Close
Faqja 25 prej 26 FillimFillim ... 1523242526 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 254
    Haters Gona Hate
    Anëtarësuar
    20-11-2012
    Vendndodhja
    Shkoder,Albania
    Postime
    24
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    te komenti yt kishte gafa te renda, prandaj ti solla datat qe te kuptosh epokat dhe ngjarjet e asaj kohe.
    shqiptaret ishin pjese te perandorise.

1- ti thua qe shqiptaret ishin katolik ne fillim, nderkohe qe kisha u nda ne katolik dhe ortodoks ne 1054, pra 1000 vjet kristianet ishin NJE.
    2-ti thua qe pas ndarjes se perandorise romake u kthyen ne ortodoks, nderkohe qe ndarja e perandorise romake u be ne vitin 395, ku kristianet nuk ishin te ndare akoma.

dy fjali the o i uruar, dhe te dyja ishin te pasakta.
    datat te tregojne kontekstin historik te ngjarjeve ne perandori.
    E para je autori i temes dhe nuk te takon te fshish komentet...Pra kjo tregon sjelle feminore..

E dyta leri datat se s'kane rendesi po lexo thelbin e tekstit cfare kam shkruar une...lexoji, rilexoji, rilexoji perseri ....une them sesa here ka ndryshuar fene shqiptaret ti vazhdon leksione '' kisha u nda ne kaq date,, shqiptaret u kthyn ne kaq dat bla bla'' pffff ..une them '''Para se te shpikej feja ,shqiptaret kane qene pagane , pastaj katolik, pas ndarjes se perandorise romake u kthyen nje pjese ne ortodoks dhe nje pjese katolik dhe me vone andej nga shek 14 u kthyen ne musliman. Ne 2 mije vjet e kane nderruar fene disa here por ama kombin , vendin , gjuhen nuk e nderruan kurre.'' po ska rendesi viti se kur u kthyen por thelbi i kesaj ...nese arrin ta kapesh tu lutem shkruje dhe mos kthe pergjigje perseri ''kisha u nda ne kete vit e bla bla... see yaa
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ilia, nuk e kam shkruar une poezine. Eshte nje himariot qe nuk me vjen nder mend si emer. Une thjesht e solla ne forum mga nje tjeter teme hapur vite me pare mbi Himaren.
    ate poezi e ka shkruar ndonje cam me siguri
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Jo nuk eshte cam por himarjot. Mbase gabohem por me duket se emri eshte Lefter Cipa (sjam i sigurt)
    si e ka pas nickun e vjeter ky Akilos?bizantin

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Jo nuk eshte cam por himarjot. Mbase gabohem por me duket se emri eshte Lefter Cipa (sjam i sigurt)
    Cipa mbiemer piluriot.
    piluriotet jane kurveleshas te zbritur ne krahinen himare keto 150 vjetet e fundit. ne fshatin pilur, dhe qe keto 70 vjetet e fundit i jane bashkuar himares administrativisht,

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    ate poezi e ka shkruar ndonje cam me siguri
    Nuk e ulin veten çamet te merren me qenie pa identitet..
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Cipa mbiemer piluriot.
    piluriotet jane kurveleshas te zbritur ne krahinen himare keto 150 vjetet e fundit. ne fshatin pilur, dhe qe keto 70 vjetet e fundit i jane bashkuar himares administrativisht,
    Mos u kap kot e lagu se lagu. Te thashe qe nuk e di me siguri, thjesht me erdhi nder mend emri i Lefter Cipes dhe dyshoj se mund te kete qene ai.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Cipa mbiemer piluriot.
    Tani megjithmend qe ja fute pordhes kot...........nese nuk ke haber nga historia mos shkruaj me mire

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga EDLIN Lexo Postimin
    Nuk e ulin veten çamet te merren me qenie pa identitet..
    himariotet kane identitetin e tyre himariot.
    e ata nuk merren me te tjeret , por neper televizione kemi pare plot cemer qe merren me himariotet.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Tani megjithmend qe ja fute pordhes kot...........nese nuk ke haber nga historia mos shkruaj me mire
    hahahahah
    po meson historine nga youtube.????????????

Faqja 25 prej 26 FillimFillim ... 1523242526 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •