkeologjia nuk munde te mashtroj askush !

P.s: tani le te thone qe xhamit e para ne Medine dhe Meke nuk kishin minare :P

Po ato xhamite qe kane dy apo me shume minare ??? Rri mos ja fut kot ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Pederast jeni ju ?
    Edhe ne Gjermani po u hapke nje Xhami e till.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Edhe ne Gjermani po u hapke nje Xhami e till.
    Mr Gogoli

Nuk eshte e ndaluar ne perendim pederastlleku

Keshtu qe mund ta praktikosh preferencen tende seksuale kudo pa u preokupuar se shkel ligjin dhe pa pasur nevoje te harxhosh kepucet apo kohen ne web per te gjetur se ku po hapen institucone per pederastet
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832
    Keto jane genjeshtra mediatike e asgje me shume !
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Po pederat e krishtere a i don Jezusi?
    Mos provoko nese je i sinqerte, sipas Bibles i don, por dashuria e Tij nuk eshte aprovim i akteve te tyre. Si p.sh. Jezusi ka dashur edhe Muhamedin ne kohen kur jetoi, por nuk d.m.th. se aprovoi veprimet e tij te dhunes.

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Si p.sh. Jezusi ka dashur edhe Muhamedin ne kohen kur jetoi, por nuk d.m.th. se aprovoi veprimet e tij te dhunes.
    Me qarte se kaq nuk behet Jezusi dhe Muhamedi bashkohas

E ta honksha zemren une ty. Ulu , 1 e ke per sot thot Nuh Musa
    Revolution 1848

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •