je shume i ngaterruar ne mendime.
c`rendesi ka se kishte greke muslimane ne perandorine otomane????? sigurisht qe ka patur grek te konvertuar, me pak se shqiptaret por ka patur,
pas pavaresise ata filluan menjehere rikonvertimin ne te krishtere. kjo eshte histori e ditur.
po ti ku do te dalesh???? qe ne himare nuk ka greke???
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
jo mor djale i mire ...dihet qe himariotet jane greke ...por duhet te mesoni qe nuk ka shtet ne ballkan e ne europe qe nuk ka minoritete ne perberjen e tyre , prandaj edhe ju minoriteti grek , edhe pse e ndjeni veten superiore (qe vjen nga egoizmi i juaj) duhet te mesoheni te jetoni pa tallur shqiptaret dhe ADN-ne e tyre ,
ceshtja e himares eshte e lidhur me ceshtjen came ....marredheniet jane reciproke ...dakord qe himariotet kane te drejte te ngrene ne himare flamurin grek dhe te flasin greqisht sa te duan , kjo eshte e drejte e tyre ...elementare biles ...por jo te tallen me dinjitetin kombetar shqiptar...ka disa kufinj llogjik ne shprehje apo veprime ....
sa per vrasjen e atij te riut me vjen keq per te ...por megjithate sa i kam njohur une personalisht himariotet ..ata te provokojne ne ate pike qe edhe nese nuk e ke ndermend te irritohesh ..edhe nese nuk e ke ndermend ti besh keq njeriu ..edhe nese nuk i ke bere kurre keq edhe nje mushkonje(psh)..edhe nese je njeriu me i qete ne bote dhe kurre nuk ke qene arrogant...ata pra (himaroitet) kane aftesine te te bejne me provokimet e tyre qe te deshirosh te besh me te zezen ndaj tyre ..sepse provokimi i tyre eshte thjesht i padurueshem ..aq sa mund te vrasesh njeri nga ky provokim ..edhe pse mund te behesh pishman me vone ...keto jane ata te famshmit himariote ...qe te provokojne pa i provokuar dhe te lendojne pa i lenduar...per keshtu i njoh une ..ka shume mundesi te kete edhe burra te mire e te rrespektuar..nuk e perjashtoj mundesine ..
Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT
ja psh o budalla, une di 4 gjuhe te huaja, anglisht, gjermanisht, italisht, greqisht.
sipas teje jam anglo-gjermano-italiano-grek hahahaha
ik o fshi qurret
te gjitha keto gjuhe i flas me aksent te huaj
e di pse? sepse shqipja eshte gjuha ime
i jep dot pergjigje kesaj pyetje? cfar etnie kane zezaket e amerikes qe dine vetem anglisht?
retard
Ndryshuar për herë të fundit nga shofer : 21-11-2012 më 17:37
Dihet qe Himariotet nuk jane greke por jane perdorur aq shum prej grekut sa tani ka kaluar c'do cak miresie njerezore duke i sh'nerruar (shumicen) ne pencionorrobotohelen.
Ceshtjet e Himarioteve dhe Cameve nuk jane aspak te lidhura mes tyre (dhe eshte arritje e politikes fetarogreke qe ta paraqese si te tille).
Camet shumica jane nenshtetas Greke dhe pjesa e besimit muhamedan duke u ndeshur me finalizimin e nje gjenocidi shum shekullor iu drejtua Shqiperise si shteti meme dhe tani kerkojne te drejtat e tyre.
Himariotet ku shumica e tyre jane te besimit "orthodhoks" jane manipuluar aq shum prej politikes dhe frymes fetare Greke (dhe jo vetem ata por edhe nje pjese e mire e popullsise orthodhokse ne Azine e Vogel dhe Ballkan ku krijuan te homogjenizuaren shtet te "paster" Helen) dhe kane ndenjur ne harrese dhe te pa mbrojtur nga politikanet e shitur Shqiptare.
Sa per ate plehren Aristotelin qe e shtypen as te te mos te vije keq......viroza e tij antiShqiptare mori ate qe kerkonte, sic do ta marrin te gjithe ata qe krenarine e dikurshme e shiten per asgje......te kujtoj nje tjeter vemje "himariot" qe pas zgjedhjeve qe u bene pas ngjarjeve te 97, guxoi para kamerave te tv grek te nxjere gishtin e mesit dhe te shaje e ofendoje Shqiperine, e ate shpirt shitur a nuk eshte gjunah qe mos tia presesh gishta e goje......
each second is eternity as eternity is now,
and now, now is forever
Shteti Shqipetare duhet ta kishte pjerdhur ate grekun menjehere per shkak te ofendimit qe i ka bere flamurit.
Atje ne vendin e vete le ta ndaloi ai siq edhe jan te mesuar dhe te mllefosur se Shqipetaret i kane fqinje.
Perfundimisht deshten apo jo greket,aty na kane.
por prap ne jemi fajtore se kemi respekt te tepruar ndaj te tjereve dhe kemi humbur krenarin si Komb.
fajtore jemi
Ça karagjiozi ky b.ole-ano, lani e ka bërë lianis! Po ky kokëmadhi bule-ano duket krejt nga fytyra që është jo grek por nga ata njërzit e egër me dhi!
Kjo është problemi më i madh se këta tipa punojnë ditë natë dhe kanë arritur aq shumë.. sa që ke frik të flasësh për himarën.
Illyrian
Une personalisht u zhgenjeva para disa javesh me pergjegjet dhe perkrahjen qe iu dha keti iliaspiros tek tema qe kishte hapur per moderatoren PINK. Ne fakt nuk e kisha lexuar temen sa ishte e hapur por me tregoi nje person teper i cmuar per mua dhe e lexova me vonese. Sinqerisht te them nga absurditeti dhe verberia (fetare) ndaj keti personi i i ishte dhene perkrahje e paarsyeshme, vendosa te mos futem me ne forum. Por perderisa quhet Forum shqiptar besoj qe duhet te degjohet edhe zeri shqiptar , te mos mbesin vetem illiaspiro dhe perkrahesit e tij progrek . Mjaft kemi heshtur ndaj propagandes pro greke e pro serbe dhe u kemi dhene liri te fjales besa edhe territore per te shuar etjen e tyre gjakepirese ndaj kombit tone. Zeri i arsyes duhet te degjohet kudo e sidomos aty ku flitet ne emer tone dhe shkruhet e frymohet SHQIP.
Krijoni Kontakt