Close
Faqja 17 prej 26 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 254
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Ceshtja e shtetasve shqiptare me kombesi greke eshte dhe duhet te na sherbeje si ure kalimi mes dy popujve, po keshtu vlen edhe per serbet, bullgaret pervec turqve qe duhet te riatdhesohen per te jetuar me natyralisht ne allah-istan. Greket jane kombi yne binjak dhe pike, cdo gje tjeter jashte ketij konturi eshte burde. Provokatoret anti bashkejeteses ne paqe midis nesh dhe grekeve do te trajtohen me te njejten nomizme.
    personalisht nuk i urrej greket. nuk i urrej as serbet, bullgaret e turqit pasi njerez te mire e te keqinj ka ne cdo popull. une kam miq te mire serbe e greke, por nje perle si "GREKET JANE KOMBI YNE BINJAK" mund ta pjellte vetem koka yte.
    kto gjera i ka bere kombi YT binjak e jo i imi dhe i te gjithe shqiptareve.

une jam shqiptar dhe greket nuk jane kombi im binjak. keshtu mendojne shumica derrmuese e shqiptareve. ne nje te ardhme duhet te kemi mardhenie te mira me te gjithe fqinjet tane, por asnjeri nuk eshte kombi yne binjak.

ti je nje nder ekstremistet me te medhenj te forumit. pacifist fallso. kerkon paqe me serbet e greket, ndersa me turqit jo... turqia ore i mjere, se bashku me shtetet e bashkuara jane nder shtetet qe perkrahin me shume shqiperine. nder miqte kryesore te shqiperise. greqia dhe serbia nuk jane miqte tone. ne nje te ardhme duhet te behen, se s'kemi nga ia mbajme, por tani nuk jane

por e kote te flite me ty per shqiperine, sepse per ty nuk ka rendesi shqiperia, por ka rendesi kryqi...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Provokatori sipas teje qenka shqiptari qe kerkon te mbaje flamurin e Shqiperise ne token shqiptare me rstin e festes se pavarsise, brenda shtepise se tij? Greket mund te jene binjaku yt dhe nja dy te tjereve ketu ne forum, por kurrsesi i yni, i shqiptareve. Mos na ngaterroni zorret e barkut me "paqen" tuaj.
    Nese greket nuk duan flamurin tone te valoje ne truallin shqiptar le te shporren nga kane ardh. Vetem kete gjuhe meritojne ata qe tallen me kombin shqiptar dhe simbolet e tona. Dhe ju qe e mbroni kete palo grek nuk qendroni me lart. Qe jeni anti shqiptar e pro grek nuk do shume mend, por te pakten HESHTNI!!!! Kaq gje mund ta beni.
    te HESHTIM??????????? e te lejojme njerez mllefexhinj dhe injorante, qe perhapin frymen e urrejtjes mes popujve????? gjithmone do na keshe perballe.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    me injorant dhe mllef qe do urrejtjen se ai pronari i shtepise nuk ka,dhe ne kete rast kete po mbron ti akil

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    o akil. sipas teje ka vepruar mire pronari? ka te drejte t'i kerkoje qeramarresit te mos ngreje flamurin shqiptar?
    Vasudhaiva Kutumbakam

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    te HESHTIM??????????? e te lejojme njerez mllefexhinj dhe injorante, qe perhapin frymen e urrejtjes mes popujve????? gjithmone do na keshe perballe.
    Avash se na trembe.............do te bien puplat edhe ty shume shpejt.
    Deri tani kishit forcen ekonomike ne anen tuaj dhe nje pjese te kancelerive europiane qe ju krihnin bishtin.
    Trekendeshi Rusi-Serbi-Greqi eshte zvogeluar aq shume sa do te jete i pallogaritshem ne ballkan.
    Peshorja po shkon drejt barazimit dhe se shpejti do te jete ne anen tone.
    Perfituat nga emri i mire qe lane greket e lashte,por qe nuk ditet qe ta vazhdonit........skeni faj se nuk keni as edhe nje lidhje me ta.
    Frymen e urrejtjes e perhapet ju me sjelljen c'njerezore ndaj shqiptareve .........

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Nuk eshte urrejtje ndaj kishes ortodokse or grek me kombesi shqiptare por urrejtje ndaj grekeve qe kane uzurpuar kishen shqiptare.
    Une jam ortodoks vete nga origjina por nuk kam per ta pranuar kurre kete kishe qe udhehiqet nga greket.
    Asnje grek nuk e ka uzurpuar Kishen tone Orthodhokse...Ata qe jane nuk kane qellim "uzurpimi", por ndihme,..me kontributin e Anastasit arritem te rindertojme Kishat qe shkaterroi komunizmi,....
    Duaje te afermin tend si veten

