ore ..ke pare ndonje turk bjond ti?...shqiptaret jane ne shumice bjond apo ngjyre geshtenje ...juve greket ngjani me turqit ...shiko sulejmanin e madherishem...jazik milet..po dyftyresine dhe ate qe keni ju t'ua mvishni te tjereve e kini zakon juve..
une kam qene ne kosove dhe ne prizren, turqit e prizrenit jane nje rast i vecante ne tokat shqiptare dhe dallojne nga shqiptaret e tjere,pasi ata flasin turqisht , kurse shqiptaret e tjere te kosoves nuk dine edhe nje fjale te veteme turqisht ...si mund te merrni shembuj te tille te izoluar per te perfshire te gjithe kombin shqiptar me to ...pse abuzoni me te verteten dhe e pershtjelloni genjeshtren duke e perzier me te verteten per te krijuar iluzione dhe pershtypje te gabuara ..pse provokoni te paret pa u provokuar dhe pse sulmoni me te padrejte ...do ta merrni pergjigjen si e meritoni..as me shume e as me pak por ashtu si e meritoni..pasi askush nuk jua jep te drejten te ofendoni dinjitetin kombetar te askujt ....kunderpergjigjet tona nuk jane sulm por pasoja e provokimeve tuaja dhe dikush ka thene qe : "Provokimi eshte me i keq se vrasja"....me te vertete ..provokimi eshte me i keq se vrasja ..sepse sa te vret gjuha nuk te vret arma ...e aq me teper kur te gjitha cfare thoni bazohen ne pershtjellime e koktej mashtimesh ku e verteta perzihet ne menyre diabolike me genjeshtren ...nuk ka nevoje me te thuhet qe :"Turp te kini" ...pasi e di qe nuk ju ben pershtypje kjo fjale ...por mos kini frike se ka Zot dhe i gjithe mllefi qe kini ndaj nesh do te ktheht kunder jush....
Ndryshuar për herë të fundit nga bani : 21-11-2012 më 16:19
Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT
ky eshte mentalitet konfliktual, duke e ditur qe ata pretendojne se jane greke, dhe ti ti shkosh te fytyra ne shtepine e tij ne menyre demostrative.
himara eshte pjese e rep. se shqiperise, por kjo nuk do te thote te dhunosh psikologjikisht popullaten atje.
keto jane pikpamje ekstremiste, e njejta gje ndodhi dhe ne prespe ku ia grisen tabelat dhe brenda ne fshat cdo gje qe shkruhej maqedonisht.
eshte njelloj sikur ti thuash qe ketu nuk lejohet te flasesh gjuhen tende.
apo te duash simbolet e tua. kjo gje nuk eshte respekt. por dhune.
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Mire ja bejne! Ashtu si na kane trajtuar ti trajtojme, si kafshe! Me erdhi keq per kusheriren ne Greqi kur mesuesja greke duhet t'ja thoshte menjane qe djali i saj eshte me i miri i shkolles dhe jo ne sy te prinderve te tjere, se varnin turinjte greket. Se jane injorante vet dhe nuk durojne te tjeret te dine me shume se ata! pfff! Nuk meritojne respekt ata.
Feelings change - memories don't.
te pakten mos u anko kur te thone ekstremiste.Postuar më parë nga mia@;3542533[B
se nuk mund te thuash qe mire ja bene qe e vrane dhe ne anen tjeter do te hiqesh si njeri i mire.
Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 21-11-2012 më 16:29
argumentet kishin te bejne me fene e jo me etnine kombetare...ju nuk keni arritur te beni dallimin mes fese dhe kombit ..prandaj dhe nuk mund te pranoni qe mund te kishte greke myslimane...as qe nuk i afroheni shqiperise ne kete aspekt ..
.ka dale edhe demokracia nga ju ...sa ironike
Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT
Krijoni Kontakt