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga cool_shqype Lexo Postimin
    I nderuar...po te them i nderuar megjithse nuk e meriton, por duke pare qe kesaj rradhe me neveritet qe mi emertuat mendimet e mia me shprehjen "mllef islamik".
    Si paragjykoj nje kishe te tere un??.....
    JO MOR ZOT NI, UN NUK E PARAGJYKOJ POR GJYKOJ PATRIARKANEN E STAMBOLLIT, KISHEN GREKE, DHE KISHEN E GREKOKRYESUAR TE SHQIPERISE DUKE PATUR 1000 VJET HISTORI MBUSHUR ME FAKTE QE FLASIN.
    Te siper permendurat kane qene dhe jane organizmat qe vepruan e veprojne ne kundershtim me statutet dhe rregulloren qe ato vete duhet te ndjekin. Kane ndikuar e ndikojne negativisht duke mbjellur e perhapur urrejtje nder popuj dhe midis vete pjestareve me besim te ndryshen ne Shqiperi. Kane bashkepunuar me mongolet osmane dhe i kane sjelle ne Ballkan. Edhe pas pushtimit kane qene bashkepuntoret me te zellshem te osmanllinjve ku bile perdoren parrullen qe ti e ke ndryshuar pakez dhe e ke ne postimet e tua "Duaje armikun si vehten" duke vulosur bashke qe verisjen me berbarin. Kane ber c'eshte e mundur qe te mois flitet e shkruhet gjuha jone.......E SHUM TE TJERA QE TI AS QE NUK DO TI DEGJOSH DHE AQ ME SHUM TE KERKOSH E HAPESH CA LIBRA ..E KJO ESHTE AJO QE DUHET TE BESH PERPARA SE TE ME ETIKETOSH MUA ME SHPREHJE ROBOTIKE...UN JAM SHQIPTAR DHE NUK ETIKETAOHEM ME ASNJE LLOJ ETIKETE FETARE QE ESHTE DICKA KREJT PERSONALE.
    Nese feja eshte dicka personale, perse atehere permend Patriarkanen e Kostandinopojes, qendren tone shpirterore dhe e sulmon pa asnje argument....si mund ta marr une sulmin tend ndaj besimit tim personal? teme fetare eshte ketu? ku na paskan futur popujt ne grindje Patriarkana? Nuk ka patur as ndonje bashkepunim me osmanllinjte, perkundrazi..ne prill te vitit 1937, ishte Patriarkana qe e njohu autoqefaline e Kishes shqiptare,...ndersa perdorimi i shqipes ne Kishe ishte lejuar shume kohe me pare,..

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Asnje grek nuk e ka uzurpuar Kishen tone Orthodhokse...Ata qe jane nuk kane qellim "uzurpimi", por ndihme,..me kontributin e Anastasit arritem te rindertojme Kishat qe shkaterroi komunizmi,....
    po ndertoni kishat dhe po jua thoni me menyra te nendheshme ortodokseve shqiptare...A e dini se nga e keni origjinen juve??...jeni greke..por nuk e dini...!

edhe nje perdhunues i nje femije te mitur e di si thoshte..une e gjeta ne semafor duke lypur ...i dhashe buke ...i dhashe rroba ...e lava ...i dhashe strehim...
    shenim : perdhunimin nuk e konsideroi si dicka te madhe ...pasi "i dha buke"
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    video qe tregon qarte rolin etnik te kishes greke ne shoqerine greke ...
    sa per domethenien e videos ..pasi greqishten e njoh mire se kam punuar dikur atje....kam vetem nje pyetje per Ilian ...<>...nese hamendja jote e gershetuar me deshiren tende te ben te besosh symbyllur...po te rikujtoj qe besimi eshte "Beso e kerko" jo "Beso e mos kerko". Iluzioni dhe hamendja nuk e zevendesojne te verteten dhe e verteta eshte qe nuk ka asnje argument hyjnor per vertetesine e kesaj videoje dhe perderisa nuk eshte nga Perendia , atehere eshte nga djalli...ata(njerzit) e pales se djallit jane te humburit...por nuk do e kuptojne kete derisa e verteta t'u behet e qarte...dmth t'a kene perpara tyre "te materializuar" humbjen e tyre .
    Meqe e kupton greqishten bani, e ke pare shume mire qe profeci eshte, edhe une e besoj,...behet fjale per nje lufte te re boterore, e cila nuk do te vonoje,...., kjo eshte ne shume website, e anglisht dhe greqisht,...nuk eshte nga djalli ne kete rast,...gjithsesi une e besoj,..kjo nuk ka lidhje me temen ne fakt,..po me qe me citove... nuk argument per hyjnoren,...ka vetem besim

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Nuk mund të hamë bukë me grekun! E vetmja gjë që mund të bëj greku është o të të asimilojë ose të të shporri tutje me dhunë dhe vrasje.

Me sa shikojë.. në kushte të vështira prapë do na shpëtojnë turku dhe amerikani, nuk di po është gabim por kam lexuar që në fillim të shekullit të kaluar jemi detyruar të lidhim interesin me turkun për të shpëtuar vendin nga greku dhe serbi.

Faqja 17 prej 26 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